Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 14
doxy spune:
Pe picasa nu le putem atasa?
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Eu v-am trimis pe gmail, de vreo 2 sapt cred, in 18 martie, lista pt spital si listuta pt acasa, dar e prea mult sa fie pe prima pagina. Mai bine o luati de acolo si fiecare isi bifeaza de ce are nevoie... Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2 |
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
Monirina spune:
asa mult sa sughite?am stat cred vreo 2 min cu mana acolo si se simtea intruna... ciudat
eu inca nu ma pot hotari pt nume in schimb piticul meu spune la toata lumea ca pe frotiorul lui il va chema Lucas Matei , pt ca asa isi doreste el si pentru mami lui e foarte importanta dorinta lui asa ca voi face cum is doreste
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 19+
doxy spune:
Eu vad ca voi nu ati citit extrasul de lege postat de mine, am muncit degeaba!!!
citat din mesajul lui diana_popa27 Delia o sa caut si o sa te anunt. Cum se calculeaza banii pt concediu posnatal . 85% din media pe ultimele 6 luni? Si cum fac ? Imi da medicul de familie sau ginecologul ? Intreb ca maine merg la Dr si nu stiu daca trebuie sa il intreb ceva . 26+ viitoare mamica de Medeea |
dnapotecuta spune:
Neata si de la mine!
Multumesc de discutiile despre soti... nu ma mai simt asa de "speciala" de cand am lecturat. Aseara al meu a venit dupa 2 zile de bagat munca si drum dus intors de la Craiova si s-a intins cu tot cu fotoliu de cum a ajuns acasa. Fixi de copil si-a adus aminte ca nu ne ajutase sa facem patul... e un punct de bifat printre ritualurile lui de culcare asta. Si stai si trage de sot sa se ridice, sa stranga fotoliul care era intins fix in fata canapelei. L-am luat intai cu binisorul dupa care m-au apucat dracii si la 2 min distanta situatia arata astfel: eu tipam ca din gura de sarpe, copilul pisa ochii cu zel iar barbata-miu cauta un rucsac si toale in sifonier sa se duca la liniste undeva unde-o vedea cu ochii, cainele cu mutra sparta de somn nu intelegea nimic si statea in mijlocul casei, in picioarele tuturor incercand sa se prinda de treaba. Am calmat tot poporul, am reusit sa-i bag pe toti la nani si apoi am f...t un plans in perna ca sa pot adormi. Evident m-am enervat apoi ca de la plans se infundase nasul si iar nu era bine. Sfatul meu? Dormiti o noapte peste problema. Dimineata tot ai nervi insa n-ai pune problema la modul "divort" cum ai pune-o la momentul pataniei.
Cat despre doleantele perioadei... ce sa zic.... ma uit la mine si ma gandesc ca mai am 3 luni si sincer nu-mi dau seama unde as mai creste. Inca ma mai bucura mobilitatea din cada ca daca ies "pe uscat" se poate spune ca am esuat cu succes.Se umfla si la mine una alta insa am observat un lucru ciudat. Principala cauza pare sa fie oboseala. Cand sunt odhnita, indiferent cat se sarat si neconform as fi mancat, nu ma umflu.
A... si ca sa fie motul si musca verde pe c...t vergeturile aparute dupa prima nastere din jurul buricului s-au latt si se invinetesc... nu mai pot de fericire... ma incearca niste sentimente deosebite.
Apopos de diferentele dintre soti. Am citit o carte pe cat de amuzanta pe atat de lamuritoare scrisa de Alan si Barbara Pease. Tipii sunt superbi si am facut rost de ea dupa ce am primit de la ai mei pe mail o filmare de la o conferinta a tipului la nu stiu ce strangere de fonduri care e in fapt rezumatul cartii... m-am strambat de ras si poate nu ar strica sa o caut si sa pun un link... cred ca avem nevoie de o doza de umor in dimineata asta.
Alina 27+
doxy spune:
Yvy, sanatate multa picei! Imi pare rau de peripetiile voastre,va pup!
olimp spune:
alina ce tablou pastel a fost seara trecuta la tine in familie ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Maeve, chiar ma gandeam la tine si azi vroiam sa te strig la apel. Imi pare rau, sper ca esti bine!
citat din mesajul lui Maeve Salutare...ca n-am somn. Am fost in spital internata, ieri la pranz m-am intors acasa. Scrisesem un mesaj inainte sa plec dar am introdus parola aiurea si l-am pierdut, m-am ofticat tare Sper ca toata lumea e bine, si io sunt dar trebuie sa stau la pat din pacate si nici nu vreau sa ma gandesc la vremea frumoasa care va fi. In rest, sper sa mai recuperez maine. Va pup DPN 27 iul '13 Mami de A (15.07.2007) |
Ele spune:
Alina ca intotdeauna , ma distrezi cu mesajele tale. De altel sa vezi scris , ceea ce patim si noi, nu mai pare asa de grav.
Eu aseara am plans la Anatomia lui Grey.
Maeve ce ai patit de ai stat in spital?
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
Maeve spune:
Delia Rodica suntem bine, atata doar ca aveam contractii si dr a spus ca oricum trebuie sa ma interneze pt concediu si sa ma monitorizeze, sa-mi mai faca niste analize. A zis ca trebuie sa ma cumintesc ca am fost tare viteaza pana acum dar ... nu mai merge.
Paula, mai e ceva de stat dar nu am incotro. Nu voi putea sa fac nici ce calatorii mi-am propus, dese, la Lepsa in week-end-uri asa ca asta nu prea imi convine dar daca-i musai sa stau linistita, ce sa fac, nu am chef sa risc o nastere prematura.
Apropo de manduca, e buna si sunt variante si pentru nou-nascut, dar parca mai degraba as alege o boba sau un wrap (moby wrap de ex).
Olimp, am scris mai sus de ce, tu ce mai faci, cum mai stai cu durerile?
Happy Ama, din cauza contractiilor si a colului scurt dar acum sunt bine ca repausul mi-a priit, dupa cum a zis si dr.
Ele, nu e gluma cu aceste contractii, eu zic ca nu e bine sa continui cu serviciul ca uite-asa am facut si...nu vrem sa nastem prematur, Doamne fereste.
Doxy, toata lumea e bine acum, bebelusa asta e la fel de miscareata ca si sora-sa, daca doarme la fel de putin, am pus-o!
Ma bucur sa va gasesc si eu bine. Trebuie sa spun ca am fost internata la stat si nu am dat nicio spaga si am fost tratata frumos, mi s-a parut incredibil :D