Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 12
yvyana spune:
Si acum din ce-mi mai amintesc ca am citit dn urma
Flory stai linistita cat mai mult in pat, merg si eu cu inima stransa la eco dupa toata tarasenia de mai sus, mai ales am emotii cu starea colului
Doxy cu kg am zis, am aveam peste 10 luate si nu m-am cantarit de 2 saptamani; cam cum ai patit tu cu soacra asa mi-au zis ai mei la sarcina trecuta, sa golesc dulapul si sa dau de pomana ca eu n-o sa mai dau alea 10 kg jos in veci, avea picea vreo 6 luni si incepusem diversificarea, iar eu tot faceam planuri si spuneam cum o sa slabesc ca ma apuc de dieta dupa vreo luna doua numai sa vad ca mananca ea bine (a fost si este o f f mare mofturoasa, iti impartasesc invidia fata de ceilalti ai caror copii mananca de toate, si la noi piureul e BLEAH, de restul nu mai zic) etc ... si-mi ziceau sa fac bine sa ma obisnuiesc cu noua mea silueta mamaaa ce m-am enervat si m-am ambitionat si dupa vreo 6-7 luni eram ca inainte de sarcina, apoi am ajuns mai slaba ca-mi zicea maica-mea sa mananc ca ajung piele si os
Paula eu am port bebe www.lacopii.ro/marsupiu-welcome-excel-bebe-confort.html" target="_blank">asa. E reglabil in fel si chip si pe inaltime si pe talie si la umeri, regleaza si distanta dintre tine si bb (sa-l tii mai strans sau mai lejer fata de tine), l-am purtat si eu (1.60m) si tati (1.85m), se foloseste de la 3 luni, e confortabil pentru bb, tin sa spun ca adormea in el nu cred ca e atat de confortabil ca o www.manduca-baby-carrier.eu/" target="_blank">manduca, dar il am pe asta si altul nu-mi iau!
Babyphone am de la www.bebe-magic.ro/baby-phone-interfon-camera-copil-cu-raza-lunga-de-actiune-primii-pasi.html" target="_blank">primii pasi, niciodata n-am avut probleme cu interferentele sau cu distanta (bate 600m cand nu trece prin prea multe ziduri e testata treaba la ai mei din casa unde dormea picea si pana-n fundul curtii si fara probleme prin mai multe ziduri/nivele in deplasare la pensiuni/hoteluri, daca stau in curtea pensiunii sau in apropiere cca 200-300m).
Happy Mom si S26+
yvyana spune:
Amalia numai noi bantuim la orele astea pe forum
Oanka si la noi se da trezirea la 7, chiar si acum cand e bolnavioara la fel face, iar cand e zi de gradi da trezirea si la 6, desi de la 7:30 se deschide cresa; seara se culca la 9:30 si peste zi nu doarme deloc, desi la gradi doarme cate o ora (probabil pentru ca acolo face si sport, canta, alearga etc)
Alina off cu transfuzie saptamanal o sa ai ceva de furca dar ti-a scazut hemoglobina, nu gluma!!! Si vad ca bb creste bine si frumosss, e un lungan si isi vede de treaba lui! F bine asa! Iti tin pumnii macar sa-ti fie suficienta o unitate/saptamana!
Olimp/Ele si voi ce va mai chinuiti pe la munci Intrati cat mai repede in concediu CO/CM nu conteaza ca din cate vad se cam indesesc acuzele si durerile apar una cate una, hai ca nu va ridica nimeni statuie, oricat ati vrea voi sa credeti altceva, va spun eu crudul adevar: nu sinteti indispensabile, oricine poate fi inlocuit!
Acum facand un rezumat, repede va mai miscati: ati trecut de la sex zbuciumat (chiar in capitolul 69 inca se mai discuta despre asta) la divort deci pentru mine, care am citit detasat din urma este clar: HORMONII SINT DE VINA!
Happy Mom si S26+
Maeve spune:
Salutare...ca n-am somn. Am fost in spital internata, ieri la pranz m-am intors acasa. Scrisesem un mesaj inainte sa plec dar am introdus parola aiurea si l-am pierdut, m-am ofticat tare
Sper ca toata lumea e bine, si io sunt dar trebuie sa stau la pat din pacate si nici nu vreau sa ma gandesc la vremea frumoasa care va fi.
In rest, sper sa mai recuperez maine.
Va pup
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Delia o sa caut si o sa te anunt. Cum se calculeaza banii pt concediu posnatal . 85% din media pe ultimele 6 luni? Si cum fac ? Imi da medicul de familie sau ginecologul ? Intreb ca maine merg la Dr si nu stiu daca trebuie sa il intreb ceva . 26+ viitoare mamica de Medeea |
Buna dimineata
Mie-mi da medicul de familie si prenatalul si post natalul. Stiu pt ca deja am vorbit cu el. Si tot el mi-a calculat cand intru in prenatal.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Yvyana prin cate ai trecut . Multa sanatate fetitei, eu nu as trimite-o la scoala, enterocolita se ia destul de usor, stiu pt ca eu am luat-o de la neamuri, dupa 2 sapt dupa ce le-a trecut Tu poti sa previ sa nu o faci? E urata daca te apuca si pe tine in sarcina
Cat priveste bebele, o sa fie bine, vei vedea, ei sunt puternici
Maeve draga, ce ai patit? Multa sanatate, sau nici nu stiu ce sa zic pt ca nu stiu ce s-a intamplat, sper doar sa fiti bine
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Monirina spune:
neata, haideti la cafeluta
in sfarsit vad ca nu mai ploua, toata saptamana a plouat aici...
fetelor sa nu radeti daca va pun o intrebare prosteasca, dar...se simte pulsul in burtica??? ieri cand a miscat bebica am apasat putin sa vad daca il mai simt, in partea de jos si se simteau batai una intruna, de parca imi batea inima acolo, n-avea cum sa fie bebe, si m-0am gandit ca mi-o fi pulsul ?
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 19+
paula_m spune:
Neata
Yvy urata enterocolita. Si Raul a facut de 2 ori. Odata am ajuns la perfuzii, dar am refuzat internarea pe samnatura. Raul cam din a 5a zi incepea sa manance, dar chin mai mare nici nu-ti trebuie. Efectiv imi dadeau lacrimile cu mancarea in mana, cand il vedeam cum refuza sa deschida gura. Si apa, cu chiu cu vai, cu picatura ii dadeam. Si Raul, e un mancacios. Dar dupa ce trece, va recupera greutatea pierduta.
Multa sanatatate puiutei!! Cum o cheama pe fetita ta? Ca eu nu stiu
Am auzit si eu de manduca ca ar fi buna. Tb sa studiez fenomenul, sa vad de la ce varsta il pot pune in manduca. Mi-ar cam tb de la nastere.
Si esti a 4a persoana care imi recomanda baby phone de la primii pasi. Si eu am avut imprumutat unul, de fapt 2, dar acelasi model ( nu al tau) si asa bazaiau amandoua.
Maeve, pai ce ai patit, iubita? Lasa ca nu mai ai mult de stat la pat...suntem noi pe aici sa-ti tinem de urat.
Monirina
, cand simt miscari repetative, mai puternice, in acelasi loc, eu stiu ca sughite bb.
Ma duc la analize.
Va las o buna, buna cu multa frisca!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
olimp spune:
neata fetelro
iar de la capat , pana la 10 suport cu stoicism palpitatlle , dar trec
maeve ce ai patit draga de tine de ai fost spitalizata ? sanatate si au grija de tine...
yvy sanatate multa la pitica , si mare grija cu burtica si ridicatul greutatilor...
apropo de mersul la servici , cu statuia " mai au de finisat putin la ea " , glumesc la mine este o situatie mai delicata si trebuie sa prestez pana la sf lunii acestea .. lasa ca trece...
dana ai incercat cu bicarbonat ...pentru arsuri
pe burtici
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
paula nu am avut niciodata enterocolita dar am vazut ca are incidenta destul de mare la copii , chear asa de urata poate fi...nu mi-am imaginat...
multumin de cafea eu am sa pap doar frisca
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
27 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Buna dimineata!!
Am ajuns la munca, m-a durut burta toata noaptea....of.
Acum sunt mai bine, dar sper sa rezolv azi cumva .
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani