Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 22
olimp spune:
fetelor va pup merg acasuca , mi-a ajuns pe ziua de azi
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olimp fetelor va pup merg acasuca , mi-a ajuns pe ziua de azi XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot 2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat 2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani 26 + Ilinca Ilinca |
Mai ai 5 min (ca si mine)/ Fugi din timpul programului???
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
stefana0909 spune:
Buna fetele,
Nu am mai scris cam de multa vreme, din cauza ca am fost 3 zile consecutive la servi, cate 4 ore si mi se pare ingrozitor de obositor. Nu stiu cum de rezistati la servi in fiecare zi, sunteti niste eroine. Desi am ajuns in fiecare zi la ora 14.00 acasa, nu am mai fost in stare de nimic, imi e lene sa incalzesc si mancarea. Acum ca v-am auzit de inghetata, mi s-a facut pofta, dar nu mai am la congelator, asa ca am sa mananc un borcan de compot de cirese.
Referitor la salata de spanac, mie imi place la nebunie, tot cu frunze crude o fac, la care adaug castraveti , masline rondele fara samburi si marar.
19+ "Bubu"
unidanad spune:
Ele suntem casatoriti de 2 ani dar impreuna facem 8 ( bine impreuna prieteni ca tot de 2 stam impreuna in casa) Suntem mici mai avem de invatat. Ma ajuta cu orice face si curatenie nu am prob cu el dar nici eu nu il laud ca se invata
25+ David sau Patrick
Dana
Monirina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica m-am uitat in punga, nu e in Ghencea, e in Ilfov...daca-l iau, il iau si gata. Intreb daca pot sa-l returnez...ma mai gandesc. Am retinut si eu ideea de la fete ca nu e bun cu 3 roti, dar eu cred ca tine si de cum te inveti, plus ca singura nu o sa merg niciodata pe scari...nici nu as avea unde, daca ma gandesc bine. In general sunt si lifturi, in alte parti am barbatul cu mine. La nr de roti nu vreau sa ma cramponez. Mi-e suficient ca ma cramponez la dimensiunea lor, nu le vreau mici viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd |
eua am avut cu 3 roti si singurul lucru care m-a deranjat la asta a fost ca urcat/coborat borduri nu mi se parea stabil...in rest alta chestie ce am observat-o ulterior, cosuletul de sub carucior pe langa ca era f mic, era si foarte jos pozitionat, trebuia mereu sa-l curat de praf si pietricele..
Monirina mami lui Robert (5.01.2008) si 18+