Stelute de iulie-august 2013 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
Mony08 spune:
Dana eu zic ca nu are nimic,o sterilizezi si poti sa stai linitita
Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 25+
puiut
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoyJoy Ha, ha, amaliaro!!! Foarte tare! Avem niste curioase la purtator!! Ziceau fetele ca ar fi trebuit sa am baieti. Eventual sa ne incuscrim , dar cel mult ne imprietenim. Eu de cand am aflat ca sunt fetite am si inceput sa le vad pe tocurile mele si manjite de ruj, defiland prin casa cu cate o rochie lalaie, LOL. Eu una aveam un fix cu cei mai inalti pantofi ai mamei. Aveau talpa de lemn si erau inaaaaaalti, iar mamei ii era teama ca imi sucesc gleznele. N-am patit niciodata nimic! Sper sa nu semene cu mine si sa aiba fixul cu pantofii . O prietena buna m-a luat la misto. Sunt fetite? Pregateste-te ca pe la 2-3 ani iti fura laptopul si stii ce vor invata sa tasteze prima data? Stilago si Fashion Days, ca sa isi comande rochii si pantofi multi, ca mami!!! Asta e de lolozaur! Jo 17+ Chip si Dale Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway. |
Super pai mami asa sunt fetitele
amalia tsakoniati
25+ Maria-Anastasia Irini-Ioanna
DOAMNE ITI MULTUMESC!
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota .
JoyJoy spune:
Olimp, mama mea are 1,73 si poarta 40 la picior, iar tocurile alea cred ca erau de 11-12. Dar eu ma simteam minunat!!!
Nimic nu e dificil daca iti doresti cu adevarat. Depinde cat de mult o vor atrage tocurile pe Ilinca . Masura 40 iti garantez ca nu e o problema, lol.
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
The time will pass anyway.
Delia_Rodica spune:
Stati linistite fetelor, ca si baietii practica acelasi sport, incaltatul pantofilor mari, mai ales daca au tocuri, va pot arata si dovada
La noi numai baieti se fac, in neam si toti au calarit incaltamintea celor mari
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
JoyJoy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delia_Rodica Stati linistite fetelor, ca si baietii practica acelasi sport, incaltatul pantofilor mari, mai ales daca au tocuri, va pot arata si dovada La noi numai baieti se fac, in neam si toti au calarit incaltamintea celor mari viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd |
Am intrat pe pozele tale de pe picasa si nici urma de dovada. DOVADA!!!!!!!
In alta ordine de idei misto ideea cu patutul 'deschis' atasat la patul mamei. Imi comand un pat de o persoana ca sa pun gugulushele pe stanga si pe dreapta sau cum? Ca tare bine mi se pare ca e sa nu te dai jos din pat cand te cheama la apel!
Dar sa nu uitam principalul. DOVADA!!!
Jo 17+
Chip si Dale
Never give up on a dream just because of the time it will take to accomplish it.
Delia_Rodica spune:
dovada e la mesaj.
Cat priveste patutul la pat, il faci mai lat ca fetele sa stea pe latimea patutului, cu picioarele la tine, eu asa vad rezolvarea problemei.
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
olimp spune:
joy inseamna ca si tu esti inalta...eu o depasesc pe mama ta , nu cu mult , oricum stiu ca nr 40 nu este un impediment , oricum daca i se pare putin 40 nu are decat sa treaca la papucii lui taicasu
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca
happy_ama spune:
Fetelor, printre atatea dureri cate sunt pe aici, vba Alinei, mai e cineva care din cand in cand resimte o durere intepatoare in zona ovarului (drept la mine) care se duce pana in spate si in jos pe picior pana in talpa? Eu o resimt iar in ultima vreme si nu cedeaza cu nimic
Happy Ama 25+ si Eva
JoyJoy spune:
Nush cum de nu am vazut poza atasata la mesaj :-??
Nu ma mai joc, as fi vrut sa le vad, asa cum e in poza... daca le vad talpile, n-am facut nicio smecherie.
In plus toata lumea imi spune fie sa iau 2 patuturi, fie unul dublu, dar obligatoriu cu despartitor, in functie de spatiul disponibil si de pozitionarea mobilierului in camera.
Mai e pana acolo, ma mai gandesc. Deocamdata am ales modelul caruciorului, am calculat eu ca daca iau din cel in care bebelele stau una langa alta, nu incape pe nicio usa. Asa ca voi lua 'trenulet'.
Am timp sa coc informatiile despre patuturi :)).
Jo 17+
Chip si Dale
olimp spune:
happy eu din alea dureri nu am avut , poate preseaza ceva pe ovar..,ia no-spa..
joy si daca o sa ai probleme cu veveritele , care sta in fata si care in spate ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
26 + Ilinca
Ilinca