Stelute de iulie-august 2013(71)
Raspunsuri - Pagina 10
happy_ama spune:
Betty, eu il recomand. Acum nu pot garanta ca e pe gustul altcuiva. Firma care distribuie o gasesti www.caruciorbebe.ro/" target="_blank">aici.
Caruciorul e Bebetto Pascal
Happy Ama 25+ si Eva
JoyJoy spune:
doxy saru-mana ca ma tii de vorba si cu neuronul semi-ocupat sa nu se mai gandeasca la rezultatele de la amnio .
intorc primul scaun invers, am mai zis, se se uite una la cealalta, iar daca incep sa imi spuna ca de ce una merge cu spatele le dau la gradinitza de genii
Jo 18+
Gugulushele
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
doxy spune:
Joy te intreb pentru ca judec dupa copilul meu, nu mi-l inchipui pe Rares stand in spate si daca erau doi ca el, mama mama!
Nu v-am zis... w-endul trecut au fost socrii si pe la 7 dimi l-aud pe Rares cum o duce pe bunica-sa la bucatarie. Si acolo scena!
O intreba: "buna, tu stii ce-i ala desert?
Bunica-sa: "Rares vrei o bombonica?"
Rares: "Bravooo bunaaaa! ai stiut!
Te mai face sa te simti si bine ca-i dai bomboane la 7 dimineata.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Joy, un pic de rabdare. Eu am facut marti si vineri am primit rezultatele...bine, a durat o zi in plus trimiterea probei la Bucuresti. Deci cam pe azi ar tb sa ai rezultatul... Ce emotii am avut cand am deschis email-ul!! Tu de ce ai facut amnio? Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2 |
riscul de baza (varsta) la mine este 1:85, riscul dupa bitest 1:1703 pentru down si mult mai mic pentru trisomiile 13 si 18.
l-am facut fiindca asa am simtit ca voi dormi linistita... mi-am asumat riscul de 1% mai usor decat riscul de a regreta ca desi dupa 35 de ani se recomanda amnio, eu nu am facut-o...
mai stiu si un caz nefericit cu risc dupa bitest 1:10.000 si bebe nascut cu down...
pareri pro si contra vor exista intodeauna. eu asa am simtit
Jo 18+
Gugulushele
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
olimp spune:
oxi ce bandit de copil...ce-mi plac mie copii astea dezghetati
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
doxy spune:
Olimp, eu eram suparata, soacra-mea zici ca e ea copil, cum sa-i dai la 7 dimineata cioco? Dar cand mi-a povestit ce frumos a aburit-o m-am spart de ras si mi-a trecut.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
olimp spune:
joy bune rezultate ai avut la bitest , oricum sa fii linistita ca anomaliile dawn si trisomiile sa vad la eco , un ecogfiat bun le vede ...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Joy, asa am gandit si eu. Nici nu am vrut sa fac DT, dar m-a convins dr, desi i-am zis de la inceput ca vreau amnio.
Tu nu lucrezi?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
amaliaro spune:
Doxye super tare strengarul
JOY deaia am ales eu carucior sa fie unul langa altul sa nu fac discriminare te sfatuiesc sa mergi intai sa il incerci pe cel de iti place este adevarat ca ne dorim carucioare frumoase dar la noi fiind 2 trebuie sa fie si practice
amalia tsakoniati
26+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .