Stelute de iulie-august 2013 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
doxy spune:
Salutare!
Ele, Rodica Paste fericit! Mai sarbatoreste cineva azi?
Noi iar suntem singurei acasa... mi e asa de urat!
Diana eu abia maine seara pot sa ti vad pozele, de abia astept!
Si la Iasi s a mai incalzit asa ca am iesit afara cu Rares. V am mai zis ca stam intr un complex cu duplexuri si avem un fel de curte interioara am mai vazut mamici tinere cu copii mici la plimbare dar eu fiind noua in zona n am apucat sa le cunosc. Azi mai iesiseo mamica cu fetita de doivani la plimbare si am aflat ca si ea e gravi naste la inceput de august. Asa m am bucurat , mi a placut mult de ea si poate ne imprietenim si plimbam bebeii impreuna la vara.
Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia
Cris_25 spune:
Diana, foarte frumoasa si sexi burtica ta ... sa nu te mai aud ca te plangi de kg ca ies cu nuielusa De pictura nu mai vorbesc ... ai talent, nu gluma ... Ma tot gandesc ce frumos ai putea tu sa pictezi torturile ce le fac eu
Paula, parca intrebai mai demult de seriale. Eu m-am uitat la Mentalistul si mi-a placut mult. Acum ma uit la Lie to me ... Sper sa n-o iau razna pana se termina toate episoadele ... Mai nou, cand am impresia ca ma minte al meu ... ii zic "Ia mai repeta o data ... si sa-ti vad si ochisorii" Noi am avut de-a lungul casniciei (aproape 7 ani) vreo 3 episoade urate in care l-am prins cu minciuna ... si stie ca nu suport asa ceva ... Acum de cand vad filmul,parca sunt si mai atenta la gesturile lui
21+ Miruna
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota, Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
FIV1, FIV2, feb-nov 2010 Cluj, dr. Surcel, nereusite
FIV3, FIV 4, august 2011, aprilie 2012 Budapesta, dr. PK, nereusit, FET noiembrie 2012 Budapesta, dr. PK, reusit
doxy spune:
Cris nu e bun filmul la care zici ca te uiti... lasa-l.
happy_ama spune:
Bobitza, ms Eram mai deschisa. E culoarea mea naturala
Diana, wow tu si wow pictura!! Esti f talentata! Am si eu o curiozitate: de ce viitoarea mamica tine mana stanga ca o ghiara? Banuiesc ca e o legatura cu partea grotesca
Cris, stii ca e o vorba: daca inspectezi fii sigura ca esti pregatita sa afli
Eu am dat o fuga prin mall de una singurica, sa nu imi mai traumatizez sotul. Am prins lichidarea de la debenhams si am luat 3 seturi de body si o pereche de leggings cu 86 ron Pun poze
Happy Ama 24+ si Eva
doxy spune:
Amalia ma gandeam dimineata la tine... tu o sa nasti gemenasii in zodia gemenilor, ce fain!
Ama sunt reduceri prin magazine?
happy_ama spune:
Doxy, aici sunt. De debenhams ne-a zis Delia parca. Lichideaza tot!
Happy Ama 24+ si Eva
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unidanad Paste Fericit Ele, Delia si cine mai este ca nu mai stiu . 25+ David sau Patrick Dana |
Multumesc
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
Delia_Rodica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxy Salutare! Ele, Rodica Paste fericit! Mai sarbatoreste cineva azi? Noi iar suntem singurei acasa... mi e asa de urat! Diana eu abia maine seara pot sa ti vad pozele, de abia astept! Si la Iasi s a mai incalzit asa ca am iesit afara cu Rares. V am mai zis ca stam intr un complex cu duplexuri si avem un fel de curte interioara am mai vazut mamici tinere cu copii mici la plimbare dar eu fiind noua in zona n am apucat sa le cunosc. Azi mai iesiseo mamica cu fetita de doivani la plimbare si am aflat ca si ea e gravi naste la inceput de august. Asa m am bucurat , mi a placut mult de ea si poate ne imprietenim si plimbam bebeii impreuna la vara. Oxana, mami de Rares (11.03.2009) si 26+ Letitia |
Multumesc
viitoare mamica de hocheist 22+ Lóránd
paula_m spune:
Buna seara
Paste fericit celor care sarbatoresc astazi!!
Diana, esti frumoasa!! Si tu si pictura...nici nu am obs ca lipseste buricul.
Eu nu am chef de nimic, trecem printr-o perioada un pic mai com plicata, familiar vb, dar cumva o vom rezolva , intr-un fel sau altul. Imi scuzati proasta dispozitie si aparitiile mai rarute.
Cris, nu ma apuc de Lie to me acum, daca e asa cum zici.
Maeve, multumesc si tie, Cu Grey sunt la zi, Mentalist cred ca am vazut cateva episoade pe PRO TV, o sa incerc Elementary.
Paula, mamica lui Raul Ionut nascut la 24.07.2010 si 24+ , bb2
Ele spune:
Paula m-am uitat toata ziua dupa tine.
Imi pare rau de situatia ta, dar vezi sa nu isi faca hormonii si la tine de cap ca la altele.
Eu dupa cearta cu mama la care am bocit , azi am sunat-o ca doar e ziua de Paste si tre sa lasam suparile si rautatile deoparte.
Ai grija sa le rezolvi ca o doamna ce esti!!
Elena & Denisa (26.10.2004)
26 saptamani