Stelute de iulie-august 2013 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Ama, si eu am dureri..aseara am ajuns acasa si imi venea sa plang de nervi, dar nu aveam niciun motiv anume, doar ca ma strangeau pantalonii, simteam durere in partea de jos a burtii (dar eu chiar o simt ca si cum s-ar intinde ceva acolo), ma durea si spatele, imi venea sa imi smulg si parul din cap, asa era de deranjanta senzatia..M-am bagat la dus si dupa aia am stat vreo juma de ora doar in chiloti prin casa si m-am mai calmat.

Dar o durere surda sub burta am si eu mai tot timpul; din cand in cand mi se mai pune cate un junghi foarte dureros tot cam in dreptul ovarului drept, zici ca ma taie ceva si cam un sfert de ora nu pot sa ma misc, m-a prins si pe strada, noroc ca eram cu sotul si ne-am asezat pe o bancuta ca pensionarii pana mi-a trecut

22+ , mami de Mircea Andrei

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ama si daca am dreptate cu sciatica, apoi nu e voie de stat pe scaun aproape deloc. Pozitie semiculcat alternata cu plimbari scurte. Anumite exercitii amelioreaza starea.
Si am citit ca nu e de joaca cu asta. Se plangea o mamica pe un forum ca in luna 9 statea in picioare dar nu putea sa mearga. Dupa nastere (a nascut ceza ca nu mai avea voie natural) iau trebuit 6 luni sa poata sa mearga din nou si se ruga in fiecare zi la DD sa nu ramana asa. Mi-am amintit de ce a zis dr. mai demult despre mine ca o sarcina ar putea sa ma puna in scaunul cu rotile . Eu nu consider ca la mine e cazul si nu ma panichez aiurea, doar ca simptomele descrise de ea le cam regasesc la mine. Doamne ajuta sa ajung cu bine si in luna 9.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele

Ama scuze, am pierdut mesajul in care ai scris.. te doare burtica mai tare decat de obicei??
Eu inca am contractii, le tin in frau cu no-spa forte (1-2/zi) . Dar durerea de pasa e mult mai mare si eclipseaza contractiile.
La ambele sarcini am avut contractii: la prima am stat aproape 9 luni la pat si nu au disparut. Acum le am , nu stau la pat dar nici nu cred ca o sa dispara.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Ele, ma doare cam ca atunci cand sta sa-mi vina (la mine de obicei era urgie, ma tavaleam). Mai mult pe partea dreapta. Si asta seamana, pt ca si la CM ma durea in principiu ovarul drept. Criza asta de ieri dimi pana azi dimi a fost cea mai nasoala de pana acum. Si ca intensitate si ca durata... No-spa iau 3/zi. Nu forte, ce e drept... Si pt relaxarea uterului inca iau utrogestan 200 1/zi si magne b6 2/zi... Nu as avea nicio problema daca as sti ca nu e niciun risc, ca e normal...

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Intru si eu sa va salut inainte sa plec. e o vreme oribila aici si nu pare sa se schimbe prea curand
Ele la noi e invers eu il sforai pe sot. Sforaiam eu si inainte dar asa finut, ca o domnisoara ...acum zici ca am venit de la scos de cartofi
Am vazut filmuletele cu copiii
Burticile

26+
viitoare mamica de Medeea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Ama si eu am dureri ca la CM si senzatia de dureri la ovare numai ca la mine durerea acuta e mai mult in partea stanga. La mine de fapt e durerea in spate dar radiaza in fata si juri ca e durere de ovare, exact ca la ciclu. Eu zic ca daca coboara durerea in picior si talpa, n-are cum sa fie de la ovare sau de la contractii, e nervul sciatic, peste care apasa sarcina.

Doxy, am simtit si cutite in spate dar nu intr-una. Pe picior s-au lasat constant durerile. Tu cum iti dai seama ca e in spate si nu in fata? ca la mine e un halandala Asta cu lasatul pe picior m-a dus si cu gandul la apendice...

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Eu am fost la o plimbare de 30 min, sa ma mentin in forma. Am inconjurat cartierul de langa birou. Culmea este ca ma simt mai rau ca inainte de plimbare, n-ar fi trebuit sa-mi faca bine miscarea? Nu mi-a fost frig, incaltamintea e comoda, dar acum am dureri pe jos iar burta e cam tare...

Si burtica mea e tare mai mereu. MA tot bate gandul sa intru pe 6 ore.
Dar sigur daca m-as fi plimbat 30 min, mergeam in spagat de durere de pasa.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delia_timpau

Ama, si eu am dureri..aseara am ajuns acasa si imi venea sa plang de nervi, dar nu aveam niciun motiv anume, doar ca ma strangeau pantalonii, simteam durere in partea de jos a burtii (dar eu chiar o simt ca si cum s-ar intinde ceva acolo), ma durea si spatele, imi venea sa imi smulg si parul din cap, asa era de deranjanta senzatia..M-am bagat la dus si dupa aia am stat vreo juma de ora doar in chiloti prin casa si m-am mai calmat.

Dar o durere surda sub burta am si eu mai tot timpul; din cand in cand mi se mai pune cate un junghi foarte dureros tot cam in dreptul ovarului drept, zici ca ma taie ceva si cam un sfert de ora nu pot sa ma misc, m-a prins si pe strada, noroc ca eram cu sotul si ne-am asezat pe o bancuta ca pensionarii pana mi-a trecut

bebitza

Delia, junghiul ala e ligament dupa ce spui acolo. Durerea surda, constanta, nu e buna... Nu vreau sa te sperii, ca se pare ca suntem in aceeasi oala mai multe, dar asta mi-a zis mie dr. Ca de durerea asta trebuie sa ma feresc cu no-spa...

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Ele, tu inca nu ti-ai luat 6h?? Cred ca ma rupeam in 2 pana acum! Baga, ce mai astepti?!?!

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu stiam ca durerea surda nu are cum sa fei contractie si dimpotriva, durerea de spate , care merge pe picior in jos, e contractie.
Dar, cred ca poate si spondiloza intr-adevar.

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia_timpau spune:

Ama, pai si la mine doctorita zice acelasi lucru: No-spa si cam atat, ca nu are ce sa imi dea. ce naiba sa facem mai mult?

bebitza

Mergi la inceput