Stelute de iulie-august 2013(73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

ele cine e in poza aia mica din mesaj ? tu ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

"Vai Delia, cu soacrele n-o s-o scoti nicicand in capat. Daca nu-i una e alta. Iar mamele de baieti is teribile, o sa ajungem si noi.
Eu am o soacra foarte tanara si eleganta, numai tocuri si fuste peste genunchi, manichiura cu gel etc. E genul care s-a oripilat cand a auzit ca vreau sa pun rosii. Dar are ea alte hibe, iar baiatul ei? Pfuoaaa e cel mai tare din parcare!
Pe mine ma streseaza ca face comparatie, ca ea la prima sarcina avea 30 kile cu tot cu papuci dar eu i-am zis-o . Ea la prima sarcina avea 19 ani... si eu la 19 ani aveam 30 de kile. Iar la al doilea copil a avut sarcina toxica, normal ca a fost slaba."

Doxy, esti a "moartii", ca mine
Si mie imi face o placere deosebita sa ii dau peste nas
si sotul mereu zice " sa nu ma mai pun la mintea ei", dar nu rezist...

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

DeliaR, apropos, de ce nu incerci ceva de pe okazii daca nu vrei sa investesti mult? sunt carucioare f bune si bine intretinute pe acolo

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui MBK

Ele la Mine ba se intareste jos de Tot , sub buric ba zona bucului nici eu nu mai stiu :) La Mine copiii sunt suprapusi parter si etaj-si nu prea stiu daca se imping sau sunt contractii- oricum tratamentul il iau. Voi ce mancati la mic dejun fetelor?

ambele mthfr heterozigote, pai 844 homozigota, Pai 675 heterozigota,PCO,Hashimoto

Eu mananc cereale cu lapte, in fiecare dimineata, iar duminica bruschete, rulada de omleta, sendviciuri, mai diversific.

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Oxana nu te supara pe mine . Eu intreb ca nu ma pricep deloc sa citesc legi . Nu inteleg exact nici diferenta dintre brut si net si situatia mea e mai complicata. Am mai explicat eu dar cred ca o sa merg sa vb cu un jurist sa vad ce si cum .
Maeve sa te faci bine si sa stai cuminte in patut
Yvy multa sanatate fetitei!

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

FUNNY
Daca nu ar trebui sa mancam noaptea, atunci de ce exista bec in frigider ?

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Nici eu nu as sta cu soacra in casa. Ori eu ori ea . Nu am avut niciodata discutii dar sunt convinsa ca daca as sta cu ea in casa........ Deja imi batea apropouri sa ii mut canapeaua din birou la bebe in camera . In nici un caz am vrut copil sa ma ocup eu de el si sotu nu sa vina ea sa stea pe capul meu. Probabil o sa ii spun surorii mele sa stea la mn cateva zile dar soacra neahhhh.

25+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Flory_Bianca, muuuuulta sanatate si tie si bebelusului tau!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui olimp

ele cine e in poza aia mica din mesaj ? tu ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

nuuu, la aia visez dupa nastere.
face bine la moral.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns graphistar spune:

Buna, dragi burtici!

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Amalia, asa pe bani multi gasesti orice.
Nu pot sa dau atat pe carucior.

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Rodica, eu m-am cam oprit la asta http://caruciorcopii.ro/recomandate-de-la-6-luni/1039-carucior-copii-moni-karol.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link din considerentul ca se face si landou - e recomandat de la nastere(sa poata dormi copilul intins, apoi il fac sport cand se trezeste, fara sa trambalez dupa mine landoul sau partea sport. Eu asta inteleg 2 in 1. mi se pare foarte util. rotile nu-mi par mici, sunt medii, dupa parerea mea. am vazut si roti mari si mi se pare exagerat, eu ma impiedic in ele manaer reversibil, roti pivotante, cos de cumparaturi destul de mare.
La acest carucior, nu stiu daca se monteaza pe el sau nu, am gasit si scaun de masina asortat http://caruciorcopii.ro/cosuri-auto/1521-cos-auto-bebe-moni-babytravel.html.
Mie imi par niste preturi rezonabile pentru bugetul meu, nu ma astept sa ma tina caruciorul 4 generatii, posibil ca baietelul nici sa nu vrea prea mult in carucior si de ce sa dau o gramada de bani cand am atatea de cumparat? Eu nu primesc nimic de nicaieri si trebuie sa fiu chibzuita. cand va incepe sa mearga prichindelul, parca vad ca adio carucior.
Voi lua varianta pe verde (carut si scaun masina) pt ca ...nu se stie, poate vine si o printesa din urma.

22 + Alexandru
Laura

Mergi la inceput