FIV Turcia - 7
Raspunsuri - Pagina 17
carla_cluj spune:
Multumesc fetelor de raspunsuri. Ma gandesc sa mergem din start pe Z3, sa congelam restul. Sunt pregatita sufleteste ca nu o sa reusesc din primul transfer, dar linistita ca mai am embrioni la rece de cel putin inca 2 transferuri. Ma gandesc ca nu o sa am mai putin de 6 embrioni buni in Z3.
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, FIV2 tot la Polisano - nereusit, FET nereusit
lorelei78 spune:
Transferul embrionilor proaspeti la Acibadem are o rata foarte mare de reusita,scria cineva ceva de 70% pt 2012 la paciente pana in 35 ani.Plus ca vei avea mai multe in plus fata de FIV-ul trecut,iar turcii au laborator foarte foarte bun.O sa reusesti din prima,iar la congelat vei avea doar pentru fratiori/surioare.
carla_cluj spune:
Vai Lorelei, sa ajung sa ma gandesc la fratior /surioara
ce frumos suna

PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina, FIV1 la Polisano Sibiu - tratament oprit din cauza raspunsului slab, FIV2 tot la Polisano - nereusit, FET nereusit
carla_cluj spune:
Lorelei 

carla_cluj spune:
Turcii fac dozari hormonale in timpul stimularii? Sau se merge numai dupa eco?
Nelay_star spune:
Lorelei, multumesc de intrebare
voi cum sunteti? Fetita ce face?
Suntem bine, bebe creste
nu stiu daca ma credeti ,dar pana acum nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata![]()

Alaltaieri am fost la eco si l-am vazut pe bebe. M-am topit instant !
Are 2,37 cm. Misca !!
Carla, eu niciodata nu am avut embrioni de z5. Si eram sigura ca nici la Acibadem nu o sa am , si asa a fost
Tayfun ne-a propus doar transfer de z3.
Oricum o sa iti faca sequential embryo transfer ( este inclus in pachetul fiv ) daca ai embr multi si buni.
El o sa isi dea seama cu embriologul cum merge treaba cu embr. tai si o sa decida ce si cum. Dar tu poti sa ii specifici lui Tayfun ca vrei doar embr de z3 congelati.
O sa fie bine , o sa vezi! 
Le: doar eco fac. Cand decid ziua punctiei atunci o sa iti ia si sange. Deci o sa dai sange inainte de punctie![]()
Dar habar nu am pt ce au luat atata sange, poate stiu fetele si ne lumineaza si pe noi![]()
carla_cluj spune:
Felicitari Nelay!!!! Ce frumos sa-l vezi pe bebe

Mult succes pe mai departe, sa vii numai cu vesti bune de la eco
Nelay_star spune:
Carla, nu credeam ca este atat de frumos sa il vad la eco. Dar eu il vad deja mare si superb
doar e bebele meu, si orice mama isi lauda puiul!![]()
![]()
Mult mult mult succes si tie !!!! Sa dea D-zeu sa fie bine de data asta si sa te intorci din Turcia graviduta !!!

dellya86 spune:
Felicitari Nelay pentru bebe
Fetelor daca se fac dozari hormonale doar la inceput si la sfarsit de unde isi dau seama ca totul e bine? vad la eco? De exemplu mie imi cresteau doza de menopur in fuctie de cat imi iesea estrogenul, care la inceput,nu a reactionat la tratament, doar dupa ce am bagat doza maxima