Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 15
olimp spune:
amalia sa-ti fie de bine...ce tari sunt buburuzele tale , una cu funduletul , alta cu sternul......se joaca nu gluma...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
ana maria ai mare grija de tine , sa -ti traisca baietelul...
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata!! Elena, cum e Denisa? Chiar m-am gandit mult ea!! Si la Ms ploua, dar e cald, azi dimineata la 8, cand am plecat de acasa, erau 13 grade. Asa mi-a placut ieri, era plin de copii si de mamici cu copii in fata blocului, au iesit la soare!! Mie imi tb neaparat un sistem de purtat in brate, dar nu stiu care! Nu ma vad fugind cu caruciorul dupa Raul prin parc, dar daca duc copilul in wrap sau sling, parca e mai bine Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2 |
E bine.Multumim!
A zis ca mai mult a durut-o la cariute.
ca la taiat carnita nu a simtit nimic.
Ea are dintii mei , rezistenti si sanatosi dar a facut un punct mic mic (eu nu il vad) pe premolar. Si ne-a sfatuit sa il curatam, chiar daca o sa se schimbe.
Firisorul cu care a cusut-o e negru si ii atarna putin dar peste o saptamana il scoate. A mancat normal, nu a durut-o, e viteaza (dupa parerea mea de fricoasa).
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
ana303maria spune:
POate cineva sa-mi treaca si mie un carucior albastru pe lista din prima pagina? Multumesc mult! Eu nu ma pricep!
Ele spune:
citat din mesajul lui doxy si in ultimul 5 kg. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
in ultimul trimestru 5 kg/luna?
Eu am pus 4/luna si pe fund.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
Delia_Rodica spune:
citat din mesajul lui doxy Rodica si tie sa-ti fie de bine! Cum ai gatit spanacul? L-ai luat din piata? Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
Din congelator, pus in toamna din gradina. Am zis ca eu pun de toate.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
graphistar spune:
Buna, dragi burtici vorbarete
graphistar, poate lui bebe i-a placut mai mult romul decat cioco . Felicitari pentru rezultatele bune! |
Joy, posibil sa-i fi placut romul mai tare somnorosului. Multumesc pentru gandurile bune! Iti tin pumnii pentru vesti bune la amnio
Graphi, felicitari pentru rezultate!! Ce te faci daca piticul tau acum prinde forte si pe urma le consuma? |
Happy , eu sper sa nu te "auda" nazdravanul
Laura felicitari pt bebe cuminte!!! Si pe tine te vad calma si asezata, deci tre sa semene bebe cu cineva. |
Ele , m-ai "vazut" bine, la fel e si sotul, iar cand am fost mici, am fost cuminti amandoi. Poate avem noroc sa avem un copil cuminte. Dar mai ales, sanatos e de dorit. Mai bine nazdravan decat cuminte si bolnavior.
Felicitari si pentru greutatea lui bebe
graphistar felicitari pt morfo! |
Monirina
Felicitari pt puiutul cuminte. Si al meu la 22 de sapt avea acelasi gramaj, cand am fost sapt trecuta |
Rodica , sa creasca puiutii mari si sanatosi!
graphy multumesc de urari , felicitari pentru morfologia somnorosului... |
Olimp
Fetelor, o zi frumoasa macar in suflet, daca afara este innorat si ploua
22 + Alexandru
Laura
olimp spune:
ele ma bucur ca e bine Denisa , si poate manca normal , oricum copii se refac mult mai repede si trec mai usor ...
eu mi-am anuntat compania ca pana la 30 aprilie prestez pe baricade , din 1- 13 inclusiv am concediu pe care trebuie sa-l iau inainte si din 14 bag prenatalul...am discutat si cu medicul de familie totul e aranjat ...
26 + Ilinca
Ilinca
Bobitza_85 spune:
Hello!
Am citit ce ati scris de aseara pana acum si am decis sa intru sa va salut.
Eu sunt la munca de dimi si am avut muuulta treaba.
Astept sa treaca sapt asta sa-mi iau si eu putin concediu ca nu mai pot, am obosit. De dimi am amanat de 4 ori alarma tel pana m-am dat jos din pat
Mai stau putin si plec acsa.
Va pupacesc si sa auzim de bine!
PS: ANA MARIA, FELICITARI PT BAIETEL!!! Sa fie sanatos si voios!
Bobitza 20+ Rebeca
anca_toma spune:
bune fetelor!!
Anamaria felicitari pt baietel, dar vezi ai grija cu lesinul sa iti revii repede.
Felicitari fetelor pt eco....
Si joy sa vina mai repede rezultatul de la amnio.
Eu cand cautam caricior pt Iancu spionam parcurile sa vedem modele .Pana la urma ne-am decis si am comandat din Italia ca era cu 1000 de lei mai ieftin decat la noi.Deci daca aveti rude plecate interesativa ca diferenta de pret e mare, in specal la firme italiene ca Brevi, Peg-Perego, Inglesina etc.
In rest de dimineata ma confrunt cu o foame de lup as manca intr-una si mai am si niste pofte ffff dietetice :snitele, chiftelute, si multe din astea .Ajung eu acasa si imi fac, ca in rest la pranz am ciorba de loboda ffff buna dar cu 0 grasimi .
Azi ma duc la doctor sa vad ce analize imi da si mie , daca imi da....
Ieri am terminat cu dentistul , dar m-a informat ca mai am 3 carii pe care le rezolvam dupa nastere si o masea de minte care trebuie scoasa . Dar cum dupa o sa alptez deci o sa zic iar pas la anestezie o sa ajung clar sa port placa .
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1