Stelute de iulie-august 2013 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Delia, eu as vrea sa imi spuna cineva cu toata convingerea si autoritatea ca E NORMAL. Si ar fi perfect!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ama inca stau 9h la birou.
Legat de contractii, toti dr la care am fost (si am vreo 4 in sarcina asta) le-au tratat foarte cu indiferenta. Aveam impresia ca vorbesc singura. Acum le las si eu in pace, ca am alte dureri mai mari.
Paula esti la munca?? a aparut bona??

Gata, a scapat Denisa. I-a taiat carnita si a cusut-o. Of, mi se rupea inima numai la gandul anesteziei. Dar e o curajoasa!!! nu stiu cu cine seamana.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_ama

Delia, eu as vrea sa imi spuna cineva cu toata convingerea si autoritatea ca E NORMAL. Si ar fi perfect!

Happy Ama 25+ si Eva

Iti spun eu.AMA, E NORMAL!! Se pune?

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Sa lamurim putin durerile astea
1 una e durerea de sciatica care merge pe picior in jos, o am si eu si nu se confunda cu durerea de CM
2 alta e senzatia de durere pe ovar, o am si pe asta si sunt doua dureri diferite, nu le pot confunda.

Sunt doua dureri diferite...cel putin la mine.

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ama, imi dau seama ca e de la spate ca pe mine ma doare si coloana si bazinul. Dar am si un punct in bazit cu dureri acute, care cred ca se duc in fata caci am senzatia ca ma doare ovarul stang. Iar durerea coboara in sold, picior. La mine sigur nu e contractie. Vreau sa va zic ca ultima data cand am practicat "sporturi extreme" de la orgasm cred, am avut contractii. Eram sigur a100% ca erau contractii, le simteam cum incep, iau amploare si apoi trec, mi-am amintit si de cele d ela nastere, nu erau asa de dureroase evident. Cu ocazia asta acum stiu sa fac diferenta intre contractii si alte dureri.

Ele felicitari ca ati scapat! Un pupic pentru printesa curajoasa!

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Ama inca stau 9h la birou.
Legat de contractii, toti dr la care am fost (si am vreo 4 in sarcina asta) le-au tratat foarte cu indiferenta. Aveam impresia ca vorbesc singura. Acum le las si eu in pace, ca am alte dureri mai mari.
Paula esti la munca?? a aparut bona??

Gata, a scapat Denisa. I-a taiat carnita si a cusut-o. Of, mi se rupea inima numai la gandul anesteziei. Dar e o curajoasa!!! nu stiu cu cine seamana.

26 saptamani

iei, felicitari eroinei

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor!!!
intr-un final sunt si eu la zi cu cititul , dar acum am o varza totala in cap.

Doxy parca tu ziceai ca e Rares agitat, eu una cred ca e de a vreme ca si al meu de o saptamana si ceva e ca titiirezu si noaptea si ziua.

Despre pompa de muls vroiam sa va zic ca cea de la avent intradevar e cea mai buna.Dar eu una va sfatuiesc sa vedeti daca aveti intradevar nevoie de ea. Eu una am avut , nu in spital ci cand am ajuns acasa, aveam lapte cat pt trei bebei. Iancu sugea cam 60 ml si eu mulgem extra aproape 200 ml , si sani am ioc.Dupa o luna s-a reglat si nu am mai folosit-o.Dar o prietena nu a folosit-o deloc de ex.Daca stiti pe cineva care are si nu mai foloseste se poate imprumuta, sterilizati si gata.

Despre carut, luati cel mai usor posibil carut, eu am unul usor 3 in 1 de la Brevi dar tot am fost nevoita sa apelez la unul sport sin ala cu rotile mici pt ca am cedat de durerile de spate la un moment dat. Carucioarele cu rotile mari sunt comode la impins ca sa zic asa dar cand e vorba de urcat scari, intrat in lift iti vine sa plangi. Inca un lucru important masurati liftul si asta nu e de glumit nu toate incap in lift, sau in porbagaj.Cele care se strang tip umbrela sunt cele mai comode din cate am vazut si cele mai compacte.

Despre sacii de dormit depinde de copil, deci sfaturile sunt degeaba.Al meu a stat pana pe la 9 luni in sac de dormit , dar la fel de bine statea si invelit.Pe cand copii care nu suporta sa fie inveliti si sunt si din astia urla pana ajungi sa ii scoti din sac numai sa taca.Parerea mea e ca oricum ai nostri se nasc vara la peste 35 grade si pana cand vine racoarea ne putem prinde daca avem un copil racoros sau calduros.

Despre achizitii hainele sunt un fleac , primiti oricum multe si nici nu va trebuie multe, sfatul meu investiti in jucarii ca alea sunt fff scumpe(de calitate ma refer), si daca va intreaba cineva ce vreti la fel cereti jucarii.

Astea sunt niste lucruri de care m-am lovit si eu si ar fi fost fff dragut sa mi le zica cineva poate nu mai dadeam atatia bani pe prostii pe care nu le-am folosit niciodata.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Delia, Oxana multumesc!!
Oxana eu stiu (sper sa nu fie eronat, ca nu am timp de studii) ca sperma are Calciu, care da contractii. De asta nici nu avem voie sa luam calciu in sarcina. Sa va zic ca noi o facem cu protectie?

26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Ele, felicitari Denisei pt curaj!

Delia, nu stiu ce sa zic...ajuta intr-o oarecare masura

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

si mie mi sa intareste burta cand merg mult, de obicei respir si mult mai greu, asa pateam si la prima sarcina , dar nu am luat in seama ca nu ma durea practic nimic.Acum nu stiu daca era de bine sau de rau.
Dureri de spate am avut si eu la Iancu , acum slava domnului nu am , dar remediu era arhicunoscutul no-spa.Eu una am zic ca nici nu mai zic nimic la doctor ca oricum inafara de no-spa sau paracetamol nu imi da nimic .

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 26+ http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=anca&year=2013&month=7&day=8&babycount=1

Mergi la inceput