Stelute de iulie-august 2013(73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paulici

Fetele unde gasesc lista?

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_popa27

Paula imi pare rau ca te simti asa. Te inteleg ca si eu am o stare f proasta. Incerc sa ma consolez sa dau vina pe vreme pt starea depresiva dar mi-e groaza ca pana la sfarsitul lunii nu rasare soarele pe aici.
Delia daca gasesti ceva extraordinar in suma asta si eu vreau!
Elena nu mai am rabdare . Nu e mult sa nasc la 42 de saptamani? Ca nu e cazul de ovulatie tarzie si e fetita ...si din folclor stiu ca fetele vin mai repede (stiu ca aberez dar nu vreau sa mai merg la lucru deloc)

26+
viitoare mamica de Medeea

Voi aveti in Arad acel depozit de carucioare cu magazin de deschidere, poti gasi multe din modelele de pe net, acolo, sa le vezi fizic...din pacate depozitele din Tm nu au si magazine, sau care sunt nu au o asa mare diversificare
Poate ajungi tu sa vezi daca acest carucior din link e fain

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Noapte buna, ma retrag in dormitor

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Delia o sa caut si o sa te anunt.
Cum se calculeaza banii pt concediu posnatal . 85% din media pe ultimele 6 luni?
Si cum fac ? Imi da medicul de familie sau ginecologul ?
Intreb ca maine merg la Dr si nu stiu daca trebuie sa il intreb ceva .

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Olimp iti sta f bine
Offf nu mai stiu ce sa fac cu arsurile astea cand ma pun seara in pat ma apuca si nici nu mananc iute.

25+ Patrick
Dana

Mergi la inceput

Dana apa multa ajuta e din cauza ca uterul a crescut si preseaza stomacul

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora86 spune:

buna seara,Dana si eu aveam arsurile si nu puteam dormi noaptea si mi-a dat doctoru un sirop GAVISCON se cheama nu stiu daca este si in Rominia e fffffffffffff bun o lingurita si te lasa pe loc e putin mentolat sper sa il gasesti si in Rominia ,noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Ma incearca un pui de depresie. Din cauza ca nu e Raul acasa, si am prea mult timp de gandire. Am facut acum baie, sunt ca o balena esuata. Burta mi-a explodat in ultimul timp, maine fac si poza, mi s-au umflat picioarele tare, si fata. Ciudat ca mainile nu.
Burta mi se sprijina pe picioare cand stau pe scaun, sanii mi se sprijina pe burta si tot asa. Nu ma mai suport, sincer!! Si ma apuca jalea aia mare , cand imi dau seama ca ce e mai rau de abia acum urmeaza. Oare ce ma fac?

Elena, eu cand mi-am calculat singura mi-a iesit din 22 aprilie, deci calculul tau e bun, dar cel mai bine intreaba si tu maine la conta la voi. Desi, dr de familia mi-a zis ca din sapt 32 imi da concediu, asa inseamna cam jumatatea lui mai. Si am mai auzit pe cineva cu sapt 32.
Olimp, super culoarea!!

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Paula ce-i cu tine? Hai revino-ti ca nu e nicio nenorocire, mult a fost putin mai e

Noi am iesit din spital; picea mea a facut o enterocolita urata cu un microb luat de la gradi, cu varsaturi incoercibile, febra f f mare si alte complicatii a necesitat hidratare in pev cateva zile, in fine; nici n-am mai stiut de burta si de bebe, am carat-o in brate si seara ma luau contractiile, intr-o zi am crezut ca mi se rupe burta in 2 dar asta e, a trecut!

Saptamana viitoare merg la eco sa vad cum e bb, cum e colul dupa tot efortul asta de carat si ridicat 13 kg de mai multe ori pe zi, plus nesomn, stat in fund, nemancat etc, etc (culmea e ca am luat in greutate in continuare, sint peste 10+ si eu , la fel cu burta pe picoare, sanii peste burta...)!

Acum nu stiu nici saptamana viitoare daca mergem la gradi, are in continuare dureri de burtica, ziua se rostogoleste de durere, noaptea plange si sta treaza cate o ora , diareea ina n-a trecut, macar bea apa!

Happy Mom si S26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama
Fetelor, am si eu nevoie de ajutor la interpretare, daca stiti careva. Mi-au iesit analizele de sange si sunt in afara intervalului urmatoarele:

- acid uric seric: 2.3 fata de [2.6-6] - nu-i nicio problema, era problematic daca era mai mare de 6, mai mic nu conteaza

- hematocrit: 36 fata de [36.6-44] - e f bine, pentru sarcina e mai de pret valoarea hemoglobinei ca marker de anemie, care banuiesc ca e normala (oricum noi, fumatoarele, am plecat de la o hemoglobina mult mai mare decat muritorii de rand, deci in sarcina cand ea scade in general, la fumatoare numai bine devine normala precum e la toti)

- numar leucocite: 12.91 fata de [4.49-12.68] - pot fi in sarcina putin crescute

- procent neutrofile: 76.5 fata de [42.9-74.3] - procent limfocite: 14.9 fata de [18.3-45.7] procentual e minima variatia, ai putin mai multe neutrofile si monocite si mai putine limfocite, nu semnifica nimic, valoarea lor absoluta e mai importanta (adica numarul lor)!

- numar neutrofile: 9.88 fata de [2.1-8.89] pot fi in sarcina putin crescute

Happy Mom si S26+

Mergi la inceput

yvyanauff draga de ea sanatate multa la pice si tie putere sa o ingrijesti

amalia tsakoniati
DOAMNE ITI MULTUMESC!

Mergi la inceput