Terorizat la gradinita?
Raspunsuri - Pagina 2
carmenp spune:
Ionut mă intreaba in fiecare dimineată printre lacrimi "mamă, azi e timbătă?" iar eu am acelasi raspuns de fiecare dată "nu, miine e simbata si mai e foarte putin pina la vacanta!" Nici lui nu-i place la "gădăniţă" si ma gindeam sa-l schimb la o alta, mai ales ca in atitea luni a invatat o singura poezie (cea cu "ursuletul Martinel" de-am facut psihoză tot ascultind-o!) alceva nou nu a invatat... Astept serbarea, care va fi surpriză (nu le-a dat poezii de invatat acasa, ca ei invata acolo) si dupa aceea voi lua o hotarire...
quote:
Originally posted by Karla
Multumesc mult tuturor. Si eu m-am gandit la toate variantele posibile de rezolvare a situatiei.
Sotul meu vrea sa caut o bona dar eu m-am saturat de atatea bone...
Eu doresc sa-l transfer la alta gradinita daca-l mai primeste cineva din semestrul 2.
Varianta cu program scurt la gradinita am propus-0 si eu dar costurile sunt prea mari (gradinita +bona).
In legatura cu jocul de-a gradinita: este o idee f. buna voi incerca dar nu uitati ca este baietel si nu vrea sa se joace decat cu calculatorul, cu masinutele si din cand in cand cu "Nu te supara frate".
Acum este la mama mea si parintii mei mi-au confirmat ca nu mai sunt probleme noaptea de cand i-am promis ca nu-l mai duc la gradinita.
Off sunt asa de suparata..si eram o mamica mandra ca baietelul meu era printre cei mai mici (in grupa sunt copii de 6 ani si ceva cu copii de 4 ani ca al meu).
Carmen si Ionut
zana spune:
Si fetita mea sufera din cauza copiilor mai mari care sunt la inaintare (daca pot spune asa).Mira are 4 ani 3 luni dar la ea in grupa sunt copii care au implinit 5 ani si cred ca cateva luni in plus conteaza foarte mult. La serbare ei sunt mereu in fata si de multe ori fetita imi spune ca vrea si ea sa spuna o poezie sau mai nou sa cante.(la ora de muzica se lucreaza tot cu copiii mai mari).La inceputul anului a suferit din cauza ca “doamna” a pedepsit-o ducand-o la grupa mica si nu mai voia sa mearga acolo.
A trebuit sa-i fac o diploma de copil cuminte pe care sa o arate doamnei si astfel a mers.
Am reactionat imediat si cred ca nu i-a convenit “doamnei”.
Incerc si eu din semestrul 2 sa-i schimb grupa, dar oare de ce nu-i repartizeaza de la inceput pe grupe in functie de varsta?
La scoala voi avea mare grija cu varsta.
Zana&mira
Miguelle spune:
Cred ca ar trebui sa-i schimbi educatoarea sau educatoarele, ele sunt buba. Daca copilul vine stresat acasa n-are nici un sens sa-l chinui. Si poate ar fi mai bine la o grupa mijlocie.
Nu cred ca bona e o solutie buna. E mai bine intre copii de varsta lui si intr-un cadru organizat.
Succes!
Karla spune:
La acest tip de gradinita nu exista grupa mare, mijlocie sau mica. Exista 3 grupe cu copii de varste diferite. Astazi ma duc sa vorbesc cu Directoarea unei alte gradinite pentru inscrierea din semestrul 2.