Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~47~

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.nsd spune:

Carmen, multumim pt site. Pare ok si nici nu e f scump. Ce mi se pare mie mai important e ca nu tre' sa te deplasezi nicaieri. Eu chiar o sa-i propun sotului.

Paulinio, asta avem si noi de gand, in prima faza. Sa vb cu medicul de familie sa vedem daca ne da adeverinta. Dar medicul nostru e mai ... cum sa zic eu... mai tipicar. Daca nu-i bag o lege sub nas, sau nu e super legal, nu o sa vedem nimic. I-am aruncat noi o vorba cum ca am vrea o adev de genul asta si s-a cam eschivat. Nici nu mai spun ca soacra mea e asistenta lui, dar nu ne ajuta cu nimic: ce zice el e sfant.

32+ Mihai Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hellie

Criulica, eu vreau sa iau "nimicuri" de la targ: paturici, aleze, protectii de saltea, lenjerii etc. Din astea. Si pentru mine vreau tampoane pentru sani, protectii de silicon (sa fie acolo...nu l-as delega pe sot sa cumpere in cazul in care am nevoie...e prea "complicat" pentru el). Mai vreau termometru de camera (cu higrometru) etc.

Poate imi iau si eu o perna din aia ca a inceput sa imi "atarne" burtica cand dorm pe o parte.

29+

Erau niste producatori de lenjerii de pat din Pitesti si ca expozanti cei de la farmacia Tei. Cred ca ce ai enumerat tu gasesti dar in cateva locuri.

Sunt curioasa cum ti se va parea, poate l-am evaluat eu gresit!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna fetelor..Am aparut si eu la apel:) Nu de alta..dar poate ma trece si pe mine nemotivat hellie:)
Hellie, din ce zici tu, oare merita sa ma duc la curs sau nu? Adica..ne ajuta la ceva?:) mai am timp sa ma razgandesc..si de asta zic..
Carmen, sper ca esti mai bine..
Flory, stiu ca e aiurea ca nu mai poti sta la fel cu fata..dar mai e putin si gata..
Flafi, buna replica..Chiar m-ai amuzat..
Criulica, bine ai reaparut:)
Ralu, tu gata..ai cam terminat cu pregatirile..Astepti doar momentul..
Simcri, am si eu o imagine mentala cu tine..un omulet mic, cu burtica si pe fuga in permanenta..Nu stiu, dar tot timpul cand scrii, asa mi te imaginez..Sper ca nu te superi..

Eu aseara am cazut franta..am ajuns acasa destul de repede dupa munca..si dupa ce am mancat o salata..am cazut instant..de dimineata mi-a zis sotul ca el crede ca era maxim 9 ceasul cand am adormit..:)) se cunoaste oboseala..

Azi ma simt mai bine..mai energica..cred ca e si de la vreme..unde a aparut soarele..ma simt si eu mai bine:)

Va pup si aveti grija de voi!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Simcri, nu a explicat de ce dupa 7 zile. Dar eu cred ca toti cei care au tinut cursurile le-au tinut mai mult dupa cum stiu ei ca procedeaza in general parintii si ca sa nu creeze tensiuni la curs, probabil multe lucruri le-au spus asa.
Zic asta pentru ca era acolo o mamica doritoare sa para foaaarte "moderna" cu copilul (sa nu il infese strans, sa il tina cat mai lejer imbracat, sa nu ii faca vaccinuri , sa il creasca cat mai lejer in principiu), daaaar...daaarrrr...era total convinsa ca nu il va lua in brate cand plange pentru ca o sa se rasfete. Neonatoloaga a incercat saraca sa ii spuna ca nu e ok sa lasi copilul sa dispere de plans...dar nu avea cu cine sa se inteleaga...

Criu, vad eu ce-i cu targul ala. Tu ai fost in prima zi, nu? poate nu erau toti expozanti prezenti...ma gandesc. oricum, ca si tine, daca nu ma satisface imi voi face vant in Ikea...tot sunt in baneasa..

29+

Mergi la inceput

Maddie, eu zic sa te duci. In primul rand pentru ca ai ocazia sa pui intrebari chiar daca ce vorbesc medicii acolo e orientativ. De exemplu eu la neonato vroiam neaparat sa aflu despre parerea unui medic cu privire la decalotare pentru ca netul e plin de pro si contra acestei practici. Si am intrebat, mi-a explicat, si m-a satisfacut explicatia, am fost de acord, si voi aplica (nu eu, taticul...ca el e obisnuit mai mult decat mine cu "obiectul"...o sa ma bag si eu, dar mai "timid").
Mie mi-a mai placut si pentru ca de obicei ma fascineaza sa vad cum gandesc si alti parinti...si crede-ma vei fi surprinsa (si placut si neplacut).

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Eu am prin mai cursurile acum..Si eu ca si Andreea, mai mult pentru sot sa isi liberele..dar am zis ca as putea totusi sa invat ceva..Si eu sunt fascinata de a vedea cum gandesc altii :)) legat de decalotare..si la noi tot taticul va face asta..din aceleasi motive:) Stiu de la cumnata mea ca ea a inceput de cand avea bebe cam 3-4 luni..pana atunci i-a fost teama..iar decalotare completa a reusit cand aproape implinea copilul 1 an..deci..fff lent a facut toata treaba..

28+

Mergi la inceput

Pai d'aia zic Maddie! Sa te duci. Oricum, sunt lucruri de aflat. Plus ca, ma repet, eu vreau intotdeauna sa vad si parerea unui medic chiar daca eu am aproape formaa o idee despre ceva anume.
Plus ca te simti bine asa...cu mai multi parinti in jur, mai schimbi o impresie, mai faci conversatie...sa stii ca mie overall mi-a placut atmosfera, numai ca ma asteptam eu la mai multe informatii.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Madd m-ai facut sa rad, dar in principiu chiar asa si sunt un butoias bagat in priza
Apropo de mame "moderne" - ce ma enerveaza mamele astea, cel mai rau mor cand aud fara vaccinuri de ce sa nu faci vaccinuri si sa astepte sa faca bolile? Daca iti face o poliomielita unde mai e imunitatea, le-a spus oare cineva ca un copil nevaccinat risca sa faca poliomelita daca vine in contact cu alt copil in urmatoarele ore de la vaccinare, ma rog pe mine ma depasesc ideile asta, si aici in franta sunt batuti in cap dupa ce anul trecut m-au omorat cu epidemie de rujeola, anul asta a inceput cu oreion pentru ca vezi domne aici priorixul nu este obligatoriu...enfin, e bine sa vrei sa lasi copilul sa-si creasca imunitatea natural pe sistemul tiganii in picioarele goale prin noroi, dar eu cred ca ar trebui o limita totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hellie, cu decalotarea incearca sa mai vezi opinii. Stiu ca de ex aici nu se recomanda.

Lillyas, super, gata cu scoala. Spor la treaba si vrem pozeee!

Simcri, pe langa MP3 ia tu si ceva de ro tait ca daca te apuca o foame de zile mari :).

La mine azi a venit moasa pentru ultima oara :). Youpii, maine intru in luna a 9-a. Sunt ff happy. Acum o sa mancam si merg la coafor sa imi fac suvite, sa ma tund, ce sa mai, sa ma pregatesc de marea intalnire.

Vicky, Printzesone and BB (35+)

Mergi la inceput

Simcri, sunt total-total-total de acord cu tine la partea de vaccinuri. Lumea nu e constienta cat de mult valoreaza vaccinurile si ce bine ca s-au inventat.
Dar stii cum e?! asta cu vaccinurile e din noul "trend" care cuprinde: nascutul acasa in patul tau cu un linoleum sub c*r, purtatul copilului pana haaaat aproape de majorat, alaptatul pana spre 5 ani (ca daca tot e lapte, sa ii dam...) etc.

Eu nu ma pricep deloc la medicina, dar simplist asa ma gandesc: mai multi copii nevaccinati, si fac diverse boli, poate se unesc virusii aia ai lor (sau ce or fi) si dau nastere la cine stie ce alte tulpini,etc. Mie nu-mi convine asa ceva.

Vicky, daaaa sigur mai cer pareri. Mai ales de la neonatologul care va fi de garda cand se naste al meu baiat, apoi de la pediatru, etc etc. Mai am pana ma decid definitiv

29+

Mergi la inceput