Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 7
stefana0909 spune:
Delia-R, sunt la raport1 Am o scuza: in seara asta mi-a venit sotul din delegatie si am bucatarit o ciorba de burta, ca ma bate la cap de 1 an sa fac si celebra prajitura cu mere a lui Betty.
Intre timp am mai avut si musafiri!
Olimp, sa-ti fie de bine!
19+ "Bubu"
Ele spune:
Olimp ce imi place culoarea ta!!!! te-a decolorat ?arata super!!!
Amalia si cu Joy vor sa ne faca de ras aici. Gaszduiesc cate 2persoane si au burtici mai mici decat noi.
pentru ca in seara asta m-am simtit rau, cu frisoane si burta cu contractii, mi-am facut calcul si as putea intra de pe 8 aprilie in prenatal.
Cine se pricepe mai bine ca mine ziceti-mi daca fac bine: nasc cel tarziu in 30 iunie, 42 zile min dupa si 84 inainte. ar inseamna de pe 8 aprilie. Ma ajutati???
Cu tot prenatalul, prefer sa ma duc 4h/zi la birou, dupa care acasa cu munca. As veni odata cu fica-mea acasa si al meu sef o sa aiba grija suplimentar pt munca prestata in prenatal.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
stefana0909 spune:
si eu merg la targ, sambata sau duminica.
Nu am cumparat absolut nimic pentru Bubu, nu stiu cand ma apuc sau ce sa cumpar. Sunt bulversata total
19+ "Bubu"
monicus spune:
Cum te mai simti draga gravidutza?
Sanatate multa iti doresc.
O seara frumoasa sa aveti.
Citat: |
citat din mesajul lui olimp monicus , delia r multumesc , si mie imi place culoarea ....dar ai dreptate ar trebui sa nu ne mai criticam atat doar sunt gravidute... |
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
22+
Printesa dulce
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefana0909 Delia-R, sunt la raport1 Am o scuza: in seara asta mi-a venit sotul din delegatie si am bucatarit o ciorba de burta, ca ma bate la cap de 1 an sa fac si celebra prajitura cu mere a lui Betty. Intre timp am mai avut si musafiri! Olimp, sa-ti fie de bine! 19+ "Bubu" |
Esti iertata
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
happy_ama spune:
Mony, Monirina, ms Asa am sa fac!
Olimp, sa-ti fie de bine!! F frumos! Place! Gogoshica esti, dar la figurat! Si vezi cu rostogolitul, sa nu te busesti de Amalia
Ele, nu bag mana in foc dar eu mi-am calculat cu nastere pe 7 iulie si mi-a iesit concediu cel mai devreme de pe 15 aprilie...deci pare ok pt mine...
Happy Ama 25+ si Eva
Mony08 spune:
Delia_t multa putere si cum spunea si doxy parca,incearca sa ignori.
Am trecut si eu prin niste episoade zilele trecute,deci cu siguranta e de la hormoni
Oana la noi a fost invers....in primul an dupa nastere a fost lapte si miere,ma ajuta cu absolut tot,faceam tot impreuna ,pe cand in al doilea an am trecut printr-o perioada tare grea,dar ne-a ajutat DD sa trecem si peste acel impas si uite ca am avut curajul dupa sa mai facem un bebe.
Am ajuns sa cred ca toate in viata se intampla cu un scop anume,pana si momentele dureroase.
Ama si mie mi-a placut tare mult poza aceea cu batranei si sa sti ca asa este, in ziua de azi prea usor renunta lumea la tot,de la niste lucruri minore.
flory ma bucur ca sunteti bine acum
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
olimp spune:
stefania multumesc
ele nu m-am decolorat niciodata e vopsea aplicata direct pe parul meu , doar ca , culoarea mea nativa e saten deschis spre blond deci nu necesita decolorari
pai din 30 iunie calculeaza minim 45 zile dupa care sunt obligatorii..si restul inainte mie imi da 11 aprilie , daca ai concediu pt anul acesta trebuie luat inainte de a baga prenatal deci poti sa nu mai mergi la servici de peste cateva zile legal...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
MBK spune:
Sa ti fie fe bine OL#304;MP! Frumoasa culoare! Kiar asa te a decolorat? Si eu eram Blonda!!!Ama si cu Joy sunt cum sunt in week end voi pune si eu poze cu burtica- nici nu zici ca sunt 2- bine ca eu sunt si grasuna si lata in solduri poate din cauza asta nu prea se vede! Pupici