Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~47~
Raspunsuri - Pagina 18
simcri spune:
Criulica pentru dureri incearca cateva sedinte de masaj, fizioterapie, apoi daca ai posibilitatea gimnastica in apa, si daca durerea se asociaza si cu o sciatica, incearca sa iei vitamina B12 ea poate ajuta la ameliorarea durerii, pentru ca in asociere cu Vitamina B9 are un efect antiinflamator si daca doare tare tare poti incerca un paracetamol. Eu am prescris la burticoase si centura de genul asta http://www.brin-de-vie.com/les-ceintures-de-gossesse/226-ceinture-future-maman-babybelt-anita.html si se pare ca le-a ajutat, eu personal n-am incercat, apoi ai grija si la pozitie si stat in picioare.
Lillyas frumos tortul maine e musai sa fac si eu ceva dulce, felicitari pentru talent si rezistenta
criulica spune:
multumesc mult fetelor !
durerile sunt sus, nu cred sa fie probleme si le mai am si de cateva saptamani!!
31+
criulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simcri Criulica pentru dureri incearca cateva sedinte de masaj, fizioterapie, apoi daca ai posibilitatea gimnastica in apa, si daca durerea se asociaza si cu o sciatica, incearca sa iei vitamina B12 ea poate ajuta la ameliorarea durerii, pentru ca in asociere cu Vitamina B9 are un efect antiinflamator si daca doare tare tare poti incerca un paracetamol. Eu am prescris la burticoase si centura de genul asta http://www.brin-de-vie.com/les-ceintures-de-gossesse/226-ceinture-future-maman-babybelt-anita.html si se pare ca le-a ajutat, eu personal n-am incercat, apoi ai grija si la pozitie si stat in picioare. Lillyas frumos tortul maine e musai sa fac si eu ceva dulce, felicitari pentru talent si rezistenta |
Simcri stiu si eu un magazin cu centuri din astea! Si e langa mine!! Mersi
31+
flafi spune:
Multumesc dragelor, e grea decizia. Ginecologul tinde pt 14, mai facem o masuratoare pe 12, sa fie sigur. Mie mi s-a parut el mai stresat decat mine, pt ca in hotarare atarna greu parerea lui. Si cum v-am zis o colega a lui a pierdut un bebe pt ca a luat decizia sa astepte pana la termen si cred ca lui ii e frica. Mai ales ca stie ca asteptam bebelul de multi ani.
Poate ca neonatoloaga si-a pus problema pt cei nascuti care apuca sa ajunga la ea. Mi s-a parut ok raspunsul ei, dar nu in conditiile astea si nu la faza ca pana acum ar trebui sa stiu programul.
Criulica pt dureri de mijloc se ia o gura de aer cu rabdare :) sau ceva masaj, o pozitie mai comoda cam atat :) daca e durerea mai sus spre zona toracala poate fi de la greutatea burticii, sani, pozitie etc
Deny - felicitari!
Sa aveti o zi frumoasa
35+ cu Vlad Alexandru
andreea.nsd spune:
Neata, fetelor.
Am intrat sa va urez week-end placut si insorit.
Maine merg la baby boom si sper sa luam si noi cel putin patut si cariucior.
Criulica, sper sa te simti mai bine.
Lilly, tortul arata minunat. Il mananci cu ochii.
Va pup. Week-end placut!
33+ Mihai Andrei
fluturashhh spune:
Mneata dragelor :) Noi am avut insomnii azi-noapte si de la 5 n-am mai dormit .V-am citit din urma, dar cand sa postez si eu n-a mai mers tastatura .Felicitari fetelor cu eco bune,bifez si eu tulburari de vedere mai ales cand sunt la volan .Bine ca sunt in prenatal si nu mai trebuie sa conduc mult.Mie pt contractii dr mi-a rec uscosin.Bagajul meu de gravi este gata speram pana la mijlocul lui mai sa nu avem nevoie de el.Miercuri mergem la control, si luni (daca nu se intampla pana atunci) sora mea va naste pt ca a depasit termenul deja .Azi se pare va fi o zi frumoasa si o sa iesim in parc.Sa aveti o zi frumoasa
+29 Ingrid Marie
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers][/url]
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata !
Lillyas mmm ce tort ! Petrecere frumoasa !
Criulica si eu am dureri de acestea si imi trec dupa ce imi face sotul masaj ,altceva nu am luat.
Deny iuhu ! Ce vesti bune ai primit ! Sa fie tot asa de acum in colo !
Flafi eu nici dupa 2 copii nu pot sa-mi dau seama care-i programul lui bebe ,stiu ca in fiecare dimineata dupa ce beau ceai misca ,ei bine ,ieri dimineata nu a vrut ,a miscat la pranz ,ce spune neonatologul cu programul e greu de stabilit. Eu zic ca sa te increzi in instinct si in parerea ginecologului.
O zi buna !
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum35+Eduard-Mihai
carmen333 spune:
Buna dimineata la ora asta si fara cafea inca!
Am avut o noapte de pomina: pe la 12 azi-noapte misca bebe de m-a speriat, precis s-a intors iar! Ce stie el ca era cranian cu prezentatia si asa trebuia sa ramana? Pe la 2, iar: nu erau contractii, dar vreo jumatate de ora mi-a miscat de m-am trezit din somn. Stat pe marginea patului, miscat pe hol, baut apa, pe la 4 reuseam sa adorm. Acum iar misca.
Ma intreb daca are legatura cu contractiile din zilele astea. Si nu stiu de unde are atata energie. Ca pe mine m-a doborat de somn!
Am mai zis o data la dr ca misca ff mult copilul si mi-au spus ceva de genul: nu se poate, asta nu face rau! Dar nu eram in luna 8.
Visez o cafea la paat!
lillyas spune:
Neata!
M-am trezit, am facut curat dupa dezastrul de ieri, m-am dusat si acum ma odihnesc inainte de etapa imbracat/ machiat.
Ma dureau toate oasele de dimineata, dar macar am resit sa fac ceva decent, mai ales ca e al patrulea tort cu pasta de zahar pe care l-am facut pana acum. Din fericire, am avut deja facute cateva floricele/ frunzulite, altfel as fi stat toata noaptea.
Sa aveti o zi frumoasa! Ma duc sa ma pregatesc, caci "dezmatul" este la cumnatul la tara si sunt vreo 50 de km pana acolo.
Apropo: ce inseeamna intepaturile in egiunea colului? Stiu ca ati scris, dar daca nu le simtisem, mi-au intrat pe-o ureche si mi-au iesit pe amandoua. Ieri mi s-a intarit burtica foarte des, dar o pun pe seama activitatii in picioare de la 7 la 11 seara, cu pauze de odihna de cate o jumatate de ora in pat.
Carmen, probabil a avut bebele program de joaca. Pe a mea buburuza eu cand sunt foarte ocupata nici n-o simt , desi probabil se misca si atunci. Doar cand stau in pat sau pe scaun.
33+
DenyAnd spune:
Buna dimineata
Azi stau la leneveala, sa profit de odihna... saptamana asta numai pe drumuri am fost (cu controalele astea la spital, si nu m-am dus cu masina, ci cu transportul comun, obositor rau, mai ales cand nu ti se ofera un loc in transport, eu stand cu burta mare in fata lor-celor ce stau pe scaun. Ma plangeam alaltaseara: "Offf Doamne, ce oameni nesimtiti mai pot fi pe lumea asta!") Am dat si de oameni rai cu gravidele.
Flafi, Dumnezeu sa va ajute sa luati o hotarare pt binele bebitzului. Ascultati-va instinctele, zic la plural, ca sa iei in considerare si ce simte sotul.
In cazul meu al meu mereu a avut dreptate(ca totul este bine, si ca va fi bine si fara tratament), daca eu sunt mai stresata ca el si pana nu vad cu ochii mei la eco IR-urile ca e bine...nu aveam liniste, cu toate ca inima imi zicea ca "ai incredere, totul este bine si va fi bine" plus ca o simteam si inca o simt pe bebitza activa zilnic, de zici ca are program, ne mai raspunde si la "chemarile" noastre, uneori nu ne raspunde si o lasam in pace sa faca nani si da ea semne cand vrea ea).
Vicky, intradevar frumoasa povestea ta, cum ai nascut. La sfarsit mi-au dat lacrimile.
Si eu iti multumesc pt ca ne-ai povestit-o, imi da si mie speranta ca se poate natural, cel mai mult imi doresc ca imediat dupa nastere sa mi-o puna la piept, si sa stam un timp cu ea, sa ne cunoastem, sa fie si sotul in sala de nasteri, sa taie cordonul, exact cum a fost la voi. Sper sa se poata aici in Viena ca la voi in Franta.
Decalotarea. Nu stiu ce as face atunci, cred ca o sa fac ca Vio.
Eu nu as "umbla" la comoara lui decat doar sa-i fac baie, la schimbat. Daca ar fi neaparat nevoie(gen sa fie prea lipit incat sa nu poata iesi pipi afara nici nu stiu daca s-a intamplat asa caz) as indrazni cat mai devreme, si anume taticul sa fie responsabil cu asta.
Lily frumos tortul . Nu l-as manca, desi am pofte de dulciuri
Distractie placuta la dezmat
Se spune ca cand ne miscam noi, bebele nu se misca pt ca ii leganam prin miscarile noastre, si ei stau linistiti ca le place leganatul. Dar cand stam noi linistite, se misca ei de zici ca mai vor sa fie leganati.
Recunosc ca si eu am simtit asta cu Naomi
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
32+ cu Naomi Cristina
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s