Strugurasi de Septembrie-Octombrie 2011 *12*
Raspunsuri - Pagina 3
andreea_t spune:

Mersi de idei. Esti de aur!
Ce fel de branza folosesti tu pentru paste?
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 Michella, e un you tube. Cauta pe google: Five little monkeys ma bucur ca va place, sper sa si mearga cantecelul la bebeii vostri. la a mea merge. isi pune si mana la cap cand ii cant ca pica maimutica :)) Andreea, e super tare Andrei! Ce de mai vorbeste :)) a mea zice si ea de cateva zile Bibi :)) in rest tot alea 10 cuvinte care le stia :)) cred ca o sa vorbim pe la 3 ani. si atunci o sa ne creasca si parul :D la dinti am recuperat. acum avem aproape toti dintii. mai avem vreo 4 masele de dat si gata :D Andreea, fa-i paste cu brocoli. poate ai si niste branza sa adaugi. gasesti o gramada de retete cu nenea google. iar din ficat fa-i un pateu. il pui la innabusit cu apa, ulei si ceapa. apoi mixer cu unt si iese super bun :D noi azi avem in meniu supa de pui cu fidea si peste cu garnitura de orez cu dovleac. maine o sa mai aiba supa si la felul doi o pun pe bona sa-i faca cuscus cu legume facute la cuptor. yummy yummy ![]() ........................................... mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011 .......................................... zebraroz.ro ![]() |
May3 spune:
Stiti pe cineva care vrea sa inchirieze in Bucuresti?
Am am 3 cam, semidecomandat in Iancului. termopane, aer cond, et 2 din 8.
Dati-mi mp daca stiti. merci
Andreea, eu ii rad cascaval sau parmezan la sfarsit.
Sau ii ameste cu branza philadelphia.
I-am mai facut paste si cu branza feta
oanaiasi spune:
au pus astia un nou feature si vreau sa vad daca merge. o casuta de raspuns rapid. ia sa vedem:D
michella78 spune:
buna dimineata! cafele pentru toata lumea!
may, multumim pentru cantecel! e super haios si educativ!
daca aud pe cineva legat de chirie, dau de stire.
lali cum sunteti? cu cine lasi copii cand esti la munca?
nanna
sper ca sunteti bine! ![]()
andreea m-a dat gata vorbaretul si istetul andrei !
helenuta exact asa simt si eu legat de Stefan, o mai mare lejeritate, sunt mult mai permisiva cu el decat eram cu Teodora. cred ca experienta isi spune cuvantul.
sa va povestesc ce haios e cand se aseaza la pian si incepe sa o imite pe Teodora. canta cu ambele maini, apoi se ridica, potriveste portativul sau sa pagina
, iar canta, iar aseaza portativul ... e o figura! 
va pup si sa aveti o zi frumoasa!
michella78 spune:
m-am prins!
nu va place cafeaua facuta de mine!
bine, bine, ceai, ness, capuccino, frappe, haideti, spuneti ce doriti? ![]()
bunny, tu pe unde esti? iar la iarba verde?
anca_toma spune:
eu vreau cafea, dar nu cred ca mai am voie una azi :(
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) +
26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1
anca_toma spune:
eu vreau cafea, dar nu cred ca mai am voie una azi :(
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) +
26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1
Lali_mete spune:
Buna gagici!
Am facut capitolul si am disparut in ceata
!
Sa imi platesc telefonul si o sa am net pe el
, si o sa pot intra si cand sunt in tura de noapte.
Eu lucrez la un magazin alimentar non-stop, 12/24 12/48 , asa ca Alex ,"dadacul" sta pe la noi doua zile,si doua zile sta la el acasa,daca nu e sotul liber . Cand e el acasa,de exemplu duminica,nu mai vine Alex.Maine ii duc la socri pentru o saptamana pe amandoi, pentru ca vrea Paul sa mearga,dar nu mai vrea singur,ci cu Teodora. Ultimul sfarsit de saptamana in care a fost acolo m-a sunat de mai multe ori pe zi,sa vorbeasca cu Teodora,asa ca nu ii mai despart. Ori amandoi,ori niciunul. Si cum Paul ae vacanta o saptamana, ii duc acolo sa ia aer curat de tara in plamani.
Si noi tot de vineri o sa venim
.
Ma bag putin la somn,cai ntru tura de noapte,apoi sunt 48 de ore libera.
Va puuup !
Ps, mie imi plac cafelele toate de aici,doar ca in ultimul timp apuc sa le beau reci
. Puneti si un termos
,pentru intarziati!