Strugurasi de Septembrie-Octombrie 2011 *12*
Raspunsuri - Pagina 9

andreea_t spune:
andreea_t spune:
  mikka
mikka  Multumim pentru prezenta si vesti!
 Multumim pentru prezenta si vesti!
Ce spui tu legat de bona, May, se aplica si pentru soacra mea , dar la un nivel ceva mai mic. Cred ca e normal, probabil ca si noi am fi la fel cu copii altora.
, dar la un nivel ceva mai mic. Cred ca e normal, probabil ca si noi am fi la fel cu copii altora.
Iti dai seama ca ne-am uita urat , daca vedem un cucui. Eu ieri am vazut o zgarietura la Adrei, pe picior si eram foc tare. Saraca socrela, mi-a spus asa cum o voce terminata ca a alergat dupa un cos cu jucarii al unor fetite si a cazut.
, daca vedem un cucui. Eu ieri am vazut o zgarietura la Adrei, pe picior si eram foc tare. Saraca socrela, mi-a spus asa cum o voce terminata ca a alergat dupa un cos cu jucarii al unor fetite si a cazut.
Este clar ca daca se intampla cu mine, nu e deloc o tragedie. Aseara a alerga in casa, se juca cu mingea, paseaza foarte fain, cand a venit cu capul in tocul usii. Eu m-am speriat putin, dar nu a fost o tragedie. Daca se intampla cu altcineva saream la bataie #536;))))

nanna_mika spune:
nanna_mika spune:
 Salutare fetelor,
Cu greu apuc sa mai scriu cuvinte.Am si eu de povestit pe diverse teme, insa nu am timp deloc.
Andreea - acolo este f frumos, este curte mare cu iarba, copiii se pot juca si alerga ara probeleme, este terasa acoperita, avem und sta chiar daca va ploua. Sper totusi a va fi vreme frumoasa. Sunt si eu f nerabdatoare sa ma vad acolo.
Ai target?  Este dificil si presiunea se resimte cu fiecare zi ce trece. Si eu am si imi ies peri albi  Multa bafta!
 Multa bafta!
Raluca - ai gasit nr? Si eu tot vreau sa iti spun ca este f frumos Edi.
La munte vor veni: Lali, Pinky, Raluca, Andreea, Athosika, Kora, Mariana, Anca, Camady, eu si fina mea. Am sarit pe cineva?
Mai am cate ceva de zis, dar nu mai am rabdare.
Noaptebuna! Va pup!

nanna_mika spune:
nanna_mika spune:
 Neatza fetela, 
Poftiti la cafeluta! Lali, ai un termos pus deo-o parte 
Aseara dupa ce m-am bagat in pat mi-am dat seama ca am uitat pe cineva sa pun pe lista.....draga Michella, te rog sa ma ierti, nu stiu cum tocmai pe tine te-am sarit 
 .  Toata noaptea m-am foit cu gandul ca vei vedea lista fara tine
.  Toata noaptea m-am foit cu gandul ca vei vedea lista fara tine 
Vom fi deci foarte multi, va fi super fun 
Sa aveti o zi minunata! Pupici!

raluca050 spune:
raluca050 spune:
 Neata mamici.
Nanna nu am sunat inca, dar sigur o sa gasesc nr pe site daca-l au acolo. Merci pentru aprecieri, vreau sa-l tund iar pe Edi in week-end ca i-a crescut parul si-i sta tare ciufulit ca e des, asa ca la munte o sa fie un tunsulica  .
.
Mai fetelor, sa nu zic cu pacat, dar de cand am inceput tratamentul homeopat Edi doarme mult mai bine noaptea, sa vedem pana-l terminam daca se mentine situatia. 
Acum de fiecare data cand ajung acasa imi da raportul si ma conduce sa-mi arate ce-a stricat sau a facut el, mamaie, tataie, meseriasii din curte.... etare haios. De vorbit vorbeste aproape orice insa e reticent inprezenta strainilor, parca uita tot. Insa nu uita sa strige vecinii in gura mare de pe terasa, cum ii vede prin gradini nu mai tace " nenea Gigi",. "tanti X"....  
Acum ca s-a incalzit sta mai mutl prin curte pe afara , e tare bucuros. Desi mi-e greu cu naveta ma bucur ca am ales sa stam la tara la curte cand il vad ce fericit este sa stea prin iarba, sasejoace cu pisica, cainele, sa miroasa o floare, sa se plimbe in voie cu bicicleta, sa se joace in nisip...

camady spune:
camady spune:
 Neata si de la noi.
Si eu vreau s-o tund pe Eva dar nu stiu daca va sta.Pana acum i-am tuns bretonul in somn de cateva ori.
Deabia astept si eu week la munte, desi am emotii .............n-am mai plecat cu ea asa drum lung si nu sta in scaun nici daca o omori.
Noi avem 4 dinti sus, 4 jos, 4 masele si 3 canini.In ultimul timp s-a atasat f tare de taica-su.Cand intra el in casa, nici sa manance n-are voie...........tata si tata.Saracul Razvan era invatat el cu Cristi eu cu Eva..........acum nu mai poate.

May3 spune:
May3 spune:
 neatza.
Camady, nici lui Bibi nu-i place in scaun. Noi ne planuim calatoriile in functie de programul ei de somn. Ca o adoarme masina.
Apoi daca e treaza, ne folosim cu succes de asta:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0053VPUHE
Ii punem desene :D

seidana spune:
seidana spune:
 neatza
May nu are ochi albastri ci verzi..
Si a mea s-a inaltat f tare in 2 sapt.. nu stiu cati cm are dar are 14 kg :)
Andreea..stam acolo practic.. mergem duminica, noi dimineata venim spre cluj, dupa servici mergem inaoi la ai  mei..coabitam impreuna:)
Eu ii dau ciocolata .. insa incerc black , ca dupa oricare alta se inroseste.. prajitura rar, dar ii mai dau.. ca doar si de fac praji/tort de casa.. tot kkturi folosesc..fie frisca, oua, .. 
LA OLITA.. cerea , de cand cu naveta nu mai cere si nu mai sta pe olita decat daca o pun eu.. daca e fara pampers insa , cateodata ma mai anunta//uneori ajungem la olita, alteori nu :)
NANNA..tu abia ti-ai schimbat jobul.. de ce vb de unul nou...?
Pe mine vrea sa ma mute in alt departament, eu vad ca o regresie, ei ca au nevoie de mine acolo si sunt cea mai buna.. o sa fac urat.. ca doar nu ma pot da afara.. dar nici nu pot refuza..:(

camady spune:
camady spune:
 Fetelor ce vreme rece,anunta astia week viitor.........chiar si ninsoare.Mor de ciuda.As fi vrut sa-i vad prin gradina,jucandu-se.

pinkysor spune:
pinkysor spune:
 Salutare fetelor!
Nu am reusit sa intru in ultimul timp  si azi am crezut ca am o zi mai usoara la munca dar nu e asa, vreau sa termin mai repede sa merg sa-l iau pe Danny si sa mergem afara, bine asta daca nu se schimba vremea...
 si azi am crezut ca am o zi mai usoara la munca dar nu e asa, vreau sa termin mai repede sa merg sa-l iau pe Danny si sa mergem afara, bine asta daca nu se schimba vremea...
Andreea, da suntem vorbareti  adica zice f multe cuvinte dar inca nu le leaga intre ele. Isi spune si numele
 adica zice f multe cuvinte dar inca nu le leaga intre ele. Isi spune si numele 
Nanna, eu nu am habar cum e tassimo... eu am expresor dar e alta firma.
Si eu abia astept excursia la munte, poate mai gresesc si cei cu vremea  sper...
 sper... 
Noi suntem cu 2 dinti sus 2 jos si 2 maselute!
Mikka, ce frumos cred ca s-a distrat intre asa multa lume! 
Va pup pe toate 

andreea_t spune:
andreea_t spune:

Delicioasa cafeluta, mersi Nanna!
E greu cu target, Nanna, intradevar, iar presiunea este si mai mare...sper sa totusi sa reusesc pana la finalul anului, doar ca uite ce zboara timpul asta si nimic, nimic...
Peste o saptamana suntem la munte . Sunt tare nerabdatoare, ma simt ca un copil care asteapa o excursie
. Sunt tare nerabdatoare, ma simt ca un copil care asteapa o excursie . Mi-as dori sa fie vreme frumoasa, dar...daca o sa fie altfel gasim noi activitati, sunt sigura ca ne vom distra. Andrei o sa fie foarte, foarte incantat. A inceput sa-si faca bagajul, duce o geana prin casa, in care baga diverse, imi psune: pa, mami, pa, munte, mami, copii. Este foarte haios.
. Mi-as dori sa fie vreme frumoasa, dar...daca o sa fie altfel gasim noi activitati, sunt sigura ca ne vom distra. Andrei o sa fie foarte, foarte incantat. A inceput sa-si faca bagajul, duce o geana prin casa, in care baga diverse, imi psune: pa, mami, pa, munte, mami, copii. Este foarte haios.
Sei, mersi pentru raspunsuri!