Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 6
olimp spune:
alina sa-ti fie de bine ...si odihna placuta..
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Si eu stiam ca prin congelare nu se pastreaza toate vitaminale, dar o mare parte, da!
Si mai stiam ca tb putin oparite inainte de congelare.
Dar sigur nu au cum sa fie mai bune, decat cele proaspete.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
olimp spune:
oxana si eu stiam ca legumele congelate nu isi pierd viataminele , e adevart ca prin prepare tremica unele sunt denaturate ...dar nu stiu sa nu fie ok..si eu iau congelate de toate soiurile si pap linistita...nu am carente
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Alina, tu daca nu te apuci de scris o carte vin eu cu matura la tine. Uite ai si subiectul, "Sarcina. Agonie si extaz"(imi dai 10% din incasari pentru titlu )
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
doxy spune:
Olimp si eu am atras atentia la asta... de unde au gasit-o pe aia cu mamelucii ros si mici ca la o virgina.
Paula cum te simti astazi? Sa stii ca si eu am pb cu gatul, tusesc, nu foarte mult, dar e din piept. O sa vad ce e cu siropul recomandat de Amalia.
doxy spune:
Fetelor, a venit si randul meu sa-mi imprastii hormonii .
Ma ingraaaaas . De ieri pana azi am crescut cu 700 g. Oficial am trecut de 10 kg. Oricat incerc sa ignor si sa zic ca nu ma afecteaza, ma afecteeaaaza .
paula_m spune:
Oxana, eu cred ca m-am obisnuit cu starea asta de vesnica raceala. Ce sa zic? Seara si dimineata e mai rau, peste zi supravietuiesc. dar nu mai iau nimic, efectiv m-am saturat de siropurile de tuse, si vitamina C si lamaie.
Mie mi-a facut bine siropul de muguri de pin, dar asta ar fi a4a oara cand il iau si m-am saturat de el.
Oricum , de azi a mers iarasi Raul la cresa si probabil pe sapt viitoare iar o sa am parte de virusi noi!!
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
doxy spune:
Numai marketingul e de vina pentru nefericirea mea. Peste tot in reviste/net vezi numai gravide zvelte si zambarete care se plimba pe malul Somesului& alte locuri. Nimeni nu le arata pe cele cu dureri de spate, pasa etc.
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Rodica, imi place f mult caruciorul de la DHS! Daca zici ca au magazin langa Deva eu zic sa suni acolo si sa negociezi cu ei. Apropo fetelor, negociati orice, n-o sa va vina sa credeti de cate discounturi puteti obtine. Suna si spune-le ca la Bucuresti e cu 150 de lei mai ieftin, dar tu vrei sa-l iei de la ei si sa-ti faca reducerea. Tu ziceai parca de legumele congelate ca nu au vitamine si n-ar fi bune... oare ai dreptate? Ca eu stiam ca prin congelare se pastreaza vitaminile si oricum credeam ca sunt mai sanatoase decat cele "proaspete" pline de nitriti. Chiar am facut ieri un sos cu rosii tocate de la conserva si ma gandeam daca n-or fi mai sanatoase rosiile astea decat cele fara gust proaspete... Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
Bun pont. am sa sun sarumana
S-a inteles gresit ce am zis. Ma refeream la legumele cumparate, congelate. Asa si eu le pastrez la congelator, toamna strangem din gradina ca albinutele, facem provizii care sa ajunga pana in mai, noi cumnatele
Acum o sa fiu si mai atenta, pt ca in iarna bebe va trece pe mancare disociata. Asa o sa-l pun pe tata sa-mi creasca sio cativa pui, sa-i pot da piept de casa si supa pe pui de casa. Cei din comert nu-mi plac, se dezintegreaza cand ii gatesc
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
oxana eu am 15 kg luate , lasa ca facem noi liga balenutelor schioape, cu dureri cere ne plimbam pe malul somesului...
26 + Ilinca
Ilinca