Stelute de iulie-august 2013(71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Problema mea este ca m-am indragostit de doua carucioare, as putea alege unul din cele doua, dar nu mai pot sa ma reorientez la altele. Si ca sa iau unul din acesta, trebuie sa-l conving si pe iubi, am inceput de vreo 3 zile sa-l sacai incet, picatura chinezeasca Sper sa cedeze
acesta e preferatul http://www.bebe-magic.ro/sistem-lux-2-in-1-carucior--cos-landou-cadru-aluminiu-scaun-reversibi-primii-pasi.html
urmat de acesta http://www.bebe-magic.ro/carucior-lux-2-in-1-c519-primii-pasi.html

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

C519 , nu stiu de ce dar inclin catre cele cu 4 roti, chiar daca parerile despre cele cu 3 sunt foarte bune.

Si eu recunosc ca m-am cam 'blocat' pe Duette...

EDIT: de ce tre' sa il convingi pe iubi?

Jo 18+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

happy reciproc....cred ca ai dreptate ...noaptea m-au apucat si caldurile..., pardon bufeurile caci de calduri nu am voie e tabu ..decoamdata , am deschis geamul , ma sufocam.. , bine ca a trecut cumva nopatea ..dar acum sunt ca o lamie stoarsa ...

delia eu inca nu m-am uitat dupa carucioare , tot taraganez , pana cand nu voi mai putea umbla si sa vezi atunci panica

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Fetelor care v-ati blocat pe carucioare, va sfatuiesc din suflet sa mergeti undeva sa le vedeti cu ochii vostri. Eu eram blocata pe unul si cand l-am vazut la targ....si mare si pitzipongesc

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata!!

Elena, cum e Denisa? Chiar m-am gandit mult ea!!

Si la Ms ploua, dar e cald, azi dimineata la 8, cand am plecat de acasa, erau 13 grade.
Asa mi-a placut ieri, era plin de copii si de mamici cu copii in fata blocului, au iesit la soare!!

Mie imi tb neaparat un sistem de purtat in brate, dar nu stiu care! Nu ma vad fugind cu caruciorul dupa Raul prin parc, dar daca duc copilul in wrap sau sling, parca e mai bine

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Joy, parca zicea cineva pe aici ca cele cu 3 roti sunt mai periculoase la borduri and stuff pt ca risti sa "versi" copilul cu totul Fizics...

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

paula si la Cluj ploua , dar e cald azi dimineata la ora 7.30 cand am plecat de acasa ....erau 10 grede...dar e ploaia calda..sau asa mi-i se pare

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoyJoy

Citat:
citat din mesajul lui Delia_Rodica

Problema mea este ca m-am indragostit de doua carucioare, as putea alege unul din cele doua, dar nu mai pot sa ma reorientez la altele. Si ca sa iau unul din acesta, trebuie sa-l conving si pe iubi, am inceput de vreo 3 zile sa-l sacai incet, picatura chinezeasca Sper sa cedeze
acesta e preferatul http://www.bebe-magic.ro/sistem-lux-2-in-1-carucior--cos-landou-cadru-aluminiu-scaun-reversibi-primii-pasi.html
urmat de acesta http://www.bebe-magic.ro/carucior-lux-2-in-1-c519-primii-pasi.html

C519 , nu stiu de ce dar inclin catre cele cu 4 roti, chiar daca parerile despre cele cu 3 sunt foarte bune.

Si eu recunosc ca m-am cam 'blocat' pe Duette...

EDIT: de ce tre' sa il convingi pe iubi?

Jo 18+

Gugulushele

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Pt ca nu amandoi nu prea vedem rostul sa cheltuim atat pe un carucior, dar eu m-as calca pe zgarcenie , dar incet, incet se inmoaie si el. L-am convins ca nu gasim ceva bun pt coloana lui bebe si ieftin, ca trebuie sa fim dispusi sa investim 1000 lei in carucior, desi nu-mi surade nici mie ideea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

happy reciproc....cred ca ai dreptate ...noaptea m-au apucat si caldurile..., pardon bufeurile caci de calduri nu am voie e tabu ..decoamdata , am deschis geamul , ma sufocam.. , bine ca a trecut cumva nopatea ..dar acum sunt ca o lamie stoarsa ...

delia eu inca nu m-am uitat dupa carucioare , tot taraganez , pana cand nu voi mai putea umbla si sa vezi atunci panica

26 + Ilinca
Ilinca

arunca si tu o privire, sa-ti faci o idee, ca poate te blochezi ca mine si nu mai stii ce sa iei, ai vreme sa analizezi situatia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Fetelor care v-ati blocat pe carucioare, va sfatuiesc din suflet sa mergeti undeva sa le vedeti cu ochii vostri. Eu eram blocata pe unul si cand l-am vazut la targ....si mare si pitzipongesc

Happy Ama 25+ si Eva

Alea de la Primii Pasi le-am vazut, ca de aia m-am blocat la ele, mi-a placut ce am simtit la mana

Problema este ca tocmai am mai gasit unul care-mi place mult, dar n-am cum sa-l vad, poate ma risc, sau poate se ofera vreuna sa mearga sa-l vada pt mine , ca depozitul e in Ghencea, in caz ca ma hotarasc la el
http://www.bebe-magic.ro/carucior-coccolle-c-628-2-in-1.html
Am obraz gros?

Mergi la inceput

delia am evitat si sa arunc cate un ochi , caci ma cunosc bine , daca ma apuca cate o idee nu o mai pot scoate pana nu o duc la indeplinire...asa ca ma abitin...asptept sa intru in prenatal si apoi am timp berechet , luna asta mai stau pe baricade si apoi free as a bird

26 + Ilinca
Ilinca

Mergi la inceput