Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
stefana0909 spune:
Nu pot sa imi dau seama care e principiul de functionare al pompei manuale! Are o manivela sau un balon, sau cum procedezi?
19+ "Bubu"
unidanad spune:
As cumpara si eu sac de dormit dar vara putem pune bebe in el? Nu e prea cald???
25+ David sau Patrick
Dana
Mony08 spune:
Stefana astea de la avent sunt pe baza de manivela pe care apesi.
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
unidanad spune:
Am gasit o pompa de san manuala dar mi se pare destul de piperat pretul http://www.lacopii.ro/pompa-manuala-pentru-san-natural-philips-avent.html cea electrica este 625 lei http://www.lacopii.ro/pompa-electrica-pentru-san-scf312-01-philips-avent.html
25+ David sau Patrick
Dana
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad As cumpara si eu sac de dormit dar vara putem pune bebe in el? Nu e prea cald??? 25+ David sau Patrick Dana |
exista saci subtiri, de vara.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
buna seara fetelor
joy bine ca ai scapat cu bine chear daca ai avut cateva peripetii comemorabile....
sa-ti traiasca veveritele identice , si asteptam rezultatul care cu siguranta va fi bun , sutem odiseea amniocentezelor , toate super bune...
delia r nu esti singura fara arsenal , eu nu am luat nici macar un servetel umed
happy nici al meu sot nu este prieten cu bucataria..deloc..
si acum ILINCUTA ...scrofita are 1066 kg si e mare , lungana si bine...s-a pozitionat cu capul in jos si ma tot inghionteste cu labutele in diafragma...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
Mony08 spune:
Dana ce ai pus tu link ,vad ca este modelul nou de pompa manuala avent.Intradevar sunt f scumpe,si mie mi-a fost greu sa dau 2 mil acum vreo 3 ani jum.
A cumparat mama mea cand eream in spital prima data o pompa pe baza de bila de cauciuc cu 30 de lei,nu a fost buna deloc,apoi una cu 70 lei pompa siringa sau cum s-o fi numit,groaznic ma chinuiam cu ea,apoi a mai cumparat una numai stiu cu ce pret pe baza de manivela de la o alta firma,nu tragea cum trebe si-mi facea numai rani....vazandu-ma sotul cum ma chinuiam m-a luat la magazin si mi-a luat avent.
Eu de la inceput i-am zis la mama mea sa-mi ia de la avent,dar cand a vazut pretul........ si asa a consumat 1 mil-1mil jum pe pompe care n-am putut sa le folosesc .
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
Delia_Rodica spune:
si acum ILINCUTA ...scrofita are 1066 kg si e mare , lungana si bine...s-a pozitionat cu capul in jos si ma tot inghionteste cu labutele in diafragma...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
[/quote]
ieiiiii , felicitari
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd