Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 10
unidanad spune:
Olimp felicitari pt micuta lungana
Mony cateodata mai bn dai mai multi bani pe un lucru decat sa dai pe 5 si apoi tot la acela o sa ajungi. Fina mea spunea ca parca are si sa vad poate mi-o imprumuta. Daca o sterilizez nu cred ca are nmk nu???
25+ David sau Patrick
Dana
olimp spune:
mony , delia multumesc fetelor...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
paula_m spune:
Am fost si eu pana la H&M azi, ca am avut cumparaturi de facut pt Raul. Si am aruncat un ochi la hainutele mici. Desi stiam preturile, tot m-am socat. Nu am luat nimic, am vrut sa-i iau niste pantalonasi, dar nu am stiut ce marime sa-i iau. In mod normal luam 56, nu sunt NB, sunt pt o luna, am impresia, dar raul s-a nascut cu 55 cm, daca bb2 e mai mare ce fac?
Voi ce marimi luati?
Si eu recomand din suflet pompa de san de la Avent. Aia manuala. Inainte de ea, am avut una de la Chicco, imprumutata, nu si-a facut deloc treaba. Asta de la Avent e ok. Dar biberoane vreau sa incerc dr Brown de data asta.
Joy, bine ca ai scapat!!! De aceea am si intrebat cum sunt gemenii, ca m-am gandit ac daca sunt 2 saci amniotici, e nevoei de 2 intepaturi...dar a trecut acum. Sa te odihnesti. Ti-au dat ceva preventiv? Cand vin rezultatele?
Olimp felicitari pt Ilincuta!! Dar de ce ai mers iar la eco? Doar de control, nu?
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2
Delia_Rodica spune:
Paula eu nu cumpar haine inainte de nastere, cel putin nu acum, sa vad ce primesc si in caz ca nu am pt nou nascut, o sa cumpar 2 buc de 55 cm sa am in ziua nasterii. Daca nu-s bune, merge tati si cumpara pe marime, atunci.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Ele spune:
Paula eu i-am luat de 56 cm. La rochitele nu e pb nici daca sunt scurte, nici daca sunt mai lungute. Denisa a avut 49cm.
Olimp felicitari pt Ilincuta. Foarte frumos creste!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Joy, bine ca ai scapat!!! De aceea am si intrebat cum sunt gemenii, ca m-am gandit ac daca sunt 2 saci amniotici, e nevoei de 2 intepaturi...dar a trecut acum. Sa te odihnesti. Ti-au dat ceva preventiv? Cand vin rezultatele? Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2 |
Antibiotic azi maine si poimaine, eu oricum sunt in tratament cu azitromicina, asa ca mi l-au pastrat pe acelasi, doar ca pentru maine si poimaine dublez doza.
Cand am intrebat de rapaus, domnul doctor mi-a raspuns foarte relaxat si pe ton de gluma sa nu ma duc la sala si sa nu ma apuc de ridicat greutati? Arat oara a dependenta de sala sau a halterofila?
Iar vara-mea care e medic mi-a zis sa iau preventiv no-spa, asa ca am luat imediat ce am ajuns acasa, mai iau inainte de nani si maine inca 2 si gata.
Inca nu imi trece. Auzi obraznica mica, sa se joace cu acul de amnio. Cred ca am pus-o cu aceasta mica curioasa . O fac doctorita daca tot ii plac acele. Sau croitoreasa, ma scuzati, designer.
Mi-e un somn de nu vad bine si as manca ciocolata in continuu. Mai astept, ca altfel ma trezesc odata cu gainile.
EDIT: am zis eu ca mi-e somn, neuronul meu vegeteaza. Rezultatele preliminare in 4 zile lucratoare, cele finala in 2-3 saptamani.
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
MBK spune:
Olimp felicitari ptr grasunica! Noi suntem mai bine de cand cu gynipral No spa si utrogestan ! Pupam burticile
amaliaro spune:
Olimp felicitari pt Ilincuta-voinicuta
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
mstefania spune:
Toate vad ca va axati pe hainute deocamdata, dar v-as recomanda sa va orientati si spre achizitia de jucarii pt dezvoltarea motricitatii, pt auz, vedere, jucarii care sunt scumpe in general, plus alte chestii care sunt scumpe si necesita ceva investitie, zic si eu.
Am luat doar cateva hainute care au 62 de cm, in rest, ...:)
Ps. Hainute in general veti primi si multe nu le veti folosi, dar stiu ca sunteti luate de val si entuziaste.
Stefania 26+
si Teodora Rebeca (07.10.2007)