Stelute de iulie-august 2013(72)
Raspunsuri - Pagina 5
amaliaro spune:
JOYpt toate 3 fete cucuiete
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
monicus spune:
Felicitari pentru rezultatele bune. Tine-o tot asa. Ne bucuram pentru tine.
Citat: |
citat din mesajul lui JoyJoy va scriu de pe tel. rezultate perfecte!!!!!! pupici |
Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
22+
Printesa dulce
monicus spune:
Trebuie sa ai mai multa groja de tine. Off, hai ca o sa fie bine. Pentru mine suna frumos toate variantele. ai ales nume frumoase. Noi inca nu ne-am hotarat. O prima varianta ar fi Ema, dar mai vedem.
citat din mesajul lui ana303maria Uau, salata de spanac. Si mie imi place la nebunie! Maine voi face si eu! Din pacate au lesin frecvent in sarcina. Cand nu sunt gravi nu mi s-a intamplat. Imi scade brusc tensiunea si de cele mai multe ori nici nu apuc sa ma asez, cad direct din picioare... Deci, dimineata o cafeluta mica, sa nu exagerez cu sarea, dar nici sa nu ma feresc de ea. La sarcina cu david, dupa o saptamana in spital si n analize, intr-o dimineata vine dr sa ma vada si se invartea salonul cu mine. Ea mi-a cumparat o cafeluta si mi-am revenit... De atunci, cam aste e remediu. Numai ca la sarcina asta pana sapt trecuta nu m-am aprpopiat de cafea/nes cu lapte pt ca mi se facea sila. Nici acum nu-mi place... dar treb sa beau macar o gurita mica... Referitor la nume, am deja 2 voturi pt (Sasu) Matias Ioan. Are cineva alta combinatie cu Ioan? (Sasu) Vlad Ioan suna bine sau mai bine decat Matias Ioan? |
22+
Printesa dulce
monicus spune:
La multi ani!
citat din mesajul lui Delia_Rodica amakszin, La multi ani si multa sanatate |
22+
Printesa dulce
diana_popa27 spune:
Monicus mi-ai amintit de votul pt nume
Ana mie imi place mult Matias
26+
viitoare mamica de Medeea
Bobitza_85 spune:
Joy, felicitari!!!
Fetele, rochiile mele XL sunt uriaseeee!
Pe langa faptul ca fiind foarte laaaaargi, mi se vad complet sanii, arat ca o balena esuata in ele
Sotul zice ca trebuie sa ajung la 100 Kg sa imi vina bine aceasta marime asa ca maine merg la TinaR Unirii sa le schimb cu altceva.
O sa-mi iau ceva pt proportiile actuale si mai incolo, vad eu, iau altele
Bobitza 20+ Rebeca