Bravo Arianna,EMilia,Marsy,Pony,baby ,Violeta!
Raspunsuri - Pagina 14
mara-i spune:
Noi am avut o noapte alba, Mara nu mai vrea sa doarma decat in brate.Parca se spunea ca pana la 3 luni bebei nu intra la santaj...ete ca a mea e mai hoata.Acum doarme binemersi dar pe burtica asa ca trebuie sa ma invart mai mult in jurul ei sa o supraveghez.
Cosmi bag niste incurajari pentru orice eventualitate
liza79 spune:
Neata!
N-am aflat inca de la ce am facut febra, la analize VSH si proteina C reactiva au iesit marite, mai astept cateva rezultate si o sun pe dr.
Elena, sa inteleg ca si tu tragi cate o repriza de plans
Mara, si noi am avut noapte alba, abia acum pare sa adoarma... dupa un caca exploziv pe langa pampers (si apa oprita...)
liza79 spune:
M-am uitat pe geam... muncitorii care schimba bordurile si asfalteaza au spart o conducta de apa... acum sunt cei de la apanova acolo, sapa de zor. Uraaa, nu avem apa, nu se stie cat timp
mara-i spune:
Liza, VSH si proteina C marite sunt semn de infectie in organism dar asta nu o sa-ti spuna si de ce, sper ca celelalte rezultate sa fie concludente si sa afli de fapt ce ai patit. Acum te simti bine?Tinem pumnii sa fie bine
elenaionascu spune:
Neatza la toata lumea si sa fie o zi usoara!
Liza,da,mai trag cate o portie de plans si incerc sa mi treaca repede ca nu vreau sa afecteze laptele saau bebelina.
ieri,pt granulomul ombilical i au pus buburuzei niste nitrat de argint si cum ala e puternic,i au facut protectie dib comprese,lipite de piele cu leucoplast.seara acasa,pustoaica a tras un pipi neasteptat cand o schimbam si a udat ceva acolo.am zis sa scoatem si sa schimbam,dar asa leucoplast lung si lipit de piele,i a lasat urme rosii si o usturau ca a schimbat la fata si racnea.i a tras tata repede fasia,ca nu se inmuia cu apa.cand am vazut o asa mi se rupea sufletul,pana si victor avea ochii rosii.ne am suparat pe asistenta care a facut asa un bandaj la bebe.sa fitj atente,daca fereasca Domnu tre sa treceti prin asta.
nu stiu daca v am zis de remediul anticolici cu foehnul.incalzesc putin burtica labebe si se linisteste ca prin minune,chiar adoarme uneori.
va pup!
liza79 spune:
Iulia, acum mi-e bine, n-am mai facut febra, nu stiu ce a fost, dar s-a oprit brusc.
Uf, Elena, imi pare rau ca ti-au chinuit bebelina, e tare frustrant pt noi sa-i vedem ca sufera... De remediul cu foehnul am auzit si eu, o sa il incercam cand ajungem in situatii critice
felicitas spune:
Elena va pup dragutii de voi se vede ca sunteti la primul bebe. Asa eram si eu cred ca mai rau. . Nu-ti face griji de ombilic. Se face bine, mai ales cu nitrat de argint. Eu mi-am facut comanda la farmacie de nitrat de argint pentru buricut, la nastere se pune nitrat de argint in ochi la copii, ca sa nu faca vreo infectie. Nu-ti face griji numai vezi ca daca pica pe piele, acolo se face maronie pielea pentru cateva zile. O sa treaca. Pentru hernie ce v-a spus. Trebuie operatie?
Liza draga toate sunt peste tine. Iti doresc sanatate si sa va vina apa dom'le!
Mara asa-i , sunt niste smecherici! A mea e cuminte sa nu fie de deochi, dar de aia tot e smechera si mai maraie dupa brate, numai ca ea e prea fomista, papa s-apoi somnic vrea. Norocul nostru.
felicitas spune:
Iulia si eu am auzit de scandalul cu Diane. Urat, mai bine ai 10 copiii, decat asa.
VeveMara spune:
Of, fetelor...eu am zile in care am impresia ca o iau razna si ma apuca depresia. De dimineata de la 9 si pana acum la 16 Tudor nu a vrut decat in brate, suntem intr-un vesnic ciclu schimbat-mancat-plans si iar de la capat. Nu stiu ce sa-i fac, i-am dat toate siropurile cu putinta, leganat, cantat. Nu mi se pare normal ca un copil asa mic sa stea treaz atata timp. Fac eu oare ceva gresit?!