Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~47~

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

'Neata!

Multumim de capitol nou si sper sa fie si cu noutati pozitive, copii sanatosi si cuminti.
Nu-mi vine sa cred ca aproape la sfarsitul lunii vom avea prima pereche de ciresele.
Apropo' voi ati mai schimbat nr de telefon? Eu am schimbat cu Irinuka si sper sa nu ne apuce pe amandoua nasterea in acelasi timp ca sa aibe cine sa ne anunte pe aici.
Noi suntem bine, exceptand partea cu noaptea cand ma chinuie aceleasi dureri de sold si ieri am stat cam mult in picioare si ma cam dureau calcaiele si spatele in zona lombara.
Si la noi ploua si e urat, dar astept ziua de maine, cand a anuntat ca e iar soare si cald.

Va doresc si voua o zi insorita si calduroasa.

pupici

Happy 33 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Neatza!

Ce faceti! Si la voi e urat si ploua?

Mihaela, le doresc insanatosire grabnica copiilor tai!

Raluca, si eu ma bucur ca esti ok. Tu si Flafi mai aveti atat de putin si va cunoasteti puiutii Ce emotionant

Uneori mi se pare ca mai am asa de mult pana nasc, alteori ca mai am atatea lucruri de facut si de achizitionat pana atunci, ca incepe sa para tot mai scurt. Oricum, de fiecare data cand tai ceva de pe "to do list" rasuflu usurata, si imi zic ca-i bine, ca am rezolvat-o si pe asta.

Aseara am fost cu mami la shopping, asa ca fetele, si mi-a luat ceva pt cununia civila, ca nu prea am nimic potrivit pt "noua silueta" . Mi-a luat si o pereche de pantofi (cu toc ) pentru ocazie si una pentru toata ziua, pe care-i port si acum si sunt foaaaarte comozi Chiar mai zicea cineva ca si-a achizitionat pantofi, parca Andreea ... sa-i porti sanatoasa

Noi mergem pe la pranz sa rezolvam cu programarea casatoriei, sper sa rezolvam cat mai repede si sa fie ok!

Va pup! Sa aveti o zi frumoasa! Mi-am schimbat si poza de profil, ca poate vine primavara si vremea frumoasa

28+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Mony, ce preocupari dragute ai! Shopping, casatorie, etc...bravoooo! .
sa iti iasa toate asa cum ti-ai propus!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Mony, ce preocupari dragute ai! Shopping, casatorie, etc...bravoooo! .
sa iti iasa toate asa cum ti-ai propus!

29+

Multumesc Hellie! Eu le-am vazut ca pe un stres, dar cel mai important e sa iasa cu totul bine. Pana la urma partea cu shopping-ul a fost placuta Mai trebuie sa ajung si pe la coafor, ca parul meu saracul nu l-am mai tuns dinainte sa raman gravida, si se resimte

28+ cu Adelina Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Citat:
citat din mesajul lui flafi

Hellie sa fim Zen :)
Ralu- incearca ceiut de codite de cirese pentru retentia de apa, nu mai mult de 3 zile si nu foarte multe cani pe zi, mai faci o pauza de 1-2 zile, apoi iar bei 3 zile. O sa iti muti sediul central in baie, dar mai reduci din umflaturi :)
Doamne Simcri- imi tresare inima de cate ori citesc de alunecaturile tare. Mi te imaginez foarte grabita, pe fuga, sa faci lucrurile repede si deranjata ca nu te mai misti ca inainte. O fi vreo proiectie de a mea, dar asa mi te imaginez :)
Raluca inca putin mai ai din bagaj :) si eu l-am terminat. Mai am de adunat trusa mea de cosmetice (dar pur si simplu nu imi pot aminti unde am pus borsetule acelea cu care plec in concediu) si de cumparat 2 ceaiuri pt cand vin acasa. Sotul termina pana sambata patutul acela ce ne-a dat Simcri poza
Vio- pun acum pe picasa pozele cu printurile pus epe pereti in camera strumfului, fetele le-au vazut deja pe FB.

35+ cu Vlad Alexandru

multu pt pont am notat

30 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Ohooo, coafor, nu am mai ajuns de o luna, trebuie neaparat sa ma epilez dar am preferat sa investesc in copii luna asta si-am ramas fara resurse

Sper sa apuc sa ajung luna asta ca sa mai pot sa ma mai duc odata pana nasc

S-au trezit, ii simt bine-bine cum imping in pereti, saracutii, au ajuns la garsoniera confort 3 deja

Am luat un no-spa si un magneb6 si pana acum totul relax

Monik, spor sa mearga totul lin

Legat de numar de telefon, ma gandeam sa trimit un mail pe contul comun si poate facem o lista acolo. Daca ajung la spital nu cred ca o sa complic pe browser sa ma lochez aici si sa scriu mesaj ca imi consuma prea multa baterie, cel mai probabil pe facebook sau pe mail-ul comun, ca am aplicatii directe

Oricum, eu sunt dependenta, daca trece o zi si nu sunt prezenta pe vreun mediu online, puteti sa sunati la politie

27+ Gabriel Luciano + Mikael Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Monik, succes cu pregatirile. Sa fie intr-un ceas bun !

Raluca

S 36+ Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Vin si eu de la control,bebe e in grafic are in jur de 2,4 kg.Urmatorul controlpeste 2 sapt,si atunci stabilim mai exact ziua evenimentului dar inn principiu cam a 3-a zi de Pasti ma interneaza.
Em de luat fier 2 pe zi si Ca+d3 1 pe zi,si cat se poate fara sare.Am luat 13 kg,un pic cam mult a zis,dar sa vedem pana la urma cat mai adaug.
Acum plec la medicul de familie sa iau prenatalul pe luna aprilie.Am citit tot din urma,dar nu am avut cand sa scriu,vreo 2 zile am fost pe la tara iar ieri am trebaluit prin casa.Am pus si ceapa in brazde,ca sa vedeti ce activa sunt.
Va pup,o zi buna!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

ohooo, Duduto ce bebe grasunel. Bravo! In schimb mie nu mi se pare ca ai luat multe kg si cred ca ar trebui sa o lasi mai usor cu agricultura. Eu nu ma vad stand cu fundul in sus si punand ceapa in brazda.
Monik spor la treaba si la shopping!

Happy 33 + cu Anda-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

multumesc pentru urarile pentru fetitele mele.in sfarsit, par sa fie bine, maia nu a mai vomitat azi si a inceput sa manance, maria a dormit azi pana la 11 aproape si mai tuseste, dar e bine.

ce putin mai aveti!ma iau si pe mine emotiile...

simcri, offf prin cate ai trecut...ai si o viata f activa, esti un fel de dr quinn,e dificil ce faci, felicitari .am facut si eu 3 ani de medicina la timisoara, am intrat din prima, mi-am dorit mult sa fiu medic, dar vroiam sa fiu un fel de dr quinn si am vazut ca in Ro nu se poate.m-am transferat la fiziokinetoterapie la bucuresti, am mai facut 2 ani, dar nu am profesat.tot medicina a ramas dragostea mea.am vrut sa o termin, sa inchei capitolul, dar acum chiar e tarziu.colegii mei de timisoara sunt marea majoritate plecati -franta, germania, state, etc.

flafi, ce putin mai ai-saptamana viitoare...ti-am trimis o cerere pt f book, as vrea sa vad si eu mult laudatele poze.

am dormit azi pana la 10, super fain sa poti sa dormi dimineata...am adormit pe la 2 din cauza arsurilor, dar nu am mai dormit de mult asa mult si asa bine.pana imi gasesc pozitia in pat, pana se linisteste bebe din burtica...e greu cu somnul, asa a fost in toate sarcinile spre sfarsit.

pup, sa aveti o zi frumoasa.

Mergi la inceput