Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~47~

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Carmen, eu cred ca bebe tau s-a miscat atat de mult ca sa-ti spuna ca este bine si sa nu te mai stresezi din cauza micarilor lui atunci cand e prea liniste in burtica. Relax

Mergi la inceput

Ma chinui sa-mi amintesc ce ati mai discutat in urma

Greu cu memoria asta, si eu mi-am zis odata ca Mihaela, ca nu cumva sa fie inceput de Alzheimer. Dar sigur e din cauza sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata!

Sper ca la voi e mai frumos afara, eu m-am trezit cu zapada, iar sper sa se topeasca repede ca doar ce mi-am luat masina din service, n-am chef sa o busesc din nou, mai ales ca acum conduc cu o mana ca is invalida, bine ca e week-end si nu am asa multe drumuri de facut, si ma mai doare si mana de mor, am avut pulsatii in degete toata noaptea nu m-am odihnit mai deloc, cred ca is meteo sensibila.

Mergi la inceput

Off Simcri, prin ce mai treci si tu.
Iti doresc recuperare rapida la mana.

Ai grija la drum

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

32+ cu Naomi Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

In Buc e soare si vant, doar cativa nori.
Daca nu m-ar tine dragul de sot, m-a apucat de o plimbare! Dupa 2 zile de stat in casa, nici nu mai conteaza destinatia. Dar, la loc comanda! Oricand ma pot apuca contractii, ieri pana la 15 am fost ok. Si trebuie sa ajung pana la dr sa-mi spuna cat e colul, dupa contractii, sa n-am surprize.
Tocmai am gasit pe youtube o burtica miscatoare, filmata- cam asa era si a mea. Il simt in stanga jos pana la incheietura piciorului, nu stiu cum a ajuns sa miste acolo.
Simcri, treci pe gandire pozitiva. Repeta-ti ca ti s-a dat puterea sa le duci pe toate. Uite, pana la urma, tot le faci. Nu vreau sa stiu cum schimbi viteza la masina si tii si mana pe volan! Deci, degetele au culoare normala, nu sunt umflate rau?

Mergi la inceput

Fetele cu contractii(Flory, Carmen, si celelalte ca nu tin minte inca cine) sa va lase repede contractiile si sa stea bebeii cumintei in burtici pana la termen

Si eu am simtit des contractii saptamana asta, ma gandeam la voi.
La mine au fost din cauza oboselii, mers mult pe jos, stat in picioare, ma durea tare si simfiza, spatele zona lombara de nu ma puteam merge. Abia asteptam sa ajung acasa sa stau la orizontala. Numai in pat imi treceau.
Probabil si din cauza ca bebitza sta cu caputul in jos, si apasa mai mult pe simfiza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Deny

Carmen333 relaxeaza-te cat mai mult, cu contractiile nu e de gluma, bebe mai trebuie sa stea, cu plimbarea dupa ce vine bebe o sa va tot plimbati, acum profita de relaxare ca pe urma poate nu mai merge, daca te-ai plictisit citeste sau apuca-te de crosetat, eu de abia astept sa intru in concediu sa citesc, n-am mai citit linistita o carte de ani buni, si mi-e dor sa citesc, citesc cate o carte la 5-6 luni ca fac citire cate o pagina pe buda :) Degetele sunt umflate si bleu, dar bagam gheata si arnica, dar fara antiinflamatoare nu prea merge, de condus stanga pe volan si cu dreapta schimbam viteza asa cu podul palmei de fenta:)
Plec la magazin pana nu se inchide...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna seara,

Se vede ca e we, pe deasupra si frumos afara. Stiu ca s-a mai discutat dar nu am retinut. Care sunt marcile de cosmetice pe care le-ati folosit pentru bebe1 si pe care le agreati acum? Eu mi-am definitivat lista finala si ma uit ca mata in calendar, habar n-am care sunt mai bune.

Simcri, imi place site-ul acela de pe care era si braul de burtica.

Sa aveti in continuare un we frumos!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

carmen,am vazut ca ai intrebat ce sa ii iei bebeului la spital.eu am avut scutece de finet pt baita, sunt mai fine, la inceput au pielea f sensibila si prosopul mi s-a parut aspru.o sa vina seara sa ii faca baita la chiuveta,poti sa iei si ceva gel de dus,ce ai cumparat, dar vezi sa fie ceva ambalaj mai mic.am avut si chicco, si sanosan , si klorane,si niveababy.cred ca depinde de gusturi, daca iti place cum miroase, etc.apoi crema de fundulet, eu m-am inteles f bine cu sudocrem, a reparat orice iritatie.ulei de masaj -am avut cred ca de la johnson, dar stefi nu a fost amatoare de masaj si i-am facut cand era mica si apoi nu ii faceam de fiecare data.pur si simplu nu statea la masaj,trebuia sa fim 2 sa intindem uleiul, apoi repede imbracarea.

la maria si la maia nu am folosit infasatul, dar la stefi am facut-o si eu sarmaluta, cred ca in prima luna, o luna jumate, nu mai stiu.noroc ca a fost mama , ca eu habar nu aveam, dar m-a ajutat la alaptat,plus ca dormea mai bine.

va pup,somn usor si bebei linistiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lillyas spune:

Buna!
M-am intors de la tara. A fost familia, rudele si prietenii apropiati. A fost o zi SUPERBA de primavara: cald, soare, pomi infloriti, ciripit de pasarele si oracait de broscute in lunca din apropiere.
Am stat mult afara, m-am dat in leagan si mi-am rasfatat burtica la soare. Tortul a fost foarte bun si laudat de musafiri.
Ma mai invart putin pe net, apoi cateva pagini dintr-o carte si somn de voie!
Deny, inseamna ca de aceea nu o simt eu pe piscotica mea decat cand sunt linistita in pat sau pe scaun. O legan eu cand ma fatai in picioare... si cum am stat mai mereu in picioare...
Sa aveti o seara frumoasa si o noapte odihnitoare.

33+

Mergi la inceput