Stelute de iulie-august 2013(72)
Raspunsuri - Pagina 11
doxy spune:
Iar dimineata am primit un compliment de la sot, la baie. Mi-a zis "oho ce burtoi mare ai, parca e mai mare ca la prima sarcina".
I-am tras o privire "seducatoare" si i-am zis sa-si tina complimentele pentru el. La care el nedumerit, ca ce, ca el nu in sensul rau, ce e de rau daca imi zice ca e burta mare?
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
oanka80 spune:
neata si de la noi!
paula pt dovlecei si vinete umplute folosesc compozitia de la ardei umpluti cu piept de curcan sau pui. scobesc putin din dovlecel si vanata, si umplu interiorul cu compozite. mai intai las 1-2 min dovelecelul si vanata in apa cu sare care clocoteste. din miezul de dovlecel si vanata scobita, mai pun un cartof si fac piure. cand e aproape gata la cuptor, rad putin cascaval si mai dau 3-4 min la foc. in farfurie ii pun si o lingura de smantata deasupra, daca avem in casa pe moment.
pupici si fug la smotru in casa ca parca au trecut turcii!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
24+
minune mica
delia_timpau spune:
Fetele, stiu ca imi sunteti alaturi, ca va simt
Paula, doar o stare proasta, foarte mult de munca la serv ,oboseala, durerile sacaitoare, banii, mici certuri cu sotul si cu soacra-mea (tot de la hormonii mei, nu din cauza lor), hainele care nu ma mai incap..nimic grav, doar ca se impunea o descarcare
In principiu sunt suparata ca dupa ce mi-au trecut greturile toata lumea are impresia ca sunt intr-o stare excelenta si ca tb sa muncesc mai mult, sa gatesc mai mult (asta e soacra-mea), sa alerg de colo-colo si sa rezol 1000 de chestii pt casa, in conditiile in care se pot descurca si fara mine..efectiv nu inteleg ca cel putin momentan nu pot fi ca inainte..
Anca, si voi ati ajuns la un kg? Felicitari!!!
22+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
anca_toma spune:
Nu ma mai agit cu asta mic ca ma gandesc ca in cel mai rau caz invata amandoi sa vb odata :)))). Pana la gradi mai are un an deci oricum sper ca invatam sa zicem tata :).
Si aici e o vreme tare urata, dar deabea astept sa plec de la munca , si mai e atat de mult.
Ce vroiam sa va intreb, mai e cinva care i-a stimulentul de insertie acum ? ca nu mai stiu.Eram curioasa daca in prenatal ti-l suspenda sau nu.fff cidate legile astea
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1
betty200 spune:
Va salut din deplasare, cum saptamana asta nu poate veni sotul acasa m-am gandit sa ne transportam noi pana la el, zis si facut, dupa masa ne livram inapoi.
Alina pfuaii ce scorpie sunt, musai sa ma reabilitez cumva in fata ta
Olimp iubito, ai mei DDmeri sunt 1200 si ceva io una cred ca are ceva laboratorul ala ca la Regina Maria imi scazusera de data trecuta, erau 480 de la 590. Mie Nicorici nu mi-a crcud doza inca a zis ca poate peste o luna si io ma apropii de 100 k adica de kintal si sunt mult mai micuta.
25+
bebitza
mocanita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_toma ei nu ca nu sunt chiar asa in butoi , nu vreu sa numere, vreu doar sa zica tata , ca lui tot mama ii zice . Paula despre babyphone, eu una recomand cu caldura cele de la avent au 000000 interferente.Eu cumparasem prima data unul ieftin si auzeam inca trei bebei din bloc , plus taxiurile de jossi garantez ca nu e chiar placut. Dar recomand sa cautatii pe okazii ca de cele gasiti la preturi fff ok chiar la jumatate de pret si majoritatea sunt ok. Eu am dat 220 lei pe al meu(si acum e cam tot asa) si in magazin e 450. anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1 |
Si eu la fel Paula, Philips Avent.
anca_toma spune:
offf delia te inteleg si iti dau mare dreptate, descarcate si spune ca nu mai poti de cate ori e nevoie.Daca faci pe eroina oricum nu o sa fii apreciata asa ca, macar sa aiba motive sa se planga .
Eu una am fost clar in prag de divort acum o saptamana , dar vad ca s-a prins si scumpul meu sot ca e mai bine sa o lase mai moale ca nu e momentul de critici si de cerinte supraomenesti , ca nu le mai pot face pe toate.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1
doxy spune:
Asa este Delia... sunt ai mei si ii iubesc.
Iar pe tine te sfatuiesc sa aplici tehnica mea. Ignori tot ce nu-ti convine si incearca pe cat este posibil sa nu te enervezi, la inceput o sa fie greu. Eu de ex. cand ajung acasa intru la bucatarie imi iau ceva de mancare si merg in sufragerie la tv sau tableta. Daca ma prinde sotul cu mancarea in sufragerie e mai ceva decat o nevasta cicalitoare. Dar eu ignor, merg pe principiul cainii latra, caravana trece si imi vad linistita de ale mele. Si in alte situatii fac la fel. Cu mult calm si multa ignoranta poti sa-ti pastrezi nervii sanatosi.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
olimp spune:
delia t lasa ca trec si starile astea , si eu am urcusuri si coborasuri ...ciondaneli in familie etc , trec toate si poate nu le-as percepe asa de usor daca nu as fi gravi si cu hormonii praf..
MBK care sunt alimentele bogate in vitam K ?
si eu am auzit ca mancaruruile picante si ardeii iuit pot provoca contractii..sincer nu stiu exact e pe auzite...
anca ficare copil are bioritmul lui , nu te stresa ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca