Stelute de iulie-august 2013 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
unidanad spune:
Si eu mai am dureri ca la CM asa ca stai linistita . Am tacut malc nu am spus nmk pana acum
Citat: |
citat din mesajul lui happy_ama Bobitza, nu vreau sa fiu plangacioasa grupului... Doctorului i-am spus de fiecare data. si mereu imi spune ca nu am ce sa fac mai mult. Ca trebuie sa iau pastilele asa cum mi le-a dat si sa stau cat mai mult sa ma odihnesc. Cu alte cuvinte...sa speram ca e totul bine... L-am disperat deja cu durerile astea si chiar cred ca nu am ce sa fac altceva... Numai ca de fiecare data cand ma apuca durerile si vad ca ma tin ore intregi, chiar zile, ma stresez ingrozitor. Mi-e frica si sa ma mai duc la toaleta... In plus, vad ca sunt cam singura care inca mai are dureri gen cele de CM... si asta e un factor de "criza" Happy Ama 25+ si Eva |
25+ David sau Patrick
Dana
Ele spune:
Zic sa deschidem o lista cu dureri uzuale. :))
Eu ma incadrez in ordinea intensitatii la : dureri pasa, contractii, arsuri, carcei.
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
mess0804 spune:
Si pe mine ma doare jos cate un pic, doar o data am avut dureri puternice , insa simt vagi dureri, usor discomfort, nu am cum sa uit ca e ceva in zona aia.
Aici nu este nici un regim special pt gravidute, deci merg al munca 9 ore pe zi ma doare tot de la stat in scaun ziua.
doxy spune:
De cand am avut contractiile alea si mi-am amintit cum sunt de fapt, am invatat care e diferenta intre contractii si durerea asta surda de care ne plangem. Deci, durerile astea surde ca la CM nu sunt contractii asta-i clar. Cel putin nu la mine.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy De cand am avut contractiile alea si mi-am amintit cum sunt de fapt, am invatat care e diferenta intre contractii si durerea asta surda de care ne plangem. Deci, durerile astea surde ca la CM nu sunt contractii asta-i clar. Cel putin nu la mine. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
Nici la mine.
Mess nu vrem sa mai auzim de altcineva cu dureri de pasa. Lista e inchisa da??
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
doxy spune:
Mess, toata lumea se plange de Romania si vai ce bine e inafara, se pare ca e tare bine in Romania.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
paula_m spune:
Elena, Denisa e mai curajoasa decat mine, eu cand ma duc al dentist nu dorm 2 nopti inainte. Bravo ei!! Nu o doare? Tu ai fost cu ea? Nu ti-a fost mila?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
happy_ama spune:
Dana, nu mai tine pt tine! Sa ma dau eu cu capul de pereti aici
Fetelor, haideti sa facem un tabel. Cine ce dureri are. Noi pe linii, durerile pe coloane
Happy Ama 25+ si Eva
mess0804 spune:
Eu incerc sa fiu realista si sa zic ca sunt avantaje si dezavantaje peste tot. N-am fost niciodata genul care sa zica ca intr-un loc e totul negru si in altul totul roz.
Am nostalgie de Ro si m-as intoarce oricand, insa nu stiu finaciar daca ne descurcam in Ro ... Nici aici nu stiu exact ce o sa facem dupa bebe ... It's complicated ... cum se zice
Dar in domeniul de maternitate e mult mai buna legislatia in Ro, si sistemul medical asa cum e (poate exceptand nasterea la stat care in unele locuri am auzit povesti de graoza). Aici e un sistem f lax in legatura cu asta, e o stare normala, nu ai nevoie de doctori, doar doua eco pe sarcina si in rest drum bun la maternitae la nascut (sau chiar acasa daca vrei)