Stelute de iulie-august 2013 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefana0909

Am facut pizza, am mancat 3/4 dintr-o tava mare de cuptor, amandoi. A iesit buna, dar cred ca trebuia sa o mai las in cuptor, sa se mai rumeneasca mezelurile, dar eram lesinati de foame si am stat pe langa ea ca niste lupi. Am baut si o bere fara alcool.
Iar mirosul...e demential in bucatarie. Mie din cauza asta imi place sa gatesc: imi place sa miroase a mancare, a paine proaspata, a prajituri

19+ "Bubu"

Bine zici cu mirosul si eu ador cum miroase bucataria . Sa va fie de bine.

Eu am vazut saci de dormit in toate magazinele cu articole pt copii. La C&A insa am vazut mai multe modele.

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_ama spune:

Joy, bine ca ai trecut cu bine! Felicitari pentru veverite! Trebuie sa le gasesti alte nume, de veverite domnisoare

Happy Ama 25+ si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Ele pot spune ca esti o norocoasa,poate il trimiti sa-l invete si pe-al meu

doxy am si eu una dura cu sotul,tot intr-o dimineata l-am rugat sa-i dea el de papa lu Denis.La care sotul il intreaba "ce vrei sa mananci?" ii spune copilul ca vrea margarina pe paine cu branza,la care sotu ii spune " iei margarina si branza din frigider".....am ramas stupefiata,am stat si asteptat sa vad daca e o gluma...nu ,nu era o gluma......il vedeam pe al meu copil cum venea si-l intreba de unde sa ia painea,lingurita,farfuria.....ma uitam cu niste ochi la el....si al meu sot nu avea nici o treaba ,ii explica linistit din pat....am zis ca o iau razna in mometul ala

joy ma bucur ca ati trecut si de acest moment cu bine

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+

puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefana0909 spune:

Delia-R, multumim!
La C&A, la raionul de copii cred?

19+ "Bubu"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefana0909

Delia-R, multumim!
La C&A, la raionul de copii cred?

19+ "Bubu"

Da, la raionul de copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Stefana eu pompa de la avent o recomand,am incercat inca trei pompe pana sa ajung la ea,ca mi se parea prea scumpa,dar si-o meritat banii.

puiut

Mergi la inceput

Eu sunt singura care nu si-a luat inca carucior ? Ca nu va mai aud discutand aceasta problema. Eu caut zilnic si nu reusesc sa imbin pretul cu pretentiile , trebuie sa ma "recalibrez" la mofturi, ca bani multi sigur nu dau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Joy bine ca ai scapat de procedura. Si eu sper sa nu mai apara vreo fata cu amnio..cu toate ca eu imi tin discret gurita de moldo.
Stefana la cata burtica aveai tu, puteai sa mananci linistita toata tava.
Saci de dormit am vazut azi la C&A. Pompa de san din cate mi-a zis si mie Amalia ca ar fi buna, Avent-electrica.
Am pus poza in album cu mine in plina explozie. Nu ma mai "periati" ca se vede clar ca intr-un saptamana m-am elefantit.
Si 3 poze cu hainute, mai aveam cateva dar incarca fff greu picasa.
Primele doua produse sunt luate de la C&A.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Stefana eu pompa de la avent o recomand,am incercat inca trei pompe pana sa ajung la ea,ca mi se parea prea scumpa,dar si-o meritat banii.

puiut

Este electrica? Sau ne poti arata modelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Mony pui un link cu pompa???
Ma gandeam si daca e cazul sa facem vreun tratament, e bine sa ai laptic pastrat. Nu stiu exact procedura de pastrare, cat, cum, in ce..dar studiez problema cand o sa fie cazul.

Am gasit poza de lipit pe frigider dupa ce nasc...si nu stiu cum sa o atasez la mesaj.

Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani

Mergi la inceput