Stelute de iulie-august 2013(73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ele , din "pacate" Rares nu s-a referit numai la burtica :)))) "mami esti asa de moale" se traduce prin "grasa si pufoasa".

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Olimp am zis si ieri cand povestea Flory ca nu am cronometrat niciodata.
La mine se intareste foaaaarte tare. Povestea ieri Oxana ca ii zice copilul ca e "moale" burtica. Ei la mine cand am contractia, burtica devine foarte tensionata si tare. Nu o poti apasa nici cum , macar cu un deget.
Daca simti acum cum se impinge bebe, intr-o anumita parte si iti ridica burtica, ei la contractie e acelasi lucru dar cuprinde partea de sub buric toata.

Cine mai are contractii, e la fel si la voi?

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

mi-a aparut ceva de scris mesajele la forum?? aveti si voi asa ceva in partea de jos a forumului??
Maeve ce dr ai la Gl?

26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

Maeve sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maeve spune:

Ele ma duc la Stefanescu Bogdan. Nu cred ca il stii pentru ca am inteles ca e relativ nou, adus de un alt dr de la Bucuresti ca sa profeseze aici.

Teodora, ce fac copilasii, sunt in vacanta? Cum te mai descurci cu toate?

Mergi la inceput

Yvy sanatate la fetita si sarcina usoara incontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Neata burtici! Maeve sarcina usoara si bebe sanatos si la termen! Stiu cum este ca am trecut si eu prin asa ceva acum 10 zile si sunt consemnata la pat din cauza contractiilor! Nu ti a dat vreun tratament? Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maeve

Ele ma duc la Stefanescu Bogdan. Nu cred ca il stii pentru ca am inteles ca e relativ nou, adus de un alt dr de la Bucuresti ca sa profeseze aici.

Teodora, ce fac copilasii, sunt in vacanta? Cum te mai descurci cu toate?

DPN 27 iul '13
Mami de A (15.07.2007)

Nu am auzit de el, eu am nascut cu Irimia.
Ai tratament acum?

26 saptamani

Mergi la inceput

MAEVE da sunt in vacanta si aici e tare frig si urit afara,stam toata ziua in casa si imi fac capu calendar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

maeve ok , multa sanate si pitic cumintel in burtica...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

27 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Olimp imi place noul tau look!
Fetelor voi vorbiti despre manduca si alte minuni ca eu nici n-am auzit de ele, puneti niste link-uri sa vad si eu cu ce se mananca. Oricum eu nu cred ca voi lua asa ceva. Categoric nu voi putea sa-l folosesc din cauza spatelui. Daca duc ceva in spate ma doare bazinul iar daca duc in fata ma doare coloana si nu ma refer la perioada de gravideala ci in genere.
Rodica, poate iti place carutul prietenei si scapi de o grija. Eu chiar vroiam sa te intreb daca nu vrei sa cauti unul SH, ca in banii alocati gasesti ceva calitativ si de firma, dar m-am gandit ca te superi.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput