Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~47~
Raspunsuri - Pagina 8
Elyana spune:
Fetelor eu sunt cu mintea vraiste, am trimis mail acum 2 zile la ambasada sa ii anunt ca sunt insarcinata si ca vezi-Doamne, nu pot zbura si am cerut indicatii despre ce trebuie sa fac odata ce se nasc bebeii (eu mai mult vroiam sa le aduc aminte ca am si eu un dosar in procesare uitat pe vreun birou).
Acum cateva saptamani am primit notitele din dosar si am aflat ca in februarie 2012 astia l-au creat pe "married" cu toate ca nu suntem casatoriti, si-au dat seama in iulie ca e pe "conjugal" dar l-au recreat pe "common-law" (dar nu e cazul nostru, ca nu am trait 1 an legat sub acelasi acoperis). In noiembrie iar si-au dat seama ca au gresit si ca trebuie "conjugal" dar nu mai updatasera nimic de atunci.
Hai ca m-am lungit, ideea e ca am 45 de zile sa aduc niste update-uri la dosar si sa le explic negru pe alb situatia, iar apoi sa asteptam nasterea si sa adaugam bebeii la dosar (alta distractie si asta).
Doamne ajuta sa se termine tot pana in toamna ca simt ca o iau razna. Ii inteleg si pe ei ca le e frica de frauda, dar tocmai aia pe naspa primesc rezidenta in cateva luni si cuplurile adevarate stau despartite cu anii
Asaaaaa, ca fusei si la eco. Suntem atat de ok ca nu-mi vine sa cred. Diferenta dintre UM si eco a ramas aceeasi, sunt cu o saptamana mai mici, iar intre ei au 3 zile diferenta doar, ca la prima eco de cand erau niste bobite (la un moment dat crescuse cam mult luna trecuta).
1.200g si 1.050g. Cel mare e cu capul in jos si cu esarfa la gat. Cel mic nu are esarfa, dar sta transversal (de aia mi s-a latit mie burta de curand, la eco saptamana trecuta erau amandoi cu capul in jos).
Au deschis guritele, au deschis ochisorii
IR-uri bune, col de 3.3cm si inchis trebuie sa trecem de 34 saptamani si inca mai pot spera la naturala, dar a zis ca doar daca se intorc amandoi cu capul in jos.
De acum ne vedem odata la 2 saptamani.
Cum scad nivelul de adrenalina? Nu am mai apucat ora asta fara sa imi fie somn de dinainte sa raman insarcinata
27+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
oana_nicole spune:
Bebitzu nostru are 1700 g ,e cu o sapt mai mic ecografic dar asa a fost tot timpul,prezentatie craniana;
32+
simcri spune:
Elyana bine bravooo cu hartoagele nu te stresa o sa se rezolve, important e ca strumfii sunt bine
Oana felicitari pentru bebel, lasa ca o sa faca el mare
Elyana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mony_omv Felicitari, Ely. Dar ceva "dovezi" nu ai ? Adica poze? 34+ Edy |
Poze cu bebeii te referi, nu? eu am ramas blocata pe ambasada nu am ca asistenta careia i-am predat stickul nu se pricepe, odata mi-a dat pozele taiate de la jumate, azi mi l-a inapoiat gol (credeam ca se va ocupa doctorita si am stat linistita) le recuperez peste 2 sapt
27+ Gabriel Luciano + Mikael Damian
flory_blanca spune:
Multumesc mult de gandurile bune.
Simcri vad ca esti patita si tu cu sarcina. Ai grija de burtica. Sper sa nu mai ai incidente si sa reusesti sa te odihnesti ca ma gandesc ca nu e usor.
Carmen ar tb totusi sa te vada un dr. Nu sunt prea bune contractiile daca sunt lungi, dureroase sau/si regulate. Pe mine m-au intrebat si cate secunde durau.
Vicky mi-au dat medical ca nu avea sens sa ma mai chinui si sa risc, asta e...trece. Cel mai greu imi e cand nu pot face diverse activitati cu fiica-mea , uneori imi vine sa plang de frustrare, restul da-le incolo ca am timp o viata dupa sa muncesc.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
simcri spune:
Flory sunt patita cu sarcina, nu cred ca exista sarcina perfecta, cred ca eu is cea mai accidentata, mai sifonata din odisee, dar eu am si limbrici :) nu am stare la mine totul e pe repede inainte, totul e urgenta :) sper ca feciorul sa nu semene cu mine sa fie calm ca tac-su
flafi spune:
Neatza fara cafea in vena
Elyana multa bafta !
Felicitari pentru eco, ma bucur ca respectati regula de a veni cu vestibune
Am pus crema pe napolitana pana la urma ca a fiert vreo 4 ore si ma plictisiseam, a fost un succes nebun
Ieri am oripilat-o pe doamna care face curatcu faptul ca in patul nostru dorm cainii, bebele va dormi in patutul acela atasat la patul nostru si " si daca se duca la copil?" " si daca il ling?" La raspunsul " asta e, sunt curati" am crezut ca o sa faca un atac ceva de cat de oripilata a fost
Sa aveti o zi frumi!
35+ cu Vlad Alexandru
raluca1109 spune:
Neata!
Sunt treaza de la 5, o data cu bebitza, care a inceput sa se agite . Statul acasa mi-a dat peste cap programul de somn, sper sa mai trag un pui de somn mai tarziu.
M-am apucat si am facut bagajul lui bebe cu ce mi-a zis doctorita, si am pus intr-o gentuta separata. Si ma gandesc ca voi avea 3 gentute: una pt bebe, una pt operatie si prima zi, si una pentru restul - un gentoi de fapt care va ramane la sot si il va duce mai tarziu in salon.
Voi cum faceti?
Raluca
S 36+ Miruna-Maria
andreea.nsd spune:
Buna dimineata cu soare. La voi cum e?
flafi, m-am amuzat tare de faza cu cainii. Ai dat un raspuns genial, dupa parerea mea.
Felicitari pt eco bune. Oana, bebele meu a fost mai mare cu o sapt de la inceput, asa ca nu tre' sa-ti faci griji. Mai zicea cineva ca au si ecografele astea marja lor de eroare.
Raluca, eu inca nu m-am apucat de gentute. Nasc la privat si acolo am inteles ca nu ai nevoie de prea multe, dar o sa-mi fac un minim necesar. Nu pot sa ma duc cu mana-n fund.
V-am tot urmarit vorbind de mail-ul comun si de poze pe picasa. Va rooog, dati-mi si mie parola (sper sa mearga PM-ul, ca la inceput nu mergea). Multumesc!
Va pup.
32+ Mihai Andrei