Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 20
olimp spune:
ele face bine la moral
vai fetelor ce soacre aveti , a mea e ca apa sfintita nici nu pute nici nu miroase...am noroc , cel putin pana acum , stiu eu cum va fi dupa ce vine Ilinca , dar oricum ne traind sub accelasi acoperis mare influenta nu cred ca va putea sa aiba...sper
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Am vorbit cu seful.
Teoretic de luni vin doar cate 4h si cand nu pot deloc.
O sa imi fac cat pot treaba de acasa. Deci intru in prenatal si pt munca prestata ma platesc ei suplimentar.
Eu stiu ca la concediile medicale , firmele isi recupereaza banii de la stat.
Conta mea zice ca noi nu ii recuperam. voi ce stiti?
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
delia_timpau spune:
Happy O fi pt cei care lucreaza in ture
Hello, Bobitza!! M-ai inteles gresit, nu stau in casa cu soacra-mea, dar ne-am luat apart vis-a-vis de ea, suntem aproape si ne vedem destul de des. Am stat 2 ani la ei, dar sincer parca era mai bine ca acum, pt ca acum suna in disperare sa vada ce facem si se mai si supara ca nu o sun..de parca mai am ce sa ii spun..
Oxana, buna idee cu fototapetul Arata excelent! Am trimis linkul acasa, sa ma uit diseara cu sotul
Alina, ai maare dreptate, dar eu pana nu tip un pic, ca sa ma descarc, nu ma simt bine Asa, tip si imi trece. Altfel stau cu capsa pusa zile intregi..
La mic dejun - de luni pana vineri invariabil lapte/sana cu fulgi/cereale. N-am nici timp, nici pofta de altceva la 7 dimineata.
De curand am descopetit sana de la Coalact, care imi place ff mult!! In we - ce se gaseste prin frigi, in special rosii cu branza
Ele, asta da motivare!!
22+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
olimp spune:
ele bravo drama mea , eu raman ultima reduta pe baricade si cu sarcina mare ...
si eu stiu ca firmele isi recupereaza banii de pe concedii..cu noi ? la ce te referi ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
Delia_Rodica spune:
M-am uitat si eu la caruciorul asta Graphistar. Vroiam sa-l vad undeva si fizic si nu l-am gasit prin magazine. Si dupa ce am patit cu nebunii de la DHS si caruciorul lor subred, nu mai am deloc curaj sa ma risc
M-am calmat, astept sa vad caruciorul de dar . Eu cred ca-mi va place, ca prietena mea e mai fandosita si sigur e bun caruciorul
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Bobitza_85 spune:
Haideti sa va zic cum e la noi, apropos de zodii si alte cele.
Eu am 27 de ani, el 36.Eu scorpioooon , el fecioara
S-a tinut un an si jumatate dupa mine pana cand am acceptat sa ies la un suc cu el, bine, la modul elegant, nu disperat sau libidionos...dar eu am vrut sa vad cat de rezistent/perseverent este
M-am indragostit de el de la prima intalnire, asta cand dupa un an si ceva inevitabilul s-a produs si am acceptat sa ne vedem
Este un om f bun, bland, calm, ordonat, exact opusul meu la multe...de cele mai multe ori mie imi casuna pe el ca prea are nevoie de certitudini, nu-si asuma riscuri, catalogheaza oamenii din prima, (eu sunt naiva si cred ca toti oamenii sunt buni, dar nu e asa, sincer, iar el "ii citeste" rapid...e judiciarist )etc...DAAAAR, in 90% din cazuri are dreptate,numai ca asta am realizat in timp si acum pun mai mult pret pe spusele lui.
La inceput eram de o gelozie rara, ii verificam tot...tel. mail, TOT! Dupa care am realizat ca nu e ok...daca nu e incredere nu e nimic si m-am potolit.
La noi e o rel de copil-parinte (nu 100% )...el stie ca sunt mai razgaita si ma lasa sa ma rasfat, ma ajuta la absolut orice, ne prostim, ne giugiulim, cu toata ca e ditamai omul si nimeni nu ar crede ca e genul asta...Eu nu l-am strigat niciodata Sorin sau el Alexandra, folosim fel si fel de apelative nebune "ghinda", "goriluta"," bubulina,ursy,papusa"...
Cele mai multe discutii intre noi au fost datorate vizitelor soacrei la Buc...anul trecut venea f des ca avea probl de sanatate si ma dispera, efectiv, iar el e genul impaciuitor, sa nu se puna rau nici cu ea, nici cu mine, iar eu ii reprosam ca nu ma iubeste, dar nu era neaparat asa...
Un alt motiv e ca mie cand imi place ceva vreau sa il iau ACUM!, iar el nu...hai sa ne mai uitam, sa mai cautam...bla, bla si apoi zice: dar oare are rost sa il luam? Uff, iar eu inebunesc!
Dar, cred ca astea sunt chestiuni minore si nu trebuie sa le lasam sa ne afecteze pt ca asa se umple paharul si ajungem la decizii radicale.
Bobitza 20+ Rebeca
Ele spune:
M-am referit "ca noi" -firma mea nu si-i recupereaza.
Si ca nu ii poate da in judecata.
Nu inteleg de ce.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Am vorbit cu seful. Teoretic de luni vin doar cate 4h si cand nu pot deloc. O sa imi fac cat pot treaba de acasa. Deci intru in prenatal si pt munca prestata ma platesc ei suplimentar. Eu stiu ca la concediile medicale , firmele isi recupereaza banii de la stat. Conta mea zice ca noi nu ii recuperam. voi ce stiti? Elena & Denisa (26.10.2004) 26 saptamani |
Cu siguranta banii din concediile medicale se recupereaza. Probabil contabila se referea la faptul ca desi ar avea de recuperat de la tine, per total firma tot are de plata la stat. Are dar mai putin acei bani ai tai si ai altora in CM. Asta e 100%, ca stiu eu.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
amaliaro spune:
Buna dimineata!
Ma duc sa fac capitol nou
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .