Stelute de iulie-august 2013(72)
Raspunsuri - Pagina 6
monicus spune:
Cu placere. Oricand daca mai este cazul.
Citat: |
citat din mesajul lui diana_popa27 Monicus mi-ai amintit de votul pt nume Ana mie imi place mult Matias |
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
22+
Printesa dulce
paula_m spune:
Am uitat ce era mai important!
Oana!!!!!!! Imi dai retetele la dovleceii umpluti si la vinete!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
happy_ama spune:
REMEDIU ANTIDEPRESIE
Fetelor, am ras cu lacrimi la acest www.youtube.com/watch%3Fv%3DJ43xQ4dTAxY&rct=j&sa=U&ei=6INcUaD-F8OKOMgKAG&ved=0CBcQtwIwAA&sig2=sk8Q1Vh3q9qW0MrCifCpJQ&q=people laughing without a reason in a subway&usg=AFQjCNEf1tIsXYncynXRB3ClwsKbfUjyIA" target="_blank">filmulet
Happy Ama 25+ si Eva
Sweety4u spune:
Joy, Felicitari pentru rezultate! Sarcina usoara in continuare! La ce medic mergi la MedLife? Ce medici buni stiti acolo?
Sau la Medsana merge cineva? (aici am, de luna asta, abonament de la serv)
Incerc sa caut niste medici foarte buni la care sa merg inainte de a incerca din nou sa fac bebe pentru a nu mai trece prin acea experienta...
Bobitza Sper sa reusesti sa le schimbi, sa gasesti ceva pe placul tau
unidanad spune:
citat din mesajul lui happy_ama REMEDIU ANTIDEPRESIE Fetelor, am ras cu lacrimi la acest www.youtube.com/watch%3Fv%3DJ43xQ4dTAxY&rct=j&sa=U&ei=6INcUaD-F8OKOMgKAG&ved=0CBcQtwIwAA&sig2=sk8Q1Vh3q9qW0MrCifCpJQ&q=people laughing without a reason in a subway&usg=AFQjCNEf1tIsXYncynXRB3ClwsKbfUjyIA" target="_blank">filmulet Happy Ama 25+ si Eva |
25+ David sau Patrick
Dana
unidanad spune:
Uitati si aici ceva http://www.youtube.com/watch?v=sap2hfA-pHg nush sa il ascund
25+ David sau Patrick
Dana
Bobitza_85 spune:
citat din mesajul lui Sweety4u Joy, Felicitari pentru rezultate! Sarcina usoara in continuare! La ce medic mergi la MedLife? Ce medici buni stiti acolo? Sau la Medsana merge cineva? (aici am, de luna asta, abonament de la serv) Incerc sa caut niste medici foarte buni la care sa merg inainte de a incerca din nou sa fac bebe pentru a nu mai trece prin acea experienta... Bobitza Sper sa reusesti sa le schimbi, sa gasesti ceva pe placul tau |
Sweety, iubita mea, ti-o recomand din toata inima pe Bohiltea Roxana.
E la Medlife, Academica, Municipal.Cauta pe net sa vzi pareri despre ea, e minunata! Eu am schimbat dr la 20 de sapt pt ea ca am auzit numai lucruri bune!!! Merita sa mergi doar o data la ea si daca nu-ti place...mai incerci, dar nu cred!
Bobitza 20+ Rebeca
Bobitza_85 spune:
prietena mea care a puerdut sarcina in luna mai mare merge tot la ea si e in 8 luni acum ,,,adica se ocupa si de astfel de situatii, tocmai de asta e buna!
Bobitza 20+ Rebeca
dnapotecuta spune:
Seara buna!
Jo... foarte tare! Keep up the good work!
Oana mie mi s-au rupt membranele. cauza... ma rog... fibromul uterin pe care inca il am dar care acum s-a atrofiat si nu se mai hraneste, atunci era alive and kicking si ocupa partea stanga a uterului la vreo 8 cm in diametru. BB nu s-a intors din cauza asta. Doc mi-a zis ca e posibil sa nasc mai repede insa cand am nascut mi-a zis ca e posibil ca fisurarea membranelor sa nu aiba nicio legatura cu faptul ca am avut fibrom. Asa ca, in mare, nu se stie. stiu doar ca-n 34 de saptamani m-am baltit la propriu si am ajuns la spital. Contractii nu am avut si am stat ceva pana la operatie... aprox 4.5 ore.
Alina 26+