Stelute de iulie-august 2013(73)
Raspunsuri - Pagina 10
paula_m spune:
Eu v-am trimis pe gmail, de vreo 2 sapt cred, in 18 martie, lista pt spital si listuta pt acasa, dar e prea mult sa fie pe prima pagina. Mai bine o luati de acolo si fiecare isi bifeaza de ce are nevoie...
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
Ele spune:
Paula daca imparti alea 126 zile , jumate inainte si jumate dupa, cam la 32 sapt poti intra, dar nu e regula. Si la prima sarcina mi-am luat doar 42 dupa, restul zilelelor toate inainte.nu cred ca s0a modificat legea la cele 126 zile.
Diana daca voi asteptati "naturalul" as lasa inca 2 saptamani in plus. Am auzit cazuri care au nascut la 42sapt.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
olimp spune:
paula multam , hai lasa depresia , crezi ca eu nu ma revars , maine fac si eu poze , intru in 27 sapt sa ma vezi si pe mine , si eu sprijin partile anatomice de altele , burta e mare , sanii stau pe bombeu ...deci colege de suferinta...
diana ma bucur ca va place culoarea si scahimbarea , apropo de papa si la mine incape si daca nu mi-e foame ...se si vad rezultatele...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefana0909 Monirina, tu tii ore de sport cu bebicul la purtator? 19+ "Bubu" |
da
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+
olimp spune:
pe toate , mi-e somn si maine ma scol la 7 sa ma duc la scarbici NB
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Monirina spune:
azi am schimbat si semnatura, am intrat in sapt 20, am ajuns si noi la jumatate de drum
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 19+
diana_popa27 spune:
Paula imi pare rau ca te simti asa. Te inteleg ca si eu am o stare f proasta. Incerc sa ma consolez sa dau vina pe vreme pt starea depresiva dar mi-e groaza ca pana la sfarsitul lunii nu rasare soarele pe aici.
Delia daca gasesti ceva extraordinar in suma asta si eu vreau!
Elena nu mai am rabdare . Nu e mult sa nasc la 42 de saptamani? Ca nu e cazul de ovulatie tarzie si e fetita ...si din folclor stiu ca fetele vin mai repede (stiu ca aberez dar nu vreau sa mai merg la lucru deloc)
26+
viitoare mamica de Medeea
Delia_Rodica spune:
Multumesc de ajutor, stiu ca trebuie vazut.
Intre timp am primit o veste buna, se pare ca ma fac cu un carucior, daca-mi place si mie, de la o prietena e in stare foarte buna. Abia astept sa-l vad
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd