Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 21
doxy spune:
Diana, nu ma supar deloc! Si oricum mesajul nu era adresat numai tie, dupa ce am postat extrasul din lege am vazut ca s-a mai intrebat una alta, care era scris in extras, deci am dedus ca nu s-a citit. Oricum eu m-am lamurit cu ce ma interesa. Prenatalul si postnatalul se compenseaza, poti sa ti le imparti cum vrei cu singura obligatie sa lasi 42 de zile dupa nastere.
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Oxana nu te supara pe mine . Eu intreb ca nu ma pricep deloc sa citesc legi . Nu inteleg exact nici diferenta dintre brut si net si situatia mea e mai complicata. Am mai explicat eu dar cred ca o sa merg sa vb cu un jurist sa vad ce si cum . Maeve sa te faci bine si sa stai cuminte in patut Yvy multa sanatate fetitei! 26+ viitoare mamica de Medeea |
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
diana_popa27 spune:
Bobitza ce draguta esti cu sotul
Eu ma adancesc in nervii de balenutza ucigasa. M-am cantarit sa ii zic azi Dr kg acumulate si vizitele romantice la lumina becului de la frigider si-au lasat amprenta pe fundul meu ...adanc..sub forma liniei de la chilot care a ramas tot mai mic in raport cu fundul care creste exponential. Pantalonii mei negri de gravidoasa sunt dintr-un fel de tricot asa ca orice denivelare se vede.
Pe cuvant ca inecrc sa nu ma las afectata ca ma ingras dar parca numai la fund pun . Burtica ca burtica (nu stiu daca voi patiti dar pe mie ma doare buricul de cat e de intinsa pielea) dar fundul mai am putin si o ajung pe maica-mea
26+
viitoare mamica de Medeea
Delia_Rodica spune:
Diana stai linistita, ca ai timp sa rezolvi problema. Eu de cand ma stiu pun de la solduri pana la genunchi, asa si acum. Am un c..r maaareesi niste cartabosi pana la genunchi. Desi burta nu e asa mare, oricum buricul e deja sensibil la atingere.
Eu zic sa nu te stresezi pt aceasta problema, ca eu nu o fac, mananc in continuare cu aceeasi nesimtire
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd