a plecat lake
pun acest subiect pt cele care au conversat zilele trecute cu lake .ei bine din curoizitate9ca asa is eu)m-am uitat la profil si am inceput sa o cred pe cea care(acum nu mai tin minte )zicea ca se cam da de gol cu femininul .ei bine la profil e pus feminin
Raspunsuri
natalia_nica spune:
Da', totusi, unde-a disparut subiectul "SUFAR"? Ma delectam asa bine cu el in momentele mele libere
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natalia_nica Da', totusi, unde-a disparut subiectul "SUFAR"? Ma delectam asa bine cu el in momentele mele libere "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de Denis (17.06.2006) |
la containerul verde.
larasarit spune:
Ce buchet de mireasa frumos! Trandafiri albi si florile albe "rochita miresei" parca..a fost buchetul tau?
ita2v spune:
larasarit e buchetul de mireasa intradevar si eu ma distram citind topicul acela ne mai ocupam timpul relaxandu-ne.. unele dintre noi si pt ca nu mai puteam scrie dincolo ca intradevar poate era o ea
natalia_nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
la containerul verde. 'Cos what I feel is the only truth for me |
Nu ca ar conta in vreun fel, dar stiam ca e la containerul verde si, de fapt, nu se mai gaseste pe niciunde (am dat cu 'Cautare' dupa 'SUFAR' si apoi dupa 'lake' si nimic). E doar o curiozitate, a disparut un subiect sau nu mai stiu eu cum sa folosesc forumul? In rest, chiar nu ma mai intereseaza subiectul 'SUFAR'...
marius spune:
Subiectele de la container se sterg periodic este echivalentul cosului de gunoi care se goleste periodic.