Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~47~
Raspunsuri - Pagina 10
Hellie spune:
Da, Paulinio, agreed! Orientativ.
Ralu, da, cred ca au fost neonato diferiti ca cea care ne-a prezentat noua era venita pentru prima oara la un astfel de curs.
Mi-am adus aminte....Criulica, sa nu se mai intample o absenta nemotivata, da?! . Spune-mi despre targul de la Baneasa, ti s-a parut saracut in comparatie cu ala de la Polivalenta?
Andreea, da, in urma cursului primeste tatal o diploma pentru inca 10 zile libere. Vezi ca ti-am dat PM cu parola.
29+
Kabecka spune:
Hellie, multumim pentru informatii.
Raluca, multumesc. Mi-am printat listuta ca sa ma pregatesc si eu. Azi merg si eu la dr meu si il mai intreb si eu ce ar fi util in spital.
andreea.nsd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Hellie Andreea, da, in urma cursului primeste tatal o diploma pentru inca 10 zile libere. Vezi ca ti-am dat PM cu parola. 29+ |
L-am primit, multumesc mult. Credeam ca ti-am si raspuns (tot prin PM), dar se poate sa fi facut eu vreo greseala si sa nu se fi trimis.
32+ Mihai Andrei
Hellie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea.nsd
L-am primit, multumesc mult. Credeam ca ti-am si raspuns (tot prin PM), dar se poate sa fi facut eu vreo greseala si sa nu se fi trimis. 32+ Mihai Andrei |
Mi-ai raspuns! acum am vazut si eu raspunsul!
29+
lillyas spune:
Paulinio, da, am mers la scoala cat imi propusesem. Azi nu m-am mai dus, pt ca le-am dat vacanta kinderilor cu o zi mai devreme. Oricum s-au invoit foarte multi, ca sa mearga la bunici sau aiurea, asa ca i-am lasat pe toti sa stea acasa.
Of, of... abia astept sa ma odihnesc si eu putin, sa staaaaaau sa treaca timpul, dar se pare ca mereu apare ceva de facut.
33+
criulica spune:
Neatza la amiaza,
Hellie, targul era cu carucioare, celule stem( foarte agresivi in abordare, aproape obraznici) si lucruri( aici oferta era variata). De fapt nu stiu la ce ma asteptam eu dar mi s-a parut saracut.
Perna, in schimb e super. Ne intelegem bine cu ea, am spus ne intelegem ptr ca si sotul o lua in brate de cate ori ma duceam la toaleta si trebuia sa o revendic de fiecare data.
Am si eu o intrebare! Cam cat ar trebui sa miste bebe in mod normal? A mea printesa a facut un taraboi maxim aseara de pe la 8 pana pe la 2-3( o simteam ca se agita de fiecare data cand mergeam in excursiile nocturne la toaleta). E normal?
Va citesc cu bagajul pentru spital. Habar n-am ce trebuie sa iau dar daca nasc la privat nici nu ma agit desi ceva- ceva tot ar trebui sa pregatesc, nu? Dar sunt ca o floricica, sper sa se aranjeze toate de la sine si daca e nevoie de ceva cerem sa ne fie adus!
Va pup
31+
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Parca pe www.cursdepuericultura.ro se da un test online pt taticii care vor sa mai ia concediu in plus ... si trimit prin posta ca ai absolvit cursul ...sper ca nu am inteles gresit
Mami de Bianca-Maria 07.05.2008 si Lara-Ioana 29+
Hellie spune:
Criulica, eu vreau sa iau "nimicuri" de la targ: paturici, aleze, protectii de saltea, lenjerii etc. Din astea. Si pentru mine vreau tampoane pentru sani, protectii de silicon (sa fie acolo...nu l-as delega pe sot sa cumpere in cazul in care am nevoie...e prea "complicat" pentru el). Mai vreau termometru de camera (cu higrometru) etc.
Poate imi iau si eu o perna din aia ca a inceput sa imi "atarne" burtica cand dorm pe o parte.
29+
simcri spune:
Buna dimineata!
Va invit la un ceai, a treia cana la mine :) De abia astept sa vina soarele odata m-am saturat de atata ploaie.
Eu nu m-am apucat de bagaj, habar n-am ce cer astia aici, am vazut asa o lista orientativ, si printre altele spuneau pentru sala nasteri sa luam un cd-player sau un Mp3 ca sa treaca timpul mai repede ca poate dureaza travaliul mai mult si mi s-a parut amuzant.
Hellie ciudata ideea neonatologului de a scoate bebe de abia dupa 7 zile, nu a explicat de ce?
paulinio spune:
Andreea, vorbeste cu medicul de familie. Noi am rezolvat pentru sot cu el.
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 33+