Stelute de iulie-august 2013(72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Delia ne place afectiunea ca suntem femei nu ca suntem capricorni. S`apoi afectiunea e una iar dulcegariile sunt alta. Fiecare in functie de temperament vede altfel afectiunea. Mie nu-mi place exprimarea afectiunii prin stat in genunchi cu un trandafir in gura de ex.

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

Oxana, si eu sunt capricoarna, dar mie imi place afectiunea!
Stii ce am observat eu? Ca barbatii capricorn difera foarte mult ca temperament de femeile capricorn.

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

flory ai grija de voi, mamico
oxana noi i-am facut ziua fetei la restaurant, dar cand am invitat prietenii le-am spus ca ne vedem la o pizza, deci noi nu am avut meniu. toata lumea a comandat pizza si am iesit f ieftin 24 de adulti si 8 copii. nu te stresa cu asta, tu iei ceva din inima si gata, nu mi se pare fain sa dai bani la ziua unui copil, chiar daca face la restaurant.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Fory la cerclaj te ai gandit?te ar ajuta mult

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

mie imi plac

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Delia ne place afectiunea ca suntem femei nu ca suntem capricorni. S`apoi afectiunea e una iar dulcegariile sunt alta. Fiecare in functie de temperament vede altfel afectiunea. Mie nu-mi place exprimarea afectiunii prin stat in genunchi cu un trandafir in gura de ex.
Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

Oxana, si eu sunt capricoarna, dar mie imi place afectiunea!
Stii ce am observat eu? Ca barbatii capricorn difera foarte mult ca temperament de femeile capricorn.

bebitza

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

Floryai mare grija de voi, e bine ca aveti moralul ridicat ajuta enorm.

eu una chiar daca tot zic ca divortez sunt constienta ca asltul ca el nu gasesc, mai bun poate dar ca el niciodata .
Noi suntem amandoi fecioare, deci critica e la ordinea zilei in familia noastra , in conditiile in care amandoi ne consideram perfecti. Dar recunoastem cu placere ca altii nu ne-ar suporta. Stam impreuna din 2004 deci a trecut ceva apa pe dunare de cand ne stim fiecare moft.Sa nu mai punem ca ne-am crescut unul pe altul.Deci na zic pas la divort deocamdata.
Si sexul confirm ca e baza unei casnicii solide, chiar daca eu una m-am cam babit in ultimii trei ani de cand tot sunt cu sarcina, alptat si iar sarcina, dar dupa pazea....

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Flory sper ca sunteti ok! Se pare ca e ceva in per asta ca prea ne iau contractiile! Mie mi a dat si jum gynipral la 6 h! Sa avem toate sarcini duse la termen cu bebei sanatosi si la termen- Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Merci de raspuns Oana. Eu fiind mai zgarcita si mai calculata din fire ma gandesc automat ca sa-si scoata banii parintii, adica sa ne acoperim meniul. Ma intrebam daca ajunge sa punem in plic 100 lei si sa-i luam o papusa fetei.
Eu cand i-am facut lui Rares la 1 an, taiere de mot, a fost un meniu foarte variat si sofisticat chiar as spune si a fost 40 de lei de pers meniul. De asta m-am gandit ca doua fripturi n-or sa depaseasca 100 de lei. Ca presupun ca vom comanda fiecare ce vrem, nu va fi un meniu prestabilit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paulici dupa 14-21 o sa am musafiri de la Mures iti trimit o valiza desoare am iesit cu tati pana la super si m am ars de la soare

amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

cand am facut cursul prenatal la Iancu moasa ne-a exlicat ca scaderea brusca a presiunii atmosferice poate produce declansarea travaiului.Si cica asta ar fi explicatia de multe femei nasc cand e furtuna si etc...
Acum poate si asta ar fi o explicatie logica la multele contractii din perioada asta.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Anca , husbandul e tot fecioara.
Dar recunosc ca si el a lasat-o mai moale cu critica.
In studentie (eram deja casatoriti) cand gateam daca aparea cu vreo critica, luam tigaia de pe foc si dadeam totul la gunoi.

Asa ca nu se mai pune cu nebuna.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput