Iepurasi mar-apr 2010 - 9
Raspunsuri - Pagina 3
sensibila spune:
bluekidoo - felicitari pentru vestile bune, si sotului pentru reusita. E f greu sa iti gasesti de munca in perioada asta
de Steluta Norocoasa
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
Cu scuze pentru intarziere uram pt 16 aprilie
La multi ani iepurasei
care implineste 3 anisoriiiiiiii :
Adelina de stanucel
sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
bluekidoo spune:
multumesc frumos . Asa este, din octombrie tot cauta, simteam ca-mi pierd mintile.. in sfarsit o raza de soare mult asteptata
bluekidoo spune:
mai fetelor, eu am o problema cu Tanya.. de prin noiembrie-decembrie, a inceput sa faca pipi pe ea, dar nu mereu. M-am gandit sa nu fie o problema medicala si am fost la doctor. I-am facut analize dar in afara de anemie nu are nimic altceva. Si acum are zile cand face pe ea. Odata la cateva zile nu face deloc. In unele zile doar o data, alteori si de 3 ori/zi. Am intrebat-o de ce face asta si ba imi spune ca e ca un bebe mic, ba ca vroia sa fie uda, ba ca cine stie ce facea atunci si nu a vrut sa se intrerupa, ba ridica din umeri, cere iertare si spune ca nu mai face, dar o ia de la capat. Am prins-o de cateva ori incercand sa faca in diverse obiecte mici, jucarii, capacele etc. I-am explicat frumos, am rugat-o, i-am spus ca e rusine, am certat-o, am pedepsit-o .. nu mai stiu cum sa abordez problema Tacsu deja ma bate la cap sa ii pun pampers, dar am renuntat la el de 1 an, parca n-as vrea sa ii pun doar pentru 2-3 pipiuri pe zi.. Am observat ca afara nu face pe ea, exceptand ziua de azi cand a iesit cu tata si a facut pe ea in timp ce se juca la nisip.. tata a vazut-o cand sa plece ca a rugat-o sa se urce pe bicicleta si ea a spus ca nu poate sa este pisata apoi a mai facut de 2 ori la ei acasa si inca de 2 ori acasa la noi.. Nu mai am nici o idee cum sa abordez problema Daca aveti ceva idei astept... AAA.. si cea mai noua traznaie: era cu tacsu acasa, el s-a dus la baie si in timpul asta ea a deschis sifonierul, a scos cateva haine, a facut pipi si caca pe ele apoi cu mana a imprastiat caca pe pereti, podea, pat.. e a 3-a ora cand face asta incepand cu 1 an..in rest e un copil tare cuminte, ascultatoare, ne cere voie sa faca cate ceva, nu-mi face scene in magazin sau in public (cred ca s-a intamplat decat de vre-o 2 ori pana acum), dar zau ca pe partea asta nu stiu cum sa moderez lucrurile.. scene de genul asta s-au intamplat cand avea 1 an si un pic, apoi nu s-au mai intamplat si acum face din nou.. si imi tot spune ca face ca un bebe mic.. serile trecute si-a mutat patutul in dreptul patului nostru, apoi m-a chemat si mi-a spus ca a pus patul asa cum il puneam cand era ea bebe si dormea langa noi si ca vrea si acum la fel.. sunt in ceata totala cu comportamentul asta...
bluekidoo spune:
Ca va spuneam de anemia Tanyei. Eu am Talasemie minora genetica transmisa de mama (sau cel putin asa mi s-a spus acum ceva ani). Tot atunci am fost anuntata ca in clipa in care voi avea un copil ii voi transmite aceasta talasemie, motiv pentru care, cand Tanyei i-a iesit anemie in analize, i-am atras pediatrei atentia despre mine. Am mers la institutul de hematologie pentru verificare. Aici ni s-a spus ca Talasemia minora nu se transmite in mod obligatoriu ci sunt sanse de 50% si in general se transmite baietilor. Pentru ca in cazul meu am si eu si fratele meu, i-au facut Tanyei analiza dar a cerut sa ma duc si cu analizele mele din timpul sarcinii si cu ultimile analize, si au vrut sa stie si unde ne-am nascut noi dar si unde s-au nascut parintii nostri. Dar ce vroiam de fapt sa spun, este ca ne-am dus dimineata la 7 asa ca Tanya nici nu mancase nici nu bause apa, dar nici nu mi-am facut griji pentru ca stiam ca asa se merge la analize. Si dupa ce am stat 3 ore pe holuri, asteptand sa ne vina randul, am intrat, au intepat-o in vena si surpriza, sangele curgea foarte greu si nu puteau recolta suficient. Binenteles ca tot eu am fost de vina ca nu am stiut ca trebuie sa-i dau apa si din cauza mea trebuie sa mai intepe copilul odata. Asa ca ne-am intors pe hol, i-am dat sa bea apa, am mai asteptat 30 min apoi au intepat-o si in mana cealalta si au reusit sa recolteze. Concluzia este ca, daca aveti de facut analize copiilor, dati-le apa sa bea ca sa nu ii chinuiti cum a fost Tanya chinuita azi..
carmickey spune:
sensibila, multumim muuult de tot pentru urari.
urez si eu la multi ani la toti copilasii, sa fie sanatosi,fericiti,iubiti,si mai ales norocosi in viata.
sensibila spune:
La multi ani iepurasului
Riccardo de nafi
sa fii sanatos, norocos si fericit !
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
sensibila spune:
Uram in avans pt 20 aprilie
La multi ani iepurasului
Rares Ionut de ninocikap
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !
sensibila spune:
Uram in avans pt 20 aprilie
La multi ani iepurasului
Mihai Theodor de wapi
de Steluta Norocoasa
Atat sunt de mare !