Stelute de iulie-august 2013 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Citat:
citat din mesajul lui graphistar

Buna dimineata, burtici frumoase!
Sweety, esti o luptatoare, o femeie puternica, vei trece peste durerea pe care o simti acum si vei straluci cu burtica rotunjoara cat de curand
Olimp, felicitari pt Ilincuta!
Joy, ce nastrusnica veve ai! Sa ai o sarcina usoara in continuare!
Bobitza, dragute haine, frumoasa tunsoare!

In alta ordine de idei, ieri am fost la morfologie si suntem in standarde. A durat 25 min, avem 20 poze si filmulet cu somnorosul
Totul e ok si bebe (care a ramas baietel) are 464 g si e foarte cuminte in continuare. Desi am mancat o ciocolatica mica cu rom, el dormea de n-avea treaba, cu nasucul in placenta. Probabil l-a adormit drumul pana la Bucuresti si in oras, pana la clinica.
Am un bebe tare cuminte si m-am obisnuit cu el asa. Sper sa fie la fel de cuminte si afara, nu doar in burtica

Va pup fetelor! O zi minunata ca voi!

22 + Alexandru
Laura

Felicitari pt puiutul cuminte. Si al meu la 22 de sapt avea acelasi gramaj, cand am fost sapt trecuta

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna burticute
Doxy pune mi baiatu inapoi la avatar ca nu pot sa incep ziua fara el

JOY
caruciorul veveritelor trebuiesa fie 0+si usor crede ma stiu ce zic de la mamicile de gemenasi celce zici tu este frumos nu zic nu dar este greu

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Buna ziua dragelor,

Am venit si eu de la analize, totul e ok.Azi ma simt plina de energie si am imbracat o rochita rooooosie
Arat cam asa :

Happy, tu nu ai ce face?! De ce te framanti pt toate prostioarele??? Vrei sa aratia asa : ?
Vin si te ... ca asa sunt si eu Serios acum, o stresezi pe Eva si nu e frumos, relaaax, esti bine, sanatosa, slaba, frumosa, ai tot ce vrei.Astea sunt maruntisuri...ca ne doare ici colo...

Pup sa treaca!

PS: Eu nu mai pot sta la munca...parca am luat-o razna...as colinda magazinele, as iesi la cafele, la plimbari, sa socializez...numai sa nu stau inchisa intr-un mediu formal

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxy spune:

Ce scump este Paula!!! Si noi l-am filmat, cred, dar s-a pus praful pe casetele alea. Am investit in camera video, dar nu mi-e asa la indemana ca aparatul foto. Cu camera filmam cand are serbari, la petreceri, vacante. Dar momente din astea mai ghiduse de zi cu zi prefer sa le fac cu aparatul foto.

Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

HAPPY UITE CE AM PREGATIT PT TINE pun poza la mesaj

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Amalia, sa traiti! Cred ca tre sa o caut acasa ca la birou nu o am si de la profil amsters-o. Da o sa caut una mai de vara ca deja ii este cald cu caciula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoyJoy spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Va pun si eu un filmulet cu topaila al meu cand era micut (scuzati tunsoarea, se vede ca mami i-a tuns bretonul :))))
Daca va plictisiti treceti direct la minutul 1.40 ca acolo e faza tare.
http://www.youtube.com/watch?v=TINlecQn8Xo

Loooooool! :)))) Trebuie totusi sa recunosc ca desi ideea este aceeasi, fiecare are stilul propriu.
Piruete, ameteli, cred ca mesajul de pe tricou nu e intamplator. Viitor rocker!!!

Jo 17+

Chip si Dale

Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.

Mergi la inceput

Joy, sa-l vezi cum canta la tobe "in hol cu capul gol". E piesa celor de la AB4 - In hol. Nu ma lasa sa-l filmez ca v-as distra putin. Trebuie sa-l mituiesc de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxy

Mess, frate-meu mereu se plange de vremea din Londra. E chiar asa de rau?

Ihi.
http://www.accuweather.com/en/gb/london/ec2v-7/weather-forecast/328328
3 grade .... RealFeel -6
La grade nu pare asa rau ca iarna in Ro, dar din cauza umezelii parca imi intra in oase frigul, tremur daca stau afara sa astept autobuzul si imi tremura dintii ... friiiiiig
Astept vara cand macar is 15 grade ... si ploua :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul.aug2013 spune:

Capitolul 70

Mergi la inceput