Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~47~
Raspunsuri - Pagina 7
mcoca spune:
Carmen, merci! Ma bucur ca te vei cuminti :).
Oana, m-ai distrat cu "nu crezi ca se intampla asa". O fata de la buburuze povesteste experienta ei cu ceza.
Tu esti medic urgentist?
Vicky, Printzesone and BB (35+)
simcri spune:
Mihaela niciodata nu e prea tarziu sa-ti urmezi visele, ar fi trebuit sa continui, in Romania chiar ai fi un adevarat Dr. Quin ca acolo nu prea ai de niciunele, aici mai ai un elicopter o chestie, in romania nu prea ai materiale ajutatoare.
Vicky pai pentru nod ar trebuie sa se uite, si cam ar trebui sa se streseze, nu prea inteleg de ce a zis asa.
oana_nicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Carmen, merci! Ma bucur ca te vei cuminti :). Oana, m-ai distrat cu "nu crezi ca se intampla asa". O fata de la buburuze povesteste experienta ei cu ceza. Tu esti medic urgentist? Vicky, Printzesone and BB (35+) |
da,urgentist.In cele 2 maternitati din iasi nu am vvazut vreodata sa scoata pacientele dezbracate pe targa din sala de cezariene,nici alti pacienti din sali de operatii fara sa fie acoperiti de macar un cearceaf.Dar nu e exclus sa existe si astefel de cazuri,vedem atatea la televizor,totusi sper k sunt cazuri izolate.
32+
mcoca spune:
Simcri, nici eu nu am inteles, sa stii ... Ia sa intrebi si tu cand mergi sa vezi ce-ti spune. Cum stai cu bobo-ul?
Oana, grea si meseria ta . Tipa zice si la ce maternitate a nascut, dar nu am retinut.
Tu cand te opresti? Vei sta un an?
simcri spune:
Vicky o sa intreb ca si eu is curioasa, dar pana pe 17... desi s-ar putea sa-mi anunt vizita mai repede pentru ca luni seara am avut o durere ascutita in punct fix in dreapta am bagat nospa dar s-a mentinut si seara si a doua zi ca o crampa asa unde mai indepartare, si de atunci bebe nu mai e la fel de agitat ca inainte cand avea momente de ridica burta acum e asa mai falfait, cu bobo-ul ma doare de uneori zici ca fac pe mine, deja parca urca spre cot si umar, bine ca sunt o falsa dreptace adica ma folosesc mai mult de stanga, ca altfel eram incapacitata total.
oana_nicole spune:
mcoca stiu ca citisem si eu la buburuze,tipa oricum mi s-a parut foarte speriata de ce se intamplase in jurul ei,ideea e ca uneori nici personalul medical nu are timp sa iti explice chiar fiecare gest din sala de nasteri care lor le-a intrat in reflex ,li se pare ceva normal,altele iti explica foarte frumos,depinde...
Eu nu am facut garzi deloc din luna a 2a pt k nu m-a mai lasat sefa,stiind povestea cu prima mea sarcina.Iar acum sunt pe modul de terapie intensiva unde la fel am parte de intelegere,din fericire.
Noi plecam la eco de 32 sapt
32+
mcoca spune:
Oana, ma bucur ca ai avut parte de colegi intelegatori. Ca aici sunt porci, uite la pauvre Simcri, mai am o prietena, tot asa au tras de ea pana a intrat in concediu. Sa vii cu vesti bune de la eco!
Simcri, nici a mea nu-i intotdeauna la fel de agitix. Cand mi s e pare ca-i prea cuminte bag o cola. Cu durerea nu stiu ce sa zic , fugi la doc mai devreme un pic.
carmen333 spune:
S-au potolit contractiile.
Nici mie nu mi-a descris echografic cordonul ombilical, ma interesa lungimea. Nu l-am vazut/prins pe bebe cu cordonul in jurul gatului pana acum. Dar asta nu exclude sa fie scurt de fel, sau innodat. Am intrebat o colega, imi spunea ca i l-au descris la morfologie. Mi-amintesc la morfologia de trim2 ca s-a ocupat mai mult de bebe, decat de placenta si cordon. Mi-a fost descris un singur fibrom, pe cand stiu sigur ca am 2, vazute in mod repetat. Inteleg ca morfologia de trim3 nu mai e asa necesara, se urmareste tintit ce s-a descoperit deja.
criulica spune:
Buna dragele mele,
Scuzati absenta, nu am nicio scuza in afara de timpul mult prea scurt si de oboseala asta crunta de care sufar( sau lene, cum s-o numi). Am citit si vesti bune si mai putin bune. Aveti grija de voi si de bebeii vostri si sa ajungem cu toate la termen si ei sa fie sanatosi!
Hellie si mie mi-a fost dor de voi!
Vad aici simptome din ce in ce mai diverse si mai neplacute din pacate. Eu bifez o durere de spate care ma ia seara, in restul zilei sunt destul de ok daca nu pui la socoteala ca ma misc putin in reluare. Ca tratament mi-am achizitionat o perna din aia imensa care seamana cu o acadea. Va spun maine daca e si utila sau doar ocupa locul degeaba.
Baby boom-ul de la Romaero a fost o dezamagire pentru mine. Mi-am lasat sotul acasa( la targul trecut intr-o jumatate de ora eram afara) dar, in afara de lucrusoare diverse, oferta nu era foarte variata. Eram intr-o dispozitie de cheltuit asa ca am luat la atac si ikea, asa ca per total acum, la sfarsitul zilei am totusi niste cumparaturi pentru bebe. Restul celor trebuincioase le iau de pe net!
Eu abia astept sa ne cunoastem cu bebe, nu mai pot de nerabdare. Desi nu am nimic pregatit si nu vreau sa vina mai repede nu mai poooot.
Va si nu mai lipsesc asa mult!
31+
mihaela-p spune:
buna seara, am intrat si eu un pic
ma bucur carmen ca esti bine si s-au calmat contractiile.
madd, e mai bine sa fii activa, desi cateodata e greu, dar trece timpul mai repede, nu apuci sa iti faci atatea griji, sa te gandesti la nastere, etc.
multumesc inca o data fetelor pentru urarile de bine pt Maia si Maria, sunt mult mai bine, au mancat, maine merg la scoala/gradi.
eu sunt cam obosita, m-am luat cu selectat fotografii/editat pt portofoliu pt examen si am uitat de oboseala-asa e cand faci ceva ce iti place...si m-am ridicat de pe scaun cu burtica tare, ma durea de numa...asa ca acum stau intinsa.dar mai simt asa bine...incepe iar sa imi placa, ma cam turtisem cu fotografia,nu prea mai aveam chef.
sa aveti o noapte linistita, mai vroiam sa mai scriu ceva fetelor care au scris, dar am uitat,trebuie sa citesc cu carnetelul langa mine, ca uit de la mana pana la gura...sper sa fie doar de la hormonii de sarcina si nu un inceput de Alzheimer
v-am pupat si sa dormiti bine