Stelute de iulie-august 2013(72)
Raspunsuri - Pagina 12
paula_m spune:
Oana, merci- am sa incerc si eu, nu i=am mai facut. Si ii pui la cuptor? Si nu sunt seci?
Delia, deci soacra?!!! O Doamne, de ea nu scapi...dar ia si tu partea buna, vei sti cum sa nu fii soacra la randul tau.
Fetele de la odiseea lui Raul, imi spun ca voi fi cea mai rea soacra, dupa comportamentul meu, dar sa stiti ca fac eforturi onsiderabile sa ma calmez pana s-or insura ai mei
Si eu am avut in week-end de cacat, daca nu era week-end, cred ca inaintam actele de divort, oricum, i-am zis ca nu mai are multe sanse la indemana...dar m-am calmat, un pic, pic si vedem ce va fi.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
doxy spune:
Fetelor, care erati in pana pentru felul doi... am vazut asta in stanga paginii poate va intereseaza...
http://www.supereva.ro/info.asp?id=11815
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
delia_timpau spune:
Multumesc mult, fetele Imi sunteti atat de dragi..uneori mi se pare ca numai cu voi mai vorbesc aceeasi limba!
Bobitza, sunt foarte aproape de tine cu serviciul sapt asta si sapt viit Tu esti la Auchan, eu sunt la sucursala noastra de langa Cora Pantelimon
22+ , mami de Mircea Andrei
bebitza
olimp spune:
betty si eu m-am gandit la asta ca e prob de reactivi , acum nu mi-a crescut doza , vedem luna viitoare dar am sa merg in aceeasi zi sa mi-i fac si la sinevo sa am tremen de compartie , sti e ciudat ca IR pe artera ombilicala este 0.67 FFF buna vloare , Ilinca are avans de aporape 2 saptamani deci nu prea mi-i se pare relavnta valoarea...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
anca_toma spune:
nu stiu ce sa zic de mancaruri picante si contractii.Eu la Iancu am mancat ffffff picant si nici o cotractie din cauza asta, acum nu suport ca ma doare stomacul.
ce e drept am mancat niste fasole cam prin luna a8-a si ajunsesem clar sa cred ca nasc , dar nu .Deci eu clar evit fasolele de data asta in ultimul trimestru .
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1
olimp spune:
delia t normal ca vorbim acceasi limba doar sunt niste burtici toate cu hormoni saltareti
oxy si al meu sot e tare in alinturi si remarci , saracul incearca sa para finut dar asa o da in bara , cateodata ma supar pe el dar imi dau seama ca i-a iesit porumbelul pe gura si incerca sa faca o gluma...eu tot il iubesc asa stangaci cum este..mi-a zis intr-o zi "Pinguinul meu desalat " avand in vedere ca ma doare bazunul...si umblu ca o rata
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Fetelor, "divort" e un cuvant greoi si urat. Incercati nici sa nu va ganditi la el nu sa-l pronuntati. Eu am fobie de acest cuvant. Si i-am spus o data la al meu ca nici daca-l prind cu vreo fufa nu divortez de el. Pai ce eu sunt fraiera? Copiii i-am facut amandoi, amandoi o sa-i crestem, nu scapa de responsabilitati. Iar daca il prind cu vreo una, sunt foarte razbunatoare de felul meu si o sa ma razbun inzecit asa ca sa nu ma provoace.
Va pup si sper ca doar hormonii sunt de vina!
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
olimp spune:
anca si eu de la fasole si mazare , vinete ma umflu ca un balon de stau sa pusc , nu pot respira..le evit ca efectiv ma doare burta cand le consum...
26 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Delia, Paula, Anca va doresc sa va linistiti, cu soti cu tot!
Doxy, lasa ca vine si o fetita sa te intelegi si tu cu cineva la complimente
Olimp, si bananele au mult K
Happy Ama 25+ si Eva
paula_m spune:
Oxana, nici mie nu-mi place cuvantul, nu-l pronunt, dar il gandesc , tot mai des ( dar cred ca hormonii sunt de vina), nimic nu-mi convine, tot ce face e gresit, etc...
Eu i-am zis ca daca divortam, sa nu creada ca scapa, are si el copii jumate din timp, si fara bona tanara si cu tate mari
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2