Stelute de iulie-august 2013(72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Npc OL#304;MP- credeam ca l ai vazut. Am o prietena a carei fetita la 6 luni Dr i a Spus ca are 1,300- si nu are prob vu glicemia, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne facem testul. Ti am Spus ca sa nu te stresezi. Totul va fi ok ptr toate burticutele si ptr toti bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Oana, ce fain ca mananca pitica ta dovlecei si vanata! Va invidiez pe voi astea cu copii papaciosi. Aseara lui Rares ii venea sa vomite de la piure, d-apoi sa-i mai dau vanata sau dovlecel. Uffff.
Nu va zic de placinta cu mere super delicioasa de la Betty. I-am zis ca am facut o placinta magica ca este reteta speciala de super eroi si este extreeeem de buna si delicioasa. Abia astepta sa manance. A gustat mai mult curios fiind de reclama facuta si a zis ca nu mai vrea, la intrebarea de ce? mi-a zis pentru ca e foarte buna si delicioasa mmmmmm. Macar e educat.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MBK spune:

Fetelor eu nu am pofta de mancare-Mai este cineva in aceeasi situatie?

Mergi la inceput

MBK parca Dana era indiferenta la mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Paula, si soacra..ea e foarte de treaba in general, dar uneori cam cicalitoare. Si zici ca fiu-sau e buricu' pamantului..Pai sa va zic faza: o suna pe mama, mama ii zice ca e bucuroasa ca eu ma simt bine si ca nu mai e nevoie sa vina la Buc sa imi gateasca pt ca acum stau si eu prin bucatarie. La care ea: "Delia?? Poate Marius sta in bucatarie!!" Puii mei, in primul rand asta e deductia ei, pt ca nu sta nimeni sa ii povesteasca cate ore stam fiecare in bucatarie, si doi, sotul meu sta acasa mai toata ziua, in timp ce eu ajung la 6. Ce ar trebui sa fac, sa imi pun sortul si sa ii zic "du-te linistit si stai tu in pat, ca mai stau eu vreo 3 ore singura in bucatarie"?? Asta e prea de tot!!

Si faze cu:"eu cand eram insarcinata faceam de toate si nu ma plangeam, si mi se facea rau pe strada si ma ridicam si plecam mai departe". Pe naiba, nu iesea din casa decat pana la piata, ca nu avea serviciu (tot de ea povestite)

De divort la noi nu se pune pb, Doamne fereste, noi suntem la inceput de drum, dar uneori ma enerveaza ca mi se pare ca sotul meu nu ma sustine asa cum as vrea. Si ma enerveaza ca..nu se enereaza Aseara in timp ce vociferam prin casa, el se juca pe tel si nu zicea decat ca or sa se rezolve toate. Asa ca i-am luat tel si i l-am aruncat. Drept urmare, cred ca si acum e pe undeva pe sub pat, ca vad ca il are inchis

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Dana, de greturi nu stiu ce sa zic, nu cred ca e normal, mai ales ca nu ai avut pana acum. Sa nu fie de la carentele care ti-au iesit la analize..

Si de scurgeri, sa stii ca si la mine sunt mai abundente in ultima perioada, dar am citit ca e normal..

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Olimp, tu ai o predilectie catre mine E clar, mereu ma vait Dana a intrebat de data asta.

Dana, e ca si la mine dar pt linistea ta, du-te la dr sau fa-ti test

Fetelor cu divortul, am vazut zilele astea ceva f dragut scris pe o poza cu 2 batranei. Cica a intrebat-o cineva pe batranica ce secret au de sunt impreuna de 65 de ani. Si batranica a raspuns: "Noi provenim dintr-o generatie in care eram obisnuiti daca se strica ceva sa reparam, nu sa aruncam"... Mi s-a parut real...

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Vai Delia, cu soacrele n-o s-o scoti nicicand in capat. Daca nu-i una e alta. Iar mamele de baieti is teribile, o sa ajungem si noi.
Eu am o soacra foarte tanara si eleganta, numai tocuri si fuste peste genunchi, manichiura cu gel etc. E genul care s-a oripilat cand a auzit ca vreau sa pun rosii. Dar are ea alte hibe, iar baiatul ei? Pfuoaaa e cel mai tare din parcare!
Pe mine ma streseaza ca face comparatie, ca ea la prima sarcina avea 30 kile cu tot cu papuci dar eu i-am zis-o . Ea la prima sarcina avea 19 ani... si eu la 19 ani aveam 30 de kile. Iar la al doilea copil a avut sarcina toxica, normal ca a fost slaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Acum, poate gresesc, sau habar nu am...eu nu vad faptul ca in ziua de azi se vb de divort cu dezinvoltura, sau se divorteaza tot mai mult, ca un lucru rau. Sincer.
Nu sunt de acord ca 2 oameni sa stea impreuna doar ca asa e " bine", sau pt copii. Au trecut vremurile alea.
Stiu ca poate fi greu pt copii, dar, viata e atat de scurta, si traim totul la o intensitate f mare, chiar si fata de parintii nostri, si in plus, femeile sunt mult mai independente decat erau. Si mult mai stresate, si au mult mai multe de facut decat inainte.
Adica, sunt de acord ca tb facute compromisuri intr-o casnicie, dar pana la un punct. Si nu repetate la nesfarsit si nu de aceeasi persoana

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

Delia atat iti zic, daca acum te enerveaza stai sa apara bebe.... nu o sa faci nimic bine si o sa fii cea mai rea mama din lume, si copilul ala nu cred ca ar putea trai corespunzator daca nu ar exista bunicile.
atat am de spus, ca altfel cred ca ma intaind o sapptamana la capitolul soacre si nepoti .ala cu soacre si feciorii lor e par la ceas

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Mergi la inceput