Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~47~
Raspunsuri - Pagina 12
mcoca spune:
Flory, stiu ca esti frustrata ca nu te poti juca cu a mica :(. Asta era si marea mea problema. Faceam tot felul de chestii in pat, sau cu mine pe fotoliu, dar totusi, e greu. Stiu ca in ro se impune statul la orizontala cu perna sub fund marea majoritate a timpului. Aici nu, poti sa stai si un fund fara probleme, statul in picioare e rau. Mult curaj iti doresc, si o sa vezi ca pana la urma va trece repede perioada asta. Eu am avut mare noroc cu mama, si cu faptul ca Maya e totusi mare.
Vicky, Printzesone and BB (35+)
Kabecka spune:
Mai, eu am citit acum cativa ani un articol ffff interesant despre decalotare, dar nu il mai pot accesa, era pe un blog.
Asa stiu si eu ca in alte tari nu se recomanda...la noi, da. Si am auzit/citit de cazuri in care bietii copii au fost decalotati pe la dr in mod abuziv...
Eu l-am decalotat pe R, dar fff finut, mi-era frica, iar in momentul cand mi se parea ca e deranjat, abandonam. Ideea e ca pana acum la aproape 4 ani e aproape decalotat complet in conditiile in care eu nu am umblat prea mult pe acolo....
mai caut info si va pun, daca gasesc
paulinio spune:
Nu vreau sa isc o discutie pro-contra vaccinare...
Dar au si vaccinurile reactii adverse de care trebuie sa tii cont. Daca citesti cum se fabrica, te ingrozesti.
Eu m-as teme mai mult de tulpinile si mutatiile de laborator.
In plus, am vazut multi copii in jurul meu facand bolile pentru care au fost vaccinati. In fine, literatura e multa... decizia e a parintilor si responsabilitatea la fel.
Despre decalotare... AM fost cu R la doctor si l-a fortat pana la urma... ne-a zis sa continuam noi... dar n-am prea facut-o. Acum e mare si nu ma lasa sa umblu acolo. A ramas cu sechele... asa ca il las asa. Sa se dezvirgineze el :D
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 33+
simcri spune:
Vicky am vazut si asta cu rontaiala, dar deja mi s-a parut exagerat, crezi ca de foame o sa-mi arda, cred ca o sa fiu mai preocupata de sot ca deja a intrat in fibrilatii :) Felicitari pentru luna 9, mai este un pic un pic si gata vine printesa, parca mi-ai facut pofta cu coaforul, n-am mai ajuns dinainte de craciun cand am bagat o tunsoare baieteasca sa-mi scot toata vopseaua, acum a crescut in toate partile parca is prinsa de pe garla, parca parca ma tenteaza sa ma revopsesc, desi am zis fara coloraturi pe sarcina, sa vad daca au astea aci la taranoaia vopsea fara amoniac si cred ca bag o idee ca sa mai creasca moralul.
Cu decalotarea vad ca astia nu sunt de acord, dar am vazut atati pustani cu fimoza si balanite la greu, bine noi stim ca in general francezii si sapunul sunt chestii paralele, asa ca eu personal o sa fac decalotare, mai bine fac eu decat sa ajungem pe la chirurg pe urma.
mcoca spune:
PAi Simcri, tu nu vrei peridurala? Ca e mare plistiseala sa stii daca ai travaliu lung, si sigur ti se face foame :). Arunca tu in valiza o chestie mica :), un pic de apa/suc etc.
Vicky, Printzesone and BB (35+)
Monik86 spune:
Buna!
Am ajuns si eu pe aici! Sper ca fetele care aveau contractii sunt mai ok ...
Complicata treaba cu decalotare ... inainte sa aflu ca o sa am fetita tot citeam si eu diverse informatii despre subiect si eram foarte in ceata! Am scapat de partea asta eu o sa trebuiasca sa am grija la igiena intima sa nu faca infectii urinare sau vaginite ... dar cel putin sunt familiarizata cu "aparatura"
Hellie, multumim de info de la curs. Adevarul e ca e bine sa ai cat mai multe informatii din surse diverse si sa alegi ce ti se potriveste sau ce crezi tu ca e bine.
Vicky felicitari pentru luna a9a Ma bucur ca ai scapat de monitorizare, cred ca e o adevarata usurare. Mergi la coafor sa te aranjezi pentru bebe ce sweet Have fun! Meriti!
Si la mine trebuie un tuns neaparat si un pensat, ca pana acum ma pensam singura si nu am cine stie ce talent Si eu am vopsea neagra pe lungime, varfuri despicate si radacini mai deschise ... dar am zis ca nu-l mai vopsesc pana dupa nastere. Atunci o sa vad in ce stare o sa fie, probabil o sa trebuiasca sa tai mult din el. Poate nici nu-l mai vopsesc daca arata ok.
Hai ca m-am lungit! va pupacesc
28+ cu Adelina Timeea
Hellie spune:
Simcri, mie imi creste parul intr-o maaare disperare. Dintotdeauna a fost asa, iar acum in sarcina e si mai cu avant.
Eu m-am vopsit sa stii...la salon, cu vopsea de salon. Mi-a fost teama trebuie sa recunosc, da am mai citit una-alta, am intrebat-o si pe dr-ita si am zis ca haide sa o fac si pe asta. Doamne ajuta sa nu fi facut nimic rau!
In continuare, cu decalotarea cred ca o sa las decizia finala-finala pe umerii lu' tac'su...pana la urma el tre' sa stie mai bine cum functioneaza cu, si cum ar fi fara. Il responsabilizez
29+
flory_blanca spune:
Asta cu mamicile moderne e de actualitate...si culmea ca au o gandire ultra moderna numai cand si unde nu e cazul.
Asta cu decalotarea , bun subiect sunt in cercetari si nu am ajuns la nici o concluzie. Cate prietene cu baietei am atatea pareri am auzit, asa ca intereseaza subiectul. Voi cum procedati sau ati procedat?
Fiica-mea are o fetita in vizita asa ca sunt cantitate neglijabila nici nu ma baga in seama. Macar are ocupatie. De la 4 in schimb intru in rol asa mai din varful patului.
Vicky incerc sa fac si activitati cu ea din sezut sau asa mai pasnice, dar nu are mereu rabdare si ma gandesc ca vine vremea frumoasa si o sa vrea tot mai mult afara. Ma ajuta cat poate si sotul dar el lucra pe ture, mi-e mai greu cand e de dupa masa si ai mei nu le au deloc cu plimbarile. Sunt ca ursii hinerneaza in casa. Mi-e frica ca parca pe zi ce trece se indeparteaza de mine, prefera compania altor persoane pt ca nu ii mai pot acorda tot atata atentie. Poate sunt doar eu zuzu si exagerez..sper.
Hellie interesante info de la cursuri. Fetelor mai dezbateti, mai impartasiti.
Legat de vaccinuri nu as risca sa nu ii fac pt o boala mai grava, dar de ex nu asvaccina-o pt gripa niciodata. Dar si aici parerile sunt impartite si fiecare face cum crede ca e mai bine pt puiul ei.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
flory_blanca spune:
Nu ma bazez pe sot cu decalotarea ca el e mai panicos si mai fricos, si o sa ii fie mila.
25+
Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot
oana_nicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca PAi Simcri, tu nu vrei peridurala? Ca e mare plistiseala sa stii daca ai travaliu lung, si sigur ti se face foame :). Arunca tu in valiza o chestie mica :), un pic de apa/suc etc. Vicky, Printzesone and BB (35+) |
De obicei contractiile sunt insotite de senzatie de greata,mai ales daca sunt provocate de medicamente,nu stiu cui i-ar arde de rontait...:)
32+