Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 5
amaliaro spune:
fetele am mai luat 1 kg martia trecuta aveam 65kg acum am 66kg daca iau 1 kg pe saptamana m am du o sa dea al meu dadura ca sa ajung la clinica
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Dana, e usor sa ai rabdare cand nu esti in pielea personajului... Oricum, barbatii vad lucrurile in linii simple si ii invidiez pentru asta Dar eu abia astept sa imi tin printesa in brate (desi sa faca bine sa stea acolo pana e mare, puternica etc.) Intuiesc ca nu o sa fie mai usor si mai linistitor dupa, dimpotriva... dar nu pot sa-mi infranez nerabdarea
Happy Ama 25+ si Eva
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Amalia macar e panta de la tine pana la spital? Happy Ama 25+ si Eva |
Este este
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
Mony08 spune:
Buna fetele
Acum ma apuc de citit ,vad ca am iar un capitol de citit
Ama daca alaptezi mai mult de o sticluta nu iti trebuie,in caz ca pleci undeva sa-i lasi laptic in sticluta.Biberon in primele luni este bine de folosit acelea 0+,1+ sa traga mai greu lapticul.Desii biberoanele sunt pe luni ,eu recomand sa se foloseasca cat mai mult timp acelea mici.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
Mony08 spune:
Olimp Te inteleg atat de bine,si eu am aceeasi stare,de abia astept sa treaca luna asta,mai ales ca nu pot sa mai imi iau concediu de odihna,ca l-am luat tot si pe langa toate am f mult de lucru,vad in fiecare seara numai bilanturi si declaratii in fata ochiilor si parca nu se mai termina.
Eu din 7 mai vreau sa intru in prenatal,sper sa reusesc sa rezist pana atunci.
puiut
Mony08 spune:
anca m-ai dat gata cu fetita cu 3 luni mai mare.....cum stie literele si cifrele,sa le citeasca ?
Stai linistita ca fiecare copil este diferit.
Si cum spunea si Paula o sa-ti doresti la un moment dat sa-i mai taca gurita. La mine si acum cand incerc sa va scriu ceva,tot imi pierd ideea ,ca fiumiu vorbeste intruna,ma intreaba de 10 ori cate un lucru si dupaaia...vesnicul "da de ce e asa mami ?"
Vai fetele ce noroc aveti cu bonele,mi-as dorii si eu una,sa pot sa mai respir din cand in cand.
puiut
Delia_Rodica spune:
Amalia ai o burtica foarte frumoasa
Nu stiu la care rabdare va referiti. Rabdare sa-mi vad copilul, nu mai am, dar evident, sa stea acolo pana la termen
Rabdare in general, culmea ca am mai multa acum, decat inainte Eu sunt mai afurisita din fire, asa m-am schimbat cu sarcina, incat sunt enervant de calma, pe langa cum am fost. Mai imi ies si eu din papuci
Am pus doua poze, una cu o parte din hainutele ce le-am primit (sunt cele mai mici) si o poza cu cremele ce le folosesc.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Lipsesc multe fete din cele active, la apel. Unde sunteti? YvY, Elf nu-mi vin toate numele, dati un semn daca cititi
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
salut am ajuns si eu pe acasa , m-am vopsit doar mi-a fost mila sa tai din el...am pus doua poze sa vedeti culoarea si ca gogoasa sunt la fata
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca