Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
amaliaro spune:
JOY si ale mele sunt tare curioase in fiecare seara cand fac clexane in burtica vin si elefiecare pe partea ei sunt in picioare fata_n fata il intreb pe medic de ce incep sa danseze cand fac injectia si imi zice SUNT CURIOASE
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
JoyJoy spune:
Olimp, ma bag si eu ca musca si urez felicitari,daca fetele zic ca e bine, inseamna ca e bine.
Comparativ cu buburuzele mele care au 200 de grame, suna foarte bine, insa inca nu m-am documentat ce, cum si in ce fel tre' sa fie in fiecare saptamana.
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoyJoy Olimp, ma bag si eu ca musca si urez felicitari,daca fetele zic ca e bine, inseamna ca e bine. Comparativ cu buburuzele mele care au 200 de grame, suna foarte bine, insa inca nu m-am documentat ce, cum si in ce fel tre' sa fie in fiecare saptamana. Jo 17+ Chip si Dale Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway. |
Al meu baiat ca e doar unul, la 18 sapt avea doar 247 gr, deci stati bine
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
multunesc fetelor , creste scrofita bine...vad ca papa bune de la mamai ei , ce doar eu sa manac bine
paula eu fiind cu trombofilie , ma cheama mai des sa urmareasca fluxul sangvin pe arterele utrine si ombilicala , sunt parametrii de rezistenta care daca nu sunt normali se impune crestrea dozei de clexane , nu este cazul Ilinca este bine , ca dovada si avansul pe care il are de o saptamana si cateva zile , deci e ok tratamentul....
in mod normal ar trebui sa merg lunar , asa ma vede mai des...
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
joy multam , esti bine avand in vedere ca sunt doua veverite , oricum Ilinca mea a fost mare de la inceput si si lunguta , de si eu sunt mare si lunga...
daca ar fi fost probleme ti-ar fi spus fii linistita , tu acum odihneste-te cateva zile si papa no-spa ...
amalia apropo de injectie , cand imi face sotul si dimineata si seara invariabil da din picioare , nu o inteapa ca nu are cum sa ajunga la ea dar cred ca atunci cand prinde de burta si tine pliul da contre
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
26 + Ilinca
Ilinca
JoyJoy spune:
Ha, ha, amaliaro!!! Foarte tare! Avem niste curioase la purtator!!
Ziceau fetele ca ar fi trebuit sa am baieti. Eventual sa ne incuscrim , dar cel mult ne imprietenim.
Eu de cand am aflat ca sunt fetite am si inceput sa le vad pe tocurile mele si manjite de ruj, defiland prin casa cu cate o rochie lalaie, LOL. Eu una aveam un fix cu cei mai inalti pantofi ai mamei. Aveau talpa de lemn si erau inaaaaaalti, iar mamei ii era teama ca imi sucesc gleznele. N-am patit niciodata nimic!
Sper sa nu semene cu mine si sa aiba fixul cu pantofii . O prietena buna m-a luat la misto. Sunt fetite? Pregateste-te ca pe la 2-3 ani iti fura laptopul si stii ce vor invata sa tasteze prima data? Stilago si Fashion Days, ca sa isi comande rochii si pantofi multi, ca mami!!! Asta e de lolozaur!
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
olimp spune:
MBK , stefania multumesc ,
MBK am intrebat de utrogestan azi , si mi-a spus pana la 28 de spatamani sa iau 200 dimi si 200 seara , iar dupa 28 de spatamani sa reduc la 200 seara ...oricum sfatul dr cate te monitorizeaza e cel mai bine de urmat...
fetelor mie imi creste burta in fata se tot tuguie si ma doare buricul... mai are putin si din negativ va deveni pozitiv , voi mai avea o suzete pe burta
26 + Ilinca
Ilinca
olimp spune:
joy
sti si eu mi-o imaginez pe Ilinca catarata pe tocurile mele sa nu zic ca eu am 40 la picior , ce caraghioasa ar fi ..si danad iama in rujurile mele...
26 + Ilinca
Ilinca