Stelute de iulie-august 2013 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sweety4u spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Sweety, iubita mea , o imbratisare mare, mare de la mine!!
Macar ai un raspuns, stii de ce s-a intamplat si ca nu puteai schimba nimic!!
Hai cu vestea cat mai repede sa ne bucuram si noi cu tine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobitza_85 spune:

Joy, ma bucur mult ca totul a decurs ok!
Te pup!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aveti vreo idee de cum il pot muta pe bb de pe vezica? Efectiv nu mai pot...e deranjant si dureros!!

Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 25+ , bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Paulici papa putina ciocolata si puneti picioarele mai sus pe niste perne

amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimp

buna seara fetelor

joy bine ca ai scapat cu bine chear daca ai avut cateva peripetii comemorabile....
sa-ti traiasca veveritele identice , si asteptam rezultatul care cu siguranta va fi bun , sutem odiseea amniocentezelor , toate super bune...

delia r nu esti singura fara arsenal , eu nu am luat nici macar un servetel umed

happy nici al meu sot nu este prieten cu bucataria..deloc..

si acum ILINCUTA ...scrofita are 1066 kg si e mare , lungana si bine...s-a pozitionat cu capul in jos si ma tot inghionteste cu labutele in diafragma...

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

26 + Ilinca
Ilinca

Wow, felicitari Olimp!!!

O pupa Bobitza pe Ilincuta voinica si frumoasa!
Sper sa invete si Rebecuta de la ea si sa ia in greutate...noi la 19 s aveam doar 300 gr, dar a zis dr ca e f bine pt varsta ei

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sweety4u

Bobitza, va citesc aproape in fiecare zi. Daca nu va citesc o zi, recuperez apoi. Sunteti tare vorbarete

Eu m-am apucat sa invat sa tricotez. Sambata am facut primul botosel. Trebuie sa-i fac si perechea. Mi-a iesit binisor. Dar cam maricel pt fetita prietenei mele, de o luna si jumatate. E un soricel de fetita... e draguta foc dar si galagioasa uneori. Am fost cu ea in parc ieri. Ii place la plimbare. O supara colicii si nici nu mananc prea bine. I-a tot schimbat dr lapticul, sper ca acum sa pape mai bine
nu mai suge piept
Azi am luat si rezultatul analizei fatului..... era bolnav Cred ca nu prea mai ajungea sangele la el... deoarece cordonul era cu edem in gelatina wharton, iar placenta cu arii de necroza. Mai avea probleme si la ficat si la plamani. Zici ca toate au picat pe bietul copil si pe mine Chiar nu inteleg nimic. Nu era nici o saptamana de la ultima ecografie, unde totul parea bine. De ce nu s-a vazut nimic la eco? Sunt total bulversata
Nu mai stiu ce sa fac. dupa prima menstruatie am zis ca ma duc la mai multi dr sa vad ce pareri au

Sweety, asa a fost sa fie...Dumnezeu le aseaza pe toate si la cat esti tu de buna sunt sigura ca in curand vei avea un bebe frumos si sanatos!
Te imbratisez cu drag!!!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Gata, am ajuns cu cititul "la zi"

Happy, nu te ingrijora, sunt sigura ca e totul ok.Poate ai stat prea mult pe scaun, sau in picioare...eu asa patesc cand fac efort.

Paula, sper ca lucrurile s-au mai asezat si esti mai linistita!

Eu am fost la munca pana la 16:00, apoi pe la 18:00 am mers cu sotul la Mall Vitan si am facut shopping pt noi si bebe ,apoi ne-am rasfatat cu niste bunatati de la Paul

A fost o zi minunata, m-am simtit grozav! Sa dea DD sa o tin asa mereu! Ma simt mai fericita ca oricand si mai indragostita de sot ca niciodata...oare vad realitatea deformata, sau e de la hormoni?

Am pus poze cu noile achizitii pt Rebecuta.
Fetelor, sper sa ramana fetita, ca altfel ce ma fac cu atata roz?

Va pupacesc cu drag si va doresc o noapte buna tuturor!
Ma bag si eu la nani ca nu se mai poate...ma culc mereu la 3 si ma scol la 7-8...
Maine dimi merg la dr pt analize.

Va pupacesc!

Bobitza 20+ Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Sweety draga, e bine ca ai un raspuns si stii ca nu aveai ce sa faci in aceasta situatie. Ma bucur enorm ca nu ne uiti si mai treci pe la noi si cum spuneau si fetele, natura are grija de toate si va veni si la tine un sufletel sanatos de care sa te bucuri cu sotul. Astept si eu alaturi de fete, ziua in care ne vom bucura pt tine si atunci sigur voi bea un paharel de vin pt bebe

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia_Rodica spune:

Buna dimineata, sa aveti o zi minunata

viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Buna dimineata si de la noi. Sa aveti o zi minunata si sa fiti voioase si bine dispuse.

Monica, mamica fericita de Ana (15.12.2008)
21+

Printesa dulce

Mergi la inceput