Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 ~46

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Buna fetele!

Gata, au inceput si la mine durerile alea despre care nu credeam ca vor aparea. Adica alea de pasa...deci ma doare ca si cand as fi calarit (un cal, sa zicem) tot weekendul. Am cateodata impresia ca o sa cada de la locul ei...saracuta! .
Plus creste burtica cu drag si spor. O iubesc de cate ori vad cum sporeste, si bineinteles sunt pe capul sotului sa o pupe pentru ca eu nu pot sa o pup.

Sa avem o saptamana cat mai insorita si cat mai usoara.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Hellie ce m-ai distrat cu calaritul . Vrei sa-mi faci in ciuda cu partea asta cu calaritul ?

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum34+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cita_ralu spune:

Buna ziua asa de frumoasa fetelor

Noi suntem super bine am fost la eco si toate bune si frumoase, dr la inceput tot insista ce bebe este mare, ca este prea mare etc pana am intrebat ok am inteles bebe este grasun dar este de rau? si a zis ca normal ca nu este ... este un bebe mai grasun si atat pai are cu cine semana (s-a linistita cand i-am zis ca a iesit bine testul de glucoza, adica nu este diabet) Bebe este pus pe pozitie cu popoul in capul pieptului meu si picioarele in coastele drepte. Avem dupa UM 29 sap si 6 zile si dupa masuratori 30 sapt si 5 zile, avem 1600 grame ( +-200 grame) este un falcos si ne-a si zambit .
Colul inchis si lung de 4.23 cm.

In rest bine, azi este prima zi de casnica in weekend ne-am plimbarit si etalat burtica ne-am jucat cu nepotul - a fost ziua luia a facut 2 ani .

Este gata patutul lui bebe de la bebedesign, la sfarsitul saptamanii mergem sa-l luam abia astept

madd felicitari pt marire si ca ati reusit sa vindeti garsoniera

raluca1109 super ca ai luat cado este tare bun

Elyana ce achizitii frumoase pt bebe

Iris1211 felicitari pt vesti bune

fluturashhh

Ce bine ca a venit primavara in sfarsit muuuulta bunadispozitie.

PS. eu mi-am cumparat balerini cu 2 nr mai mari ca sa pot incapea in ei deja nu ma mai deprim la chestii din astea incep sa ma amuz

Va pe toate fug sa gatesc sa-mi astept sotul cu masa pusa

29 + Matei Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Fetelor am o intrebare: vi se intampla bebeii vostrii sa ie agitati daca nu mancati? Azi a facut niste tumbe dureroase prin burta mea ca nu stiam ce se intampla. Durerea era ca de crampe dar doar in partea dreapta, burta era tare, nu outeam sta in picioare de durere. Inca nu am sunat medicul, nu stiu daca sa o fac...

35+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Daca nu te-au lasat crampele, avand in vedere si nr de sapt pe care il ai, ar trebui sa suni medicul.

30+
Rares Bogdan

"Nu te-am tinut în brate, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata la amiaza! Prezenta sunt, in formula 2 in 1 inca, din fericire!

Stau rau cu timpul, suntem pe ultima suta de metri cu terminarea casei... eu a trebuit sa ma ocup de mobila, perdele, lustre si alte detalii care nu par insemnate asa la prima vedere dar la lipsa mea de timp liber ce o aveam inainte...

N-am mai mers asa mult pe joc ca de obicei si m-au mai lasat si contractiile nedureroase atat de dese (acum sa nu-si imagineze cineva ca nu mai am, doar ca nu mai am atat de multe incat sa ma impacientez). Ma apropii de 36 de saptamani si dupa cum ziceam astaa ma linisteste mult.

Dorm groaznic noaptea - nu-mi aduc aminte sa fi patit asa la sarcina cu P.

Va citesc in reprize ba pe telefon, ba pe calculator si dupa cum ziceati si voi ca daca nu ma apuca sa conspectez odata cu cititul, ajung la sfarsit si zic "eu ce trebuia sa mai zic?"

Azi sunt tare abatuta ca azi noapte am avut un cosmar cu Patrick si a fost asa real... drept urmare azi am avut o cearta de proportii cu tata (pana acum, ziua nu s-a incheiat )!

Va doresc o sapatamana minunata cu mai mult soare ca la noi ca de la 18 grade de ieri, azi sunt 2! Cum naibii sa te mai simti si bine la asa fluctuatii?

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 34+

Mergi la inceput

Flafi mie mi se intampla daca nu mananc sa se agite bebe dar si daca mananc tot asa se agita de ma impunge in col si incepe sa ma doara si se intareste si burta.Tu daca zici ca ai dureri mari de tot ,suna-l pe medic totusi ca sa stai linistita. Sa ne spui cum mai esti !

si acum34+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Ralu felicitari pt dolofanul falcos !
Nu-i problema ca e mare ,important e ca e sanatos.

si acum34+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Mersi dragelor. Durerea nuera de nesuportat, dar nu imi era clar ce reprezinta.

35+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Vicky, nici nu ma gandesc sa nu-mi tin copilul in brate, sa-l consolez. Sunt super utile articolele postate. Noi suntem primul model de femeie, pentru baieteii nostri. Ma tem ca mi-l va acapara dragul de sot cu joaca pe calculator, masinute, rasfat, dar sper sa imi ramana si mie partea. Desi, probabil voi fi responsabila cu educatia - reguli - pentru amandoi
Mi-a dat prin minte ideea ca voi fi mai capabila sa il consolez/alint daca nu ma nervozez de volumul tipetelor, de aici dopuri de urechi.
Am experienta cu o nepotica: s-a trezit din somn, mamica dormea in alta camera, a inceput intai un scancet, apoi din ce in ce mai tare pentru ca eu normal nu intelegeam ce vrea, nu ii stiam obiceiurile, si mi-a venit ideea sa vorbesc cu ea, sa o alint fara sa o iau in brate. De aici pana la o nebunie de tipat n-a fost mult. Pfai, cum putea sa tipe!! Zicea ea ceva, s-a trezit cu mine straina pe cap poate. N-am reusit decat sa-i spun mamei ca nici n-am atins-o, a fost penibil. Aceeasi nepotica imi dormea in brate si ii cantam altadata, nu eram total necunoscuta.
O repriza de-asta la copilul meu si la pamant cu moralul!

Mergi la inceput