Stelute de iulie-august 2013 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
unidanad spune:
Mie nu mi-a zis doc nmk de protejat!!!! Trebuie sau u o faci preventiv???
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Delia, Oxana multumesc!! Oxana eu stiu (sper sa nu fie eronat, ca nu am timp de studii) ca sperma are Calciu, care da contractii. De asta nici nu avem voie sa luam calciu in sarcina. Sa va zic ca noi o facem cu protectie? Elena & Denisa (26.10.2004) 26 saptamani |
25+ David sau Patrick
Dana
happy_ama spune:
Mess, greut pentru tine in conditiile astea. Mai ales ca e greu sa te obisnuiesti cu alt fel de-a fi, in alta tara... Pentru cei de acolo probabil e absolut normal...dar pt tine...
Happy Ama 25+ si Eva
unidanad spune:
La mn in ordine sunt cam asa: Arsuri, Dureri de sold stang, Bufeuri ( pana mi se face rau) Dureri ca la CM
citat din mesajul lui Ele Zic sa deschidem o lista cu dureri uzuale. :)) Eu ma incadrez in ordinea intensitatii la : dureri pasa, contractii, arsuri, carcei. Elena & Denisa (26.10.2004) 26 saptamani |
25+ David sau Patrick
Dana
Ele spune:
citat din mesajul lui paula_m Elena, Denisa e mai curajoasa decat mine, eu cand ma duc al dentist nu dorm 2 nopti inainte. Bravo ei!! Nu o doare? Tu ai fost cu ea? Nu ti-a fost mila? Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2 |
Vai Paula, eu as fi nascut cred ca de stres.
Sotul a fost cu ea. Plus ca am evitat subiectul cat de mult sa nu o panichez. Eu faceam ca cu amnio.
Deci astazi a facut asa: tratat doua cariute infime, anestezie, taiat carnita , cusut incerul gurii.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
amaliaro spune:
am pus poze cu hainute si cu saculeti de dormit de vara
JOY eu am comandat de la bertoni are 13.500 fata de altele de la 20 kg in sus +copii+geanta +daca mai cumperi cate ceva pai ajungi lejer 30-35 kg iti iese sufletu
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
happy_ama spune:
Amalia, ce dragute suuuunt!! Ce-mi plac alea cu margine bleumarin si cu bulinte pe maneci!! si prosopelul!!
Happy Ama 25+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Coloana si pe mine ma doarte, dar nu o bag in seama, eu am scolioza si de aia si restul durerilor de spate le pun pe seama asta. Si oricum nu ma doare cum ma durea, de cand am facut bai m-au mai lasat. Dar am ramas si eu o data blocata, trebuia sa ma mute iubi, eram in picioare si m-a l;uat in brate. Ori picam, ori ramaneam intepenita
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
doxy spune:
La mine la durerei cam asta ar fi ordinea: dureri de spate, dureri de spate si apoi dureri de spate.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
paula_m spune:
Vai Elena, mi s-a ridicat parul pe mine!! Sper sa nu o doara dupa ce trece anestezia, dar sa stii ca am fost si eu al dentist sapt trecuat si a tb sa-mi taie un pic din gingie, ca mi-a crescut aiurea. Noroc ca nu am stiut ce face, ca lesinam...ma cunoaste dr si nu mi-a zis, mi-a facut cu anestezia si spre surprinderea mea nu m-a durut absolut deloc dupa ce a trecut efectul anesteziei. Dar nici nu am fost cusuta. si tot dentistul mi-a zis ca ranile din guar se vindeca cel mai repede, din cauza salivei.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
unidanad spune:
Multam . Deci sa inteleg ca din sapt 28 bagajelul ar trebuii sa fie gata pt orice eventualitate desi speram sa nu fie nevoie
citat din mesajul lui paula_m Oxana, eu stiu ca agitatia e motiv de analize. Cum doarme? Dana, teoretic oricand poti naste, mai ales dupa 28 de sapt, cand intri in luna a7a. Doar ca dupa 36 de sapt nu se mai considera copil prematur Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2 |
25+ David sau Patrick
Dana