Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 8
Ele spune:
Delia .
Dr mi-a zis ca munca dauneaza la gravide dar eu nu si nu...BATMAN BATMAN.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
amaliaro spune:
MAMICILOR CU EXPERIENTA NU FACETI VOI O LISTUTA CU CELE NECESARE LUI BEBE?!SI SA O PUNEM PE PRIMA PAGINA?
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Ele spune:
Olimp de ce 45 dupa?? eu stiu de 42.
Dar ar fi loc si de 45, mai am concediu.
26 saptamani
olimp spune:
happy
multam de aprecieri...
monicus cum ma simt ? greoaie ca o balena esuata , cu mici urcusuri si coborasuri , de obicei dimineata ma simt rau , am plapitaii , de pe la ora 10 imi trece starea de rau si oboseala crunta , seara sunt ok...
poate daca nu ar trebui sa merg la servici nu as trece prin starile de dimineata , as fi in pat si ar fi mai usor , asa ...la birou..
cu durerile de bazin si "madama" le trag dupa mine , deja fac parte din peisaj , m-am obijnuit cu ele.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Monirina spune:
ahhh am scris un mesaj kilometri si l-am pierdut :( nu mai reiau acum ca nu mai am nervi
am pus 2 poze de la ora de sport :)
va pup, noapte buna!
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+
olimp spune:
MBK da asa ma decoloreaza vopseaua , e buna , nu stiu cu ce ma face , eu nu am cumparat niciodata vopsea din comert am folosit doar cele profesionale de la salon ..poate si din acesat cauza habar nu am
ele daca sunt 42 zile ( nu bag mana in foc ca sunt 45 eu asa am retinut ) atunci din 8 aprilie gata poti baga legal prenatalul DRAGA BATMANN
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
amaliaro spune:
Elena magneb6 iei ajuta mult la contracti relaxeaza uterul si daca ai si carcei ajuta
Stepana ce ati crescut pupici
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Delia_Rodica spune:
de 42 de zile stiu si eu
Ce credeti de caruciorul asta? http://www.mititel.ro/produs/7445/carucior-3-in-1-pentru-copii-mykids-
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Mony08 spune:
Si eu am contractii nedureroase,dar nu le-am cronometrat. De col incerc sa nu-mi fac griji,ca ma gandesc ca doctorul l-a cusut bine,mie doar de membrane imi este frica
Teo bine ai venit printre noi
Am ajuns si eu la zi cu cititul
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
Ele spune:
Amalia da, iau magne B6, plus no-spa. Altceva nu.
Olimp sper sa am maine starea sa vorbesc cu sefii.
Monirina, ma declar o leguma plangaciosa si invidioasa.
26 saptamani